- 16 Kasım 2021
- 1.394
- 1.392
- 83
Lisede bir arkadaşım vardı. Bayadir gorusmuyorduk. KPSS'ye aynı okula düştük. Sınavdan önce oturduk konuştuk. Gözlerine lazer yaptırıp gozluklerden kurtulduğunu söyledi. Hatta doktorunu baya övdü. Ben de genel muayene için doktorun adını vs sordum. Sınavdan sonra ben yeni hesap acinca instagramda takiplestik. Hatta telefon numaralarimizi da aldık. Ben genel muayene için doktorun adını sordum. Arkadaşım doktora mesaj attı. Bende göz kuruluğu var dedim arkadaşıma. Doktora mesaj atmış, doktor da "Göz kuruluğu için tedavi uyguluyorum. Onun ilaçları var" diye mesaj yazmış. Arkadaşım ss attı. Sonra bir gün ayarladık beraber doktora gidelim diye. O gün doktora geldik. Doktor gözlerimi inceleyip "Damla damlatacagiz" dedi. Ben de ne damlası deyince doktor panik atak olup olmadığımı sordu. Sonra damla damlatildi gözüme. Ama damlalar beynimi uyusturdu resmen. Kendimi çok kötü hissettim. Panik atak tuttu resmen. Gittik göz tomografisi çektirdik. Doktor gözlerimin lazer uygun olduğunu söyledi. Ama ben arkadaşıma hic lazer olmak istiyorum dememiştim. Ben o doktora genel muayene ve göz kuruluğu için gitmek istemiştim. Arkadaşıma da 50 defa dedim. Ama arkadaşım bana göz tomografisi cekileceginden hiç bahsetmedi.
Neyse ben bu olayı unuttum. Bir gün buluşalım diye sozlestik. Ertesi gün mesaj attım. Mırın kırın etti. İki saat karar vermesini bekledim. Sonra bana ses atmış. Annesi buluşmamıza izin vermiyormus. 25 yaşında koskocaman kıza annesi izin vermiyor. Zaten bir gün annesi instagramdan bana istek atmıştı. Ben taniyamadigim için sildim. Sonradan annesi olduğu dank etti kafama. Bu olayı da affettim. Arada sırada konuşuyorduk. Geçenlerde saat 23te ertesi gün buluşalım yazmış. Ben de bu hafta isim var, haftaya buluşalım deyince yarım saat sonra görüldü atmış. Ve sonra numaramı silip instagramdan takipten çıkmış. Beni silmiş tamamen. Geceleyin ertesi gün buluşmak için plan yapmak zorunda mıyım ben? Belki ertesi gün işim var?
Neyse ben bu olayı unuttum. Bir gün buluşalım diye sozlestik. Ertesi gün mesaj attım. Mırın kırın etti. İki saat karar vermesini bekledim. Sonra bana ses atmış. Annesi buluşmamıza izin vermiyormus. 25 yaşında koskocaman kıza annesi izin vermiyor. Zaten bir gün annesi instagramdan bana istek atmıştı. Ben taniyamadigim için sildim. Sonradan annesi olduğu dank etti kafama. Bu olayı da affettim. Arada sırada konuşuyorduk. Geçenlerde saat 23te ertesi gün buluşalım yazmış. Ben de bu hafta isim var, haftaya buluşalım deyince yarım saat sonra görüldü atmış. Ve sonra numaramı silip instagramdan takipten çıkmış. Beni silmiş tamamen. Geceleyin ertesi gün buluşmak için plan yapmak zorunda mıyım ben? Belki ertesi gün işim var?