- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Arkadasinizda o adamin numarasi ne geziyor? Niye bu kadar ilgileniyor sizin durumla?
Tanistiran arkadasim diyorsan hic dusunme cekil aradan.
Istisnalar olabilir ama arkadas tanistirmasiyla kimseyle iliskiye baslanmaz. Tanistirdiklari adamlar cok iyi bisey olsa senden once kendileri konardi.
Iyiyse de boyle tanistirayim derken kendilerine yaparlar.
Bencede +2787359834arkadaşınla da diğer çocukla da irtibatı kesmen mantıklı olur.
bence çok fazla neden arama.. bunu bende yaptım senin gibi hep neden dedim ama sonuc bir yere varmıyor. erkekler zannettiğin kadar dürüst olamayabiliyor. Bu yüzden de işim var der, sorunlarım var der.. halbuki bunların hiçbiri aşka engel değildir.
sana vereceğim tek tavsiye:
kendini avutma, seni sevmiyor bu net. Önce bunu kabul et. Arkadaşın da ne halt ediyosa etsin sen ikisiyle de bağlantını kopar ama küs de kalma. sadece arayan sen olma, onlar ararsa konuş ama mesafeli ol. bırak onlar senin peşinden koşsun. kaldı ki sen bu çocuktan hoşlanmamışsın bile. Arkadaşına da ben pek hoşlanmadım de, o da ona söyler zaten konu kapanır.
Böyle tipler herkesten uzak olsun.
Arkadaşınız arkadaş değil,adam da garipmiş yani,özellikle son mesajınızda gördüklerimden sonra.İkisiyle de iletişimi sıfıra indirin,yazarlarsa da meşgulüm deyin.
En nefret ettiğim insan tipidir,karşıdakinin ilgisi olduğunu bilip de ona oynayanlar.''bak bana yazdı,sana yazmıyor ama'' demek istiyor arkadaşınız size,iyi niyetli falan da değil kusura bakmayın,besbelli ilgisi hoşuna gitmiş,üstelik aileden kaynaklı sorunlarınızı izinsiz anlatması da güvenilir olmadığını gösteriyor zaten.Bir şey kaybetmezsiniz böyle bir insanı silerek,hatta ona harcayacağınız zamandan kazanırsınız.
Arkadasinizda o adamin numarasi ne geziyor? Niye bu kadar ilgileniyor sizin durumla?
Tanistiran arkadasim diyorsan hic dusunme cekil aradan.
Istisnalar olabilir ama arkadas tanistirmasiyla kimseyle iliskiye baslanmaz. Tanistirdiklari adamlar cok iyi bisey olsa senden once kendileri konardi.
Iyiyse de boyle tanistirayim derken kendilerine yaparlar.
Ikisiyle e iliskini bitirmelisin ne ondan sevgili nede digerinden arkadaş olurBenim gorustugum biri var ... arkadaşımın arkadaşı bu kişi...tanişma sürecindeyiz ben pek ısınamadım tavirları yüzünden ... bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...arkadaşıma dedimki benle ilgilenmiyor bende pek ısınamadim..arkadaşımda hemen karar verme dedi ..arkadasimla hergun nasil gittigini konuşuyormus ve bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye benim iznimi almadan... yani benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim
Ikisiyle e iliskini bitirmelisin ne ondan sevgili nede digerinden arkadaş olur
Üniversitede 1 üst sınıftan bir kızla 2 üst sınıftan bir çocuk sevgililerdi. Kızın bir erkek kankası vardı yapısık ikiz gibilerdi utanmasalar kızlar tuvaletıne beraber gideceklerditabi malum çocuk kıskanıyordu bu yakınlığı kız kıskançlığı bahane edip ayrılmak ıstedıgını soyledı cocuk cabaladı ama olmadı ayrıldılar 1 ay gecmeden bır de baktık kı kızla kankası sevgılı olmuslar tabı yurutemedıler ılahı adalet mı desem ne desem bılemıyorum. Bu arada kız mezhep farklılıgını da arada one suruyordu (çocuk sıkıntı yapmıyordu bunu) yalnız sonrakı cıktıgıyla da mezhep farklılıgı vardı çelişkileeer çelişkileeer
Hem arkadaşınızda hemde görüştüğünüz kişide problem var benceBenim gorustugum biri var ... arkadaşımın arkadaşı bu kişi...tanişma sürecindeyiz ben pek ısınamadım tavirları yüzünden ... bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...arkadaşıma dedimki benle ilgilenmiyor bende pek ısınamadim..arkadaşımda hemen karar verme dedi ..arkadasimla hergun nasil gittigini konuşuyormus ve bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye benim iznimi almadan... yani benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim
Her zaman söyledim ve yine söylüyorum sıkıntılarınızı, ailevi sorunlarınızı veyahut özel sorunlarınızı ne arkadaşlarınıza anlatın ne de çevrenize.
Gün geliyor bu anlattıklarınızı kullanıyorlar yüzünüze vuruyorlar veya bir başkasına anlatıyorlar. Güvenmeyin. Arkadaşınızın gidip o kişiye söylemesi de son derece saygısızlık. Olamaz böyle birşey.
“Daha iyi anlaması için” diye bir düşünce mi olur? Ona ne?
Uzaklaşın ikisinden de.
Neyin meşguliyeti bu?
Anca meşgulum diyorsa "sorma ya bende sana sadece wcye gittiğimde zaman ayırabiliyorum çünkü seni çağrıştıran şeyler görünce aklıma geliyorsun" de sende.
Olsun bayramlık ağzı bozmadan küfür etmek gerekO neydi gız
Direkt küfür etse daha hafif kalırdı
İyi de o beyefendide bu lafı anlayacak kapasite var mı acaba?Olsun bayramlık ağzı bozmadan küfür etmek gerek
Ben de böyle bir sorun yaşamıştım bir kaç yıl önce. Hem arkadaşım tanıştırmıştı hem de çocuğa yazıyor gibiydi. Aynen böyle sorunlarımı anlatmıştı. Sonra hoşlandığını itiraf etti. Bence ikisine de mesafenizi koyun hatta hayatınızdan çıkarın.
Anlayacak hücre yok varolan hücresi de diğer kıza odaklıİyi de o beyefendide bu lafı anlayacak kapasite var mı acaba?
İyi de o beyefendide bu lafı anlayacak kapasite var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?