Arkadaşın bu yaptığı normal mi?

hyryemis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
31
32
3
35
geçen akşam saat 7 gibi. beni aradı cevap veremedim mesaj attım. diyor ki arkadaş da bende kısır yaptık sana geliyoruz diyor. e ben çorba yapıyordum dedim boş ver çorbayı yarın iç kısır ye dedi. ben de tamam aşağıdan alayım o zaman dedim. yok evine gelecez dedi. ev de darmadağın dedim ev müsait değil ısrar ediyor. başka bir arkadaşla gelecek bir de. ben de ısrarla müsait olmaduğımı müsait bir zamanda onalrı ağırlayabileceğimi söyledim. sen bilin dedi. madem ksıır yememi çok istiyordu aşağıdan da alabilridim getirmedi tabi. siz ne dersiniz bu işe?pat siye hadi biz sana geliyoruz demesi normal mi?

Ben de pat diye misafirlik sevmem ve kabul etmem benim de evim her an misafir agirlayacak kivamda olmuyor.
Ha evimi inceleyip didiklemeyecek biriyse ve modundaysam geri cevirmem o ayri.

Bir de kisir bahanesi, onlar oturmaya gelmek istemişler size.
Herkes anneniz değil sirf kisir yiyesiniz diye kapiniza kadar gelecek birakip gidecek. Beklentiniz komik geldi.

Emrivakiyi ve çat kapı gelen misafirden hiç hoşlanmam bende olsam aynı şekilde yapardım. Ki evim müsait olsa bile alışkanlığa dönmemesi adına da yine sizin yaptığınızı yapardım. Düşüncesizlikten başka bir sey değil, insanın her hali var her dakika her an müsait olmayabilir

ya bir de arkadaşı evine davet etmiş beni de davet edebilirdi madem kısır yememi çok istiyot.

İnsanlar biraz mesafeyi öğrenmeli ya bu nedir insanı zor durumda bırakıyorlar
Ararsın müsait değilim derse ok dersin.
Kimseye ısrar etmem ısrarcı tipleri de sevmem.
Ya modu yoktur ne bılım canı sıkkın dur.
Bide bozuluyorlar ilginç trip atan vs de oluyor .
Valla hiç çekemem .
İnsanlar ne sanıyor ya.

ya zaten kırgınlığım vardı ev dağınıktı.

Bu zaten kapiya birak git yoksa gelme demektir. Soru soruyormuş gibi yapinca anlam değismiyor. Zaten asagidan mi alayim degil asagidan alayim yazmissiniz.
e napim ille de kısır getireyim diyor ev dağınık halim yok yemeğim var diyorum yarın ye diyor ne diyim? tama aşağıdan alayım mı diyorum o da yok sana oturmaya gelecez arkadaşla diyor.gel yukarı oturalım mı diyeyim hiç müsait değilken

ya zaten kırgınlığım vardı ev dağınıktı.
Ya neyse ne önemli değil ki.
Bu karşındakinin sınırına saygı duymamak bencillik canı laflamak istemiş e sen müsait değilsin olabilir ne var bunda.
Böyle ısrarla karşısındakinin sınırını ihlal eden tiplere ayar oluyorum.
Benimde vardı böyle arkadaslarom biraz mesafe koydum artık her dakka arayan müsait değilim dediğimde ısrar eden
Sonra baktım ki bana benim hayatıma saygısı yok sürekli kendi dertlerini anlatıp içini dökme niyetinde.
Ooo dedim hadi cnm o zaman canım isteyince dinliyorum artık zamanım yok diyorum ki yok zaten .
Mesafe iyidir.

Orası zaten öyle de, size afiyet olsun ben hastayım başka zaman buluşur yeriz falan deseydiniz. Evinize almayacağınız insanın kısırını neden istiyosunuz
istemedim işte önce ısrarla reddettim çorba yapıyorum yemeğim var sağol dedim.ısrar etri ille de getirecez diye.

Yani haklısınız,benim arkadaslarim evde oturma hevesi olmadan kisir getirirler,ben de onlara yaptiklarimdan götürürüm,bunun icin musait olmayan eve coreklenme hesabi yapmadim hic,yanlis arkadaşlar bunlar kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…