e napim ille de kısır getireyim diyor ev dağınık halim yok yemeğim var diyorum yarın ye diyor ne diyim? tama aşağıdan alayım mı diyorum o da yok sana oturmaya gelecez arkadaşla diyor.gel yukarı oturalım mı diyeyim hiç müsait değilken
İnsan ne diyeceğini bilemiyor işte.istemedim işte önce ısrarla reddettim çorba yapıyorum yemeğim var sağol dedim.ısrar etri ille de getirecez diye.
Sizin kısır yemenizi çok istemiyor ki size oturmaya gelmek istiyor.ya bir de arkadaşı evine davet etmiş beni de davet edebilirdi madem kısır yememi çok istiyot.
Sacmalamis ,kisir getirmek istemis bosver corbayi demis ama kisiri getirmemis kendisi esliginde... garip olmus ,size gelecegiz kisirda getirdik deseymis mevzu uzamayacakmisistemedim işte önce ısrarla reddettim çorba yapıyorum yemeğim var sağol dedim.ısrar etri ille de getirecez diye.
Büyük ihtimalle birşey göstermek amaçlı gelmek istemiş olabilirlergeçen akşam saat 7 gibi. beni aradı cevap veremedim mesaj attım. diyor ki arkadaş da bende kısır yaptık sana geliyoruz diyor. e ben çorba yapıyordum dedim boş ver çorbayı yarın iç kısır ye dedi. ben de tamam aşağıdan alayım o zaman dedim. yok evine gelecez dedi. ev de darmadağın dedim ev müsait değil ısrar ediyor. başka bir arkadaşla gelecek bir de. ben de ısrarla müsait olmaduğımı müsait bir zamanda onalrı ağırlayabileceğimi söyledim. sen bilin dedi. madem ksıır yememi çok istiyordu aşağıdan da alabilridim getirmedi tabi. siz ne dersiniz bu işe?pat siye hadi biz sana geliyoruz demesi normal mi?
Pat diye sadece annem ve ablam gelebilir evime.geçen akşam saat 7 gibi. beni aradı cevap veremedim mesaj attım. diyor ki arkadaş da bende kısır yaptık sana geliyoruz diyor. e ben çorba yapıyordum dedim boş ver çorbayı yarın iç kısır ye dedi. ben de tamam aşağıdan alayım o zaman dedim. yok evine gelecez dedi. ev de darmadağın dedim ev müsait değil ısrar ediyor. başka bir arkadaşla gelecek bir de. ben de ısrarla müsait olmaduğımı müsait bir zamanda onalrı ağırlayabileceğimi söyledim. sen bilin dedi. madem ksıır yememi çok istiyordu aşağıdan da alabilridim getirmedi tabi. siz ne dersiniz bu işe?pat siye hadi biz sana geliyoruz demesi normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?