ya bir de arkadaşı evine davet etmiş beni de davet edebilirdi madem kısır yememi çok istiyot.Emrivakiyi ve çat kapı gelen misafirden hiç hoşlanmam bende olsam aynı şekilde yapardım. Ki evim müsait olsa bile alışkanlığa dönmemesi adına da yine sizin yaptığınızı yapardım. Düşüncesizlikten başka bir sey değil, insanın her hali var her dakika her an müsait olmayabilir
yoo kısırı ver git demedimArkadaşınızın yaptığı da normal değil sizin kısırı ver git demeniz de normal değil.
kusura bakmasınlar hadi sana geliyoruz diye gelinmez çocuklu kadınımKısır yemenizi niye istesinler yahu oturmaya muhabbete gelmeye çalışmışlar işte
E ne dediniz? Kısırı kapıma kadar getirin ama yukarı bile çıkmayın ben kapıdan alırım demediniz mi?yoo kısırı ver git demedim
yoo öyle demedim kısır ye çorba içme diyince tamam aşağıdan mı alayım dedimE ne dediniz? Kısırı kapıma kadar getirin ama yukarı bile çıkmayın ben kapıdan alırım demediniz mi?
ya zaten kırgınlığım vardı ev dağınıktı.İnsanlar biraz mesafeyi öğrenmeli ya bu nedir insanı zor durumda bırakıyorlar
Ararsın müsait değilim derse ok dersin.
Kimseye ısrar etmem ısrarcı tipleri de sevmem.
Ya modu yoktur ne bılım canı sıkkın dur.
Bide bozuluyorlar ilginç trip atan vs de oluyor .
Valla hiç çekemem .
İnsanlar ne sanıyor ya.
yoo öyle demedim kısır ye çorba içme diyince tamam aşağıdan mı alayım dedim
e napim ille de kısır getireyim diyor ev dağınık halim yok yemeğim var diyorum yarın ye diyor ne diyim? tama aşağıdan alayım mı diyorum o da yok sana oturmaya gelecez arkadaşla diyor.gel yukarı oturalım mı diyeyim hiç müsait değilkenBu zaten kapiya birak git yoksa gelme demektir.Soru soruyormuş gibi yapinca anlam değismiyor. Zaten asagidan mi alayim degil asagidan alayim yazmissiniz.
Eee ne farkı var benim söylediğimle? İnsanlar yiyeceklerini alıp size gelmek istemişler siz yiyeceği bırakın siz gidin demişsiniz.yoo öyle demedim kısır ye çorba içme diyince tamam aşağıdan mı alayım dedim
Ya neyse ne önemli değil ki.ya zaten kırgınlığım vardı ev dağınıktı.
Orası zaten öyle de, size afiyet olsun ben hastayım başka zaman buluşur yeriz falan deseydiniz. Evinize almayacağınız insanın kısırını neden istiyosunuzkusura bakmasınlar hadi sana geliyoruz diye gelinmez çocuklu kadınım
istemedim işte önce ısrarla reddettim çorba yapıyorum yemeğim var sağol dedim.ısrar etri ille de getirecez diye.Orası zaten öyle de, size afiyet olsun ben hastayım başka zaman buluşur yeriz falan deseydiniz. Evinize almayacağınız insanın kısırını neden istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?