Arkadaşımın tavrı

Takma
Gidince de sen arama
O ararsa goruselim derse canin istiyorsa gorus
Canta konusunu acarsa cikamadim de kestir at
Bu kadar ufak konularda gönül koyacaksa arkadas olmaya degmez aslinda

Arkadaşınızın eski olarak kalması sanırım sizin için daha hayırlı olacaktır. Bazı insanlar karşısındaki insanların durumunu düşünmeden bu tür isteklerde bulunabiliyorlar bu bana göre doğru değil. Çok acil çok hayati bir şey değil ki çanta bu. Ben böyle bir şey istemeye çekinirdim. Elinizde fotoğrafla çantacı mı dolaşacaksınız? Çok anlamsız. Hiç konuşmasanız da olurmuş demek ki. Canınızı hiç sıkmayın.

Takma
Gidince de sen arama
O ararsa goruselim derse canin istiyorsa gorus
Canta konusunu acarsa cikamadim de kestir at
Bu kadar ufak konularda gönül koyacaksa arkadas olmaya degmez aslinda
Geçmişten gelen bir kini var o Yüzden böyle yapıyor . Çok eskiden baya yakındık sonrasında bir olay yaşamıştık haksız olan kendisiydi . Olayı uzattı da uzattı sonra bir süre görüşmedik küsmüştüm bende aylar sonra geldi yeniden senin arkadaşlığını özledim vs diye yazınca yeniden arkadas olmuştum

Arkadaşınızın eski olarak kalması sanırım sizin için daha hayırlı olacaktır. Bazı insanlar karşısındaki insanların durumunu düşünmeden bu tür isteklerde bulunabiliyorlar bu bana göre doğru değil. Çok acil çok hayati bir şey değil ki çanta bu. Ben böyle bir şey istemeye çekinirdim. Elinizde fotoğrafla çantacı mı dolaşacaksınız? Çok anlamsız. Hiç konuşmasanız da olurmuş demek ki. Canınızı hiç sıkmayın.
Insanlar beni sessiz ve Çekimser buluyorlar onun için bu şekilde hareket ediyorlar gibi geliyor buna üzülüyorum

Insanlar beni sessiz ve Çekimser buluyorlar onun için bu şekilde hareket ediyorlar gibi geliyor buna üzülüyorum
Boşverin uzak durun böyleleri için de canınızı sıkmayın. Arkadaşlık bu değildir. Karşı tarafın sizin verdiğiniz değeri suistimal edip, sizi kullandığını fark ettiğinizde ondan uzaklaşmanız en iyisi olacaktır. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Boşverin uzak durun böyleleri için de canınızı sıkmayın. Arkadaşlık bu değildir. Karşı tarafın sizin verdiğiniz değeri suistimal edip, sizi kullandığını fark ettiğinizde ondan uzaklaşmanız en iyisi olacaktır. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
Âmin çok tesekkür ederim Sağolun

Geçmişten gelen bir kini var o Yüzden böyle yapıyor . Çok eskiden baya yakındık sonrasında bir olay yaşamıştık haksız olan kendisiydi . Olayı uzattı da uzattı sonra bir süre görüşmedik küsmüştüm bende aylar sonra geldi yeniden senin arkadaşlığını özledim vs diye yazınca yeniden arkadas olmuştum
Aman bosver o zaman
Degismemis anlasilan
Gidince de arama salın

Gelmeme 1 ay kala haber verdim . Gelene kadar bakacağım dedim zaman da vermedim . Söylediği an çarşıya mı çıkmam gerekiyordu . Bu mu sallamamak ?

siz bulamazsanız başka bi alternatif düşünmesi gerekebilir. son dakikaya bırakmayacağınızı düşünmüştür. darlaması veya trip atması doğru demiyorum ama siz de sallamıyor gibi olmuşsunuz.

siz bulamazsanız başka bi alternatif düşünmesi gerekebilir. son dakikaya bırakmayacağınızı düşünmüştür. darlaması veya trip atması doğru demiyorum ama siz de sallamıyor gibi olmuşsunuz.

Baska bir alternatif düşünecekse her zaman düşünebilir bu şekilde mi davranması gerekirdi ? Günlük Kullanım için takılacak bir Çanta istediği gece çantası vs değil ki başka alternatif arasın . ayrıca sallamıyor olsaydım doğrudan bakamam derdim . Neden maaşı bekleyeyim ... !

Yüzsüze bak ben yurtdışına gidecek arkadaşlarımdan burada hiç bulunmayan bir şeyi isterken bile ezilip büzülüyorum vaktin varsa bak olmazsa sorun değil diye. Arama gidince de iyice kendini vazgeçilmez matah bi şey sanıp şımarmasın

Yüzsüze bak ben yurtdışına gidecek arkadaşlarımdan burada hiç bulunmayan bir şeyi isterken bile ezilip büzülüyorum vaktin varsa bak olmazsa sorun değil diye. Arama gidince de iyice kendini vazgeçilmez matah bi şey sanıp şımarmasın

Ben gocunmam bakarım öyle sorun değil ufak Şeyler sonuçta ama bu şekilde davranması kırdı beni

Merhaba ,
Bayramda annem uzak bir Şehirde oturuyor onu ziyarete gideceğim . Normalde istanbulda yasıyorum . O Şehirde de eskiden çok yakın OLdupum bir kız arkadasım var . Gelince görüşelim diye yazdım o da bana bir Çanta Görüntüsü göndermiş bundan varsa senin oturduğum yerde bakabilir misin ben gelince sana Parasını öderim diye bende bakarım dedim . Sonra aradı beni hafta sonu baktın mı diye daha çıkamadım ben sana haber vereceğim dedim . Sonra hafta içi de sen baktın mı Yazmış yeniden yok maaşı bekliyorum bakınca sana söylerim dedim
Istemiyorum artık daha bakma iyi günler diye mesaj göndermiş . Saçma bir davranış mı siz olsanız ne yaparsınız ?
ne saçma sapan bişey bu ya, internet diye birşey var açsın baksın kendi

Baska bir alternatif düşünecekse her zaman düşünebilir bu şekilde mi davranması gerekirdi ? Günlük Kullanım için takılacak bir Çanta istediği gece çantası vs değil ki başka alternatif arasın . ayrıca sallamıyor olsaydım doğrudan bakamam derdim . Neden maaşı bekleyeyim ... !
ben arkadaşınız değilim yalnız, sakin olun.

Aynı şeyi haber vericem dememe rağmen zırt pırt soran birine sanırım senin için acele şuan elimde yok maaşı bekliyorum kendin bakabilirsin derdim sen ona durumu açıklamışsın ama anlamamış ergen gibi trip atmış çok salakça bir hareket.

Back
X