- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Hiiiiçç inanmam vallahi burda neler gördük bulutcum
Yani seninle tanısma asamasında olan bir adama arkadasının hunharca yazıp konusması hiç samimi gelmiyor, belki etkilenmiştir.Ya arkadasimin sevdigi biri var kac yildir ama kavusamiyor ... yani onu bilmesem dediginize hak verirdim..ilgileniyor gibi davraniyor adam demezmi niye surekli yaziyor diye
Evde filan mı kaldın ? Anormalse yol ver gitsin.
Yani seninle tanısma asamasında olan bir adama arkadasının hunharca yazıp konusması hiç samimi gelmiyor, belki etkilenmiştir.
Yani seninle tanısma asamasında olan bir adama arkadasının hunharca yazıp konusması hiç samimi gelmiyor, belki etkilenmiştir.
Ayyy herhalde kıskanırsın gayet doğal bir şey bu, sen bu heriften hoşlanıyor musun ?Bana daha cok ilgi gosterilmesi hosuna gidiyor gibi geliyorbaşka arkadasima anlattim cok kiskancsin diyor ..bende dedimki sevgilinle hergun konusayim nasil gidiyor diye nasil olur dedim yuzu degisti
Ayyy herhalde kıskanırsın gayet doğal bir şey bu, sen bu heriften hoşlanıyor musun ?
Bırak istediklerini yapsınlar, aranızda bir yaşanmışlık yok sonuçta değil mi?hoşlanmiyorum ama bana haksizlik yapilmasi gururuma dokunuyor... benle ilgilenmiyorsan soyle..mesgulum deyip arkadasima yaziyor
Bırak istediklerini yapsınlar, aranızda bir yaşanmışlık yok sonuçta değil mi?
Merak etme bugün sana öyle yapan yarın arkadaşına da yapacak, sonra gelir sana anlatır oda
Ayneen boşver daha iyileri çıkar elbet karşınaNe halleri varsa gorsunler...ilerde konusmazlar bile..benle ilgili konusacak kalmayinca heyecani da kalmaz
Ayneen boşver daha iyileri çıkar elbet karşına
Arkadaş da arkadaş değil bence.
Çocukla muhatap olma, arkadaşınla da görüşme bir daha.
Bir de ego yapmaları yok mu, ay beni bitiriyor bu hallerİnşallah adam diyor ki benim daha once yasadiklarim yuzunden mesafeli davraniyorum..sanki ben asigim adamin nazini cekecem
ayyy içim cız etti aynısını yaşadım çünkü. gerçi şuan o adamla evliyim o da ayrıı bir olay. canım benim kimse bunu kabul etmez inanmaa sakııın.
birbirleriyle flörtleşiyolar, birbirlerinden hoşlanıyolar. yol vermişsin zaten aynen devam et.
Bir de ego yapmaları yok mu, ay beni bitiriyor bu haller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?