- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Inanilmaz egolu sanki ben hoslaniyorum o agirdan aliyor...ilgilenmiyrsun merak etmiyorsun dedim diye havalardaarkadasimla da niye bunkadar konusuyorsun desem maazallah
Birde ne munasabet ki arkadaşınız ile iletişime geçiyor.Aynen bende tepki gösterdim ... hakki yoktu beni daha iyi anlasin diye demis
Bir arkadaşım benimle aramızı yapmaya çalıştığı adamla evlenip 2 çocuk yaptı..
Ben adamla hiç görüşmedim tabi.
Gerçi arkadaşım da pişman. Tam bir öküze denk geldi çünkü..
Engelle gitsin ikisini de..
Koy tekmeyi ikisine de gorsun o zaman egoyu
peki o adam neden sana meşgulum diyor da onla konuşuyor? Neden ona meşgul değil de sana meşgul?Arkadasim baskasini sevmese ben direk bodoslama ben aradan cekileyim diycem ..sevmiyor sadece ilgi hosuna gidiyor ...
peki o adam neden sana meşgulum diyor da onla konuşuyor? Neden ona meşgul değil de sana meşgul?
Ben aralarinda birsey olacagini sanmiyorum sirf ego tatmini
aynı şeyi bu sene gözlerimle gördüm. yanımdaki kıza kanka saçmalama olur mu öyle şey dedi. dönem başında çocukla el ele okula geldi djdndjkfSorunda bu ya arkadasim yok oyle birsey diye gozlerini belertiyor
aynu şeyi bu sene gözlerimle gördüm. yanımdaki kıza kanka saçmalama olur mu öyle şey dedi. dönem başında çocukla el ele okula geldi djdndjkf
Sinek küçük ama mide bulandırır..
Benim gorustugum biri var ... arkadaşımın arkadaşı bu kişi...tanişma sürecindeyiz ben pek ısınamadım tavirları yüzünden ... bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...arkadaşıma dedimki benle ilgilenmiyor bende pek ısınamadim..arkadaşımda hemen karar verme dedi ..arkadasimla hergun nasil gittigini konuşuyormus ve bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye benim iznimi almadan... yani benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim
bence çok fazla neden arama.. bunu bende yaptım senin gibi hep neden dedim ama sonuc bir yere varmıyor. erkekler zannettiğin kadar dürüst olamayabiliyor. Bu yüzden de işim var der, sorunlarım var der.. halbuki bunların hiçbiri aşka engel değildir.Yani bende onu merak ediyorum ...begenmediysen soyle demi ..sanki yillarca ciktik ben senden hoslanmadim de... git konus arkadasimla banane yani..bana da diyor ki benim yasadiklarim var mesafeli olalim ...ben anlasamayiz bu gidisle diyorum o da nerden cikardin diyor
Beni eşimle tanıştıran kız arkadaşım ki o zaman onlarda samimi değil ben evlendikten sonra eşimi gizli gizli aramaya iş yerine gitmeye başlamıştı:) arama sebepleri nasılsın iyimisin gibi konuşmalar olmasına rağmen eşim arkadaşın beni arıyor bugün işe geldi gibi anlatıyordu ama o saklıyordu:)) gönderdim başka bir şeyi bahane ederek..sen hiç sıkma canını çünkü bence karşılıklı bir hoşlanma var aralarında sonra sende çocuğa kendini kaptırırsın Güme gidersin oyüzden gönder gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?