- 26 Mart 2015
- 130
- 32
- 48
- 30
- Konu Sahibi Papatyam1907
-
Demiş ama ben olsam demekle kalmaz ayrılırdım korkardım çünküOnun ve sizin kardeşinizin birlikte resim çekilmesinden arkadaşınızın sevgilisine ne ki ?
10 yaşında çocuk daha bunlar , arkadaşınız diyememiş mi bunu sevgilisine?
Şey benim değil kız arkadaşımın sevgilisiErkek arkadaşının bir sorunu olduğu belli, el kadar çocuğa küfür edilmez; ama "tecavüze uğramış" demeniz şık olmamış.
Ben 22 yaşındayım kız arkadaşım 17 yaşında sevgilisi ise 21Siz kaç yaşındasınız peki?15 16?
Kesinlikle ben de bunu dedim yani adamın kendisi de çocuklara bakıyor olabilir aklıma bu geliyorOha yuh çüş ve bilimum şaşırma ünlemi.
Adam hasta resmen, ayrılsın arkadaşın canını seviyorsa . Gerçi çocuğu korumasından kafa yapısı belli, bırakın yaksın başını.
Orası arkadaşınızın bileceği iş ama normal değil tabi kiDemiş ama ben olsam demekle kalmaz ayrılırdım korkardım çünkü
Ve yemin ediyorum kötü bir niyetle demedim çocuk tacizcisi bu ülkede çok onun da başına gelmiş olabilir öyle bir şey varsa üzülürüm zaten ne kadar nefret ettiysem deErkek arkadaşının bir sorunu olduğu belli, el kadar çocuğa küfür edilmez; ama "tecavüze uğramış" demeniz şık olmamış.
Çocuk 21 yaşında olunca tepki verdim ister istemezNiye uğraşıyorsun ki ?
Belli ki ergenler daha muhattap olup tartışmaya değmez.
Kocaman adam. İnsan utanır el kadar çocuğa küfretmeye.Ve yemin ediyorum kötü bir niyetle demedim çocuk tacizcisi bu ülkede çok onun da başına gelmiş olabilir öyle bir şey varsa üzülürüm zaten ne kadar nefret ettiysem de
Canım malesef ergenliğin yaşla alakası yok.Çocuk 21 yaşında olunca tepki verdim ister istemez
Küfür ettiği çocuk benim kardeşim olunca çıldırdım ben de işteKocaman adam. İnsan utanır el kadar çocuğa küfretmeye.
Evet öyle yüzde yüz hem de arkadaşımın kendisi bilir ama kimse benim kardeşime kesinlikle küfür edemez ettirmemCanım malesef ergenliğin yaşla alakası yok.
Belli ki manyağın teki 10 yaşındaki çocuğu kıskandığına göre.
Öyle yapacağım teşekkürlerKüçük yaşta tecavüze uğramış değil de; 10 yaşındaki çocukla cinsel bağ kurabilecek kadar sapık bir adam.
10 yaşındaki çocuktan kıskanabildiğine göre aklı direk orada yaşıyor çünkü.
Bence arkadaşınızla aranıza mesafe koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?