- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.815
- 448
Bugün bende buna benzer bir durumla karsılastım, markete gitmek icin yola cıktım kaldırımdan yürüyorum ve kaldırımın önünde bir tas var, bir kadın elin de kücük bir cocuk o tasta oturuyor bir cocukta ayakta elinde bir su tabancası, rastgele su sıkıyor oradan insanlar gectigi halde! Bunu yapan 4-5 yaslarında bir kız cocugu, bide kahkahalarla gülüyor annesi' nin agzından ninni söyler gibi sadece '' kızım yapmaa '' gibi bir laf cıkıyor ve tam ben gectim aynı sekilde kız bana da su sıktı. Biraz da sinirliydim, bir hısımla döndüm arkamı baktım ters ters '' Allah allah ya deyip, gömlegimi tuttum '' kadın da tık yok, insan bir özür diler, kusura bakmayın der ama yok, sadece öyle afedersiniz ama öküz trene bakar gibi bakıyor, biraz daha gittim sinirimi alamamısım tekrar döndüm baktım hala bakıyor öylece!
O an icimden gecirdim, bu cocugun hic bir sucu yok, kabahatin büyügü onu yetistirenlerde! Bir anne cocuguna otoritesini koyamamıssa, cocugun anneyi kaile almaması kadar normal bir durum yok, öyle rahat, öyle sakin ki, sanki oradan gecenler babası' nın oglu gibi..
Bir laf etsem bahane' de hazır, cocuk isteeeee!!
Bende cocuk oldum, bir yere gittigimiz de annemin dizinin dibinden ayrılmazdım, sus pus otururdum öylece, önüme konmadan birseye el uzatmazdım asla! Agac yasken egilir derler, bu cocuk simdiden böyleyse ben ilerisini tahmin edemiyorum..
Valla bana kalırsa coook iyi yapmıssınız, cocugunu egitmeyen, düzgün yetistiremeyen insanlar bir zahmet evlerinden cıkmasınlar..
O an icimden gecirdim, bu cocugun hic bir sucu yok, kabahatin büyügü onu yetistirenlerde! Bir anne cocuguna otoritesini koyamamıssa, cocugun anneyi kaile almaması kadar normal bir durum yok, öyle rahat, öyle sakin ki, sanki oradan gecenler babası' nın oglu gibi..
Bir laf etsem bahane' de hazır, cocuk isteeeee!!
Bende cocuk oldum, bir yere gittigimiz de annemin dizinin dibinden ayrılmazdım, sus pus otururdum öylece, önüme konmadan birseye el uzatmazdım asla! Agac yasken egilir derler, bu cocuk simdiden böyleyse ben ilerisini tahmin edemiyorum..
Valla bana kalırsa coook iyi yapmıssınız, cocugunu egitmeyen, düzgün yetistiremeyen insanlar bir zahmet evlerinden cıkmasınlar..

Son düzenleme: