Arkadaşimla mi ilgileniyor?

Ya arkadasimin sevdigi biri var kac yildir ama kavusamiyor ... yani onu bilmesem dediginize hak verirdim..ilgileniyor gibi davraniyor adam demezmi niye surekli yaziyor diye
Yani seninle tanısma asamasında olan bir adama arkadasının hunharca yazıp konusması hiç samimi gelmiyor, belki etkilenmiştir.

Yani seninle tanısma asamasında olan bir adama arkadasının hunharca yazıp konusması hiç samimi gelmiyor, belki etkilenmiştir.

Bana daha cok ilgi gosterilmesi hosuna gidiyor gibi geliyor başka arkadasima anlattim cok kiskancsin diyor ..bende dedimki sevgilinle hergun konusayim nasil gidiyor diye nasil olur dedim yuzu degisti

hoşlanmiyorum ama bana haksizlik yapilmasi gururuma dokunuyor... benle ilgilenmiyorsan soyle..mesgulum deyip arkadasima yaziyor
Bırak istediklerini yapsınlar, aranızda bir yaşanmışlık yok sonuçta değil mi?
Merak etme bugün sana öyle yapan yarın arkadaşına da yapacak, sonra gelir sana anlatır oda

Arkadasim demeyin cunki degil.Hosuna gidiyor adamin seninle degilde onunla ilgilenmesi "aaa sana mesgulum mu dedi biz konustuk az once'.Bu nedir ya?Ilgilenmeyin kestirip atan siz olun.Ikisi ilede gorusmeyi kesin.

ayyy içim cız etti aynısını yaşadım çünkü. gerçi şuan o adamla evliyim o da ayrıı bir olay. canım benim kimse bunu kabul etmez inanmaa sakııın.
birbirleriyle flörtleşiyolar, birbirlerinden hoşlanıyolar. yol vermişsin zaten aynen devam et.

Arkadasim baskasini sevmese ben direk bodoslama ben aradan cekileyim diycem ..sevmiyor sadece ilgi hosuna gidiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…