- 14 Kasım 2024
- 44
- 9
- 1
- Konu Sahibi daenerys11
Kızlar selam..Aklıma takılan bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Bir arkadaşım var eşlerimiz vasıtasıyla tanıştık. Öyle çok uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz yok. Tanıdıkça değer verdik birbirimize arkadaşlığımız bu şekilde ilerledi .Uygun vakitlerde görüştük bazen eşli çoğu zaman biz. Kendisinin eşiyle ciddi , arkadaşlarıyla alakalı sorunları var ve her görüşmemizde sürekli bu sorunlarından bahseder, Bende yeri geldiğinde kendi evliliğimde olan sorunlardan bahsettim. Sanki mutlu bir şeyimi paylaşmaya hakkım yokmuş gibi üzülür belki diyerek evliliğimle alakalıda mutlu anlarımı paylaşmadım ,çoğu zaman dinleyici oldum. Birlikle oturmalarımızda eşimle iletişimimiz dikkatini çekecek olsa ki kendi sorununu anlattıktan sonra bak senin kocan böyle kibar sana mesela benimkinin umrunda değil dedi bir gün, çevresinde eşleriyle iyi ilişkilerine şahit olduğu kişiler hakkında yorum hep yapardı bu duymadığım bir şey değil. Bir günde bi konu olmuştu yine otururken hep birlikte, sonrasında senin eşinden hiçbir farkı yokmuş eşimin, benim için uzak biriki benimle bu konuda ilgilenmedi bile, dedi. Ben bunların üstünde durmadım bilmiyorum durulacak şeyler mi fakat en son söylediği kelime beni rahatsız etti. Benimde zamanında ona anlattığım, eşimle alakalı sıkıntılarım olduğunu bildiği,eşimin bana karşı yaptığı gereksiz kıskançlık, saygısızlık vs bilmesine rağmen işte ben eşini çok severim kıymeti değeri bilinmesi gereken bir insan dedi bana. Şaşırdım duyunca eşimi çok yakından tanıyan bir insan değil, benim evliliğimde her mutlu anıma şahit olan biri değil yalnızca toplu oturmalarda iletişimimi görmüştür eşimin bana benim eşime.. Bu kanıya nasıl varmış bilmiyorum. Eşimin beni üzdüğü konuları bilmesine rağmen bana böyle söylemesi önce üzdü beni sonra bu nasıl kelime ya diye düşündürdü.. Hep iyi niyetle yaklaştım kendisine sorunları var dedim ama bu ne demek ne anlamalıyım bu muhabbetten? Boşanma aşamasında psikolojisi normal değilde ondan mı bu yorumu yaptı, ne amaçla yaptı bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..