- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Aile sorunlarını senden habersiz anlattıysa saygısız biridir .
Bu instagramda resmini koyan arkadasın mı ?Aynen bende tepki gösterdim ... hakki yoktu beni daha iyi anlasin diye demis
arkadaşınla da diğer çocukla da irtibatı kesmen mantıklı olur.
Bu instagramda resmini koyan arkadasın mı ?
Neyin meşguliyeti bu?bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...a
Arkadaşın ilgiyi sezmiş seni gömme yolunda demedi deme.bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye
Arkadaşınla.benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim
Neyin meşguliyeti bu?
Anca meşgulum diyorsa "sorma ya bende sana sadece wcye gittiğimde zaman ayırabiliyorum çünkü seni çağrıştıran şeyler görünce aklıma geliyorsun" de sende.
Arkadaşın ilgiyi sezmiş seni gömme yolunda demedi deme.
Arkadaşınla.
Yasak flört cazip gelmiştir densizlereYani hoşlaniyorsar birbirlerinden beni niye harciyorlar ? Mesela hastanede ameliyati var sana yazamayabilirim dedi ..arkadasim diyor ben ona mesaj attim konustuk la havle
Arkadaşın da çocukla ilgileniyor gibi geldi.
Çocuğa görüşmek istemediğini söyle, arkadaşına da biraz mesafe koy derimBende ima ettim arkadasim yok oyle birsey diyor..ama hergun arkadasim mesaj atiyormus adama ..ne yaptiniz diye ...
Çocuğa görüşmek istemediğini söyle, arkadaşına da biraz mesafe koy derim
HahahahahahhhAnca meşgulum diyorsa "sorma ya bende sana sadece wcye gittiğimde zaman ayırabiliyorum çünkü seni çağrıştıran şeyler görünce aklıma geliyorsun" de sende.
İkisinden de uzak dur derim, arada seni harcayacaklar çünkü.
Duyarsın yakında manita olduklarını.
Hiiiiçç inanmam vallahi burda neler gördük bulutcumSorunda bu ya arkadasim yok oyle birsey diye gozlerini belertiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?