Arkadaşımla tartışmamız

Bu tiplerden biriyle de ben tanıştım. Benim fikrim olan bir projeyi sahiplendi, birlikte emek verdik çalıştık, proje sonunda bütün tebrikleri kendisi kabul etti ve proje konusunun benim fikrim olduğunu söylemedi :) Başkasının yerine utanmak duygusunu o an yaşamıştım
Biz aynı pozisyondaydık, dile getirme gereği bile duymadım. Sadece yeni bir insan tipi daha tanımış oldum. Hala yüzüme nasıl rahatça bakar şaşırırım

Sizde değil sorun yani.. Yolunuza bakın

Şöyle önemliydi fikir kısmı benden çıktı o düzeltti ekleme yaptı. Ama benim takıldığım nokta şu hem ısrarla gel çalış dedi hem de o gün toplantıda yokmuşum gibi davrandı benim de canım çok sıkıldı bu duruma üzüldüm yani madem böyle yapacaktın niye ısrarcı oldun dedim. Çünkü gerçekten ne yaptığını biliyorum ama sonuna kadar inkar ediyor. E bir de tabi adamın ona benimle iletişimde olup olmadığını sorduğunu söyledi. Ben adamın hiçbir şeyden haberi yok sanıyordum dün de bana onun her şeyden haberi var belki birinden ikisinden yoktur diyor. E nereden bilebilirim sen bana böyle söylersen? Üstüne bir de ben bahsetmişim anlatmışım kendimi yani sektör dışı olduğumu bilemiyorum ya

Ay adam zaten başlı başına sorun. Ona da diyeceklerimi dedim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…