Arkadaşimla mi ilgileniyor?

peki o adam neden sana meşgulum diyor da onla konuşuyor? Neden ona meşgul değil de sana meşgul?

Yani bende onu merak ediyorum ...begenmediysen soyle demi ..sanki yillarca ciktik ben senden hoslanmadim de... git konus arkadasimla banane yani..bana da diyor ki benim yasadiklarim var mesafeli olalim ...ben anlasamayiz bu gidisle diyorum o da nerden cikardin diyor

Sorunda bu ya arkadasim yok oyle birsey diye gozlerini belertiyor
aynı şeyi bu sene gözlerimle gördüm. yanımdaki kıza kanka saçmalama olur mu öyle şey dedi. dönem başında çocukla el ele okula geldi djdndjkf

Son düzenleme:
Beni eşimle tanıştıran kız arkadaşım ki o zaman onlarda samimi değil ben evlendikten sonra eşimi gizli gizli aramaya iş yerine gitmeye başlamıştı:) arama sebepleri nasılsın iyimisin gibi konuşmalar olmasına rağmen eşim arkadaşın beni arıyor bugün işe geldi gibi anlatıyordu ama o saklıyordu:)) gönderdim başka bir şeyi bahane ederek..sen hiç sıkma canını çünkü bence karşılıklı bir hoşlanma var aralarında sonra sende çocuğa kendini kaptırırsın Güme gidersin oyüzden gönder gitsinler

Arkadasinizda o adamin numarasi ne geziyor? Niye bu kadar ilgileniyor sizin durumla?
Tanistiran arkadasim diyorsan hic dusunme cekil aradan.
Istisnalar olabilir ama arkadas tanistirmasiyla kimseyle iliskiye baslanmaz. Tanistirdiklari adamlar cok iyi bisey olsa senden once kendileri konardi.
Iyiyse de boyle tanistirayim derken kendilerine yaparlar.

İsinamamissin zaten cocuga boşver.sirrini tutamayan arkadasada yol ver gitsin guvenilir biri degil.

bence çok fazla neden arama.. bunu bende yaptım senin gibi hep neden dedim ama sonuc bir yere varmıyor. erkekler zannettiğin kadar dürüst olamayabiliyor. Bu yüzden de işim var der, sorunlarım var der.. halbuki bunların hiçbiri aşka engel değildir.
sana vereceğim tek tavsiye:
kendini avutma, seni sevmiyor bu net. Önce bunu kabul et. Arkadaşın da ne halt ediyosa etsin sen ikisiyle de bağlantını kopar ama küs de kalma. sadece arayan sen olma, onlar ararsa konuş ama mesafeli ol. bırak onlar senin peşinden koşsun. kaldı ki sen bu çocuktan hoşlanmamışsın bile. Arkadaşına da ben pek hoşlanmadım de, o da ona söyler zaten konu kapanır.

Bence arkadaşın ilgilenmiş daha çok senin aile sorunlarını anlattığına göre üstelik haberin yok ben olsam ikisi ile de mesafeli olur gorusmezdim pek

Bende tirsiyorum ... yani beni niye tanistirdi ki o zman kendi konussaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…