Arkadaşimla mi ilgileniyor?

okyanustakibulut01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
4.009
5.385
73
Benim gorustugum biri var ... arkadaşımın arkadaşı bu kişi...tanişma sürecindeyiz ben pek ısınamadım tavirları yüzünden ... bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...arkadaşıma dedimki benle ilgilenmiyor bende pek ısınamadim..arkadaşımda hemen karar verme dedi ..arkadasimla hergun nasil gittigini konuşuyormus ve bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye benim iznimi almadan... yani benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim

bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...a
Neyin meşguliyeti bu?
Anca meşgulum diyorsa "sorma ya bende sana sadece wcye gittiğimde zaman ayırabiliyorum çünkü seni çağrıştıran şeyler görünce aklıma geliyorsun" de sende.
bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye
Arkadaşın ilgiyi sezmiş seni gömme yolunda demedi deme.
benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim
Arkadaşınla.

Yani hoşlaniyorsar birbirlerinden beni niye harciyorlar ? Mesela hastanede ameliyati var sana yazamayabilirim dedi ..arkadasim diyor ben ona mesaj attim konustuk la havle

Resmen adam ne yapiyor arkadasimdan dinliyorum ... benden cok bu arkadasimla yazişiyorlar ...yazan da cogu zaman bu arkadasim ...bir arkadasima anlattim sen cok kiskancsin dedi..benle degilde arkadasimla daha cok gorusuyorlar ve adamin ne yaptigini arkadasim anlatiyor ..

İkisinden de uzak dur derim, arada seni harcayacaklar çünkü.
Duyarsın yakında manita olduklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…