Arkadaşın bu yaptığı normal mi?

İki tarafta da iletişim o kadar problemli ki bütün mesele bu aslında.

Karşı taraf “kısır yaptık, sensiz boğazımızdan geçmedi. X’e gidelim de çayı da o demlesin birlikte yiyelim dedik, müsaitsen geliyoruz” dese konu sahibi de kısırı bırakın gidin yerine “müsait değilim başka zaman beklerim” diyebilse ortada sorun falan kalmayacak.

Ayrıca ben de yakın arkadaşlarımın çat kapı gelmesini sorun etmiyorum. Evi mok götürüyor haberin olsun dedikodumu yapma diyorum en fazla

Yakın arkadaşsa ben de uyarıyorum önden ev temiz değil haberin olsun diye
Çok da kasmamak lazım ya
Arkadaş sohbeti en temiz eve sahip olmaltan daha değerli bence

Konu sahibinin olayı kendine kısır yapılması olarak algılamasına da gülesim geldi valla sadece
Kısır tanıtma derneği üyesi mi bu insanlar niye sırf konu sahibi yesin diye kısır yapıp kapıdan verip dönsünler

Aradaki samimiyete bağlı olarak çatkapi gelip gitme durumu değişir. Çok yakın olduğum bir arkadaşımla bu tarz gelip gitmelerimiz olur evi b.k götürüyor olsa dahi takmayiz karşılıklı olarak. Ama hiç böyle bir samimiyetimin olmadığı birisi çatkapi gelmeye kalksa hele bir de yanına başka birisini iliştirse bahane bulur kabul etmem yani ne münasebet. Ama siz de bir acayipsiniz, aşağıdan kısırı alayım demek nedir Allah aşkına

Ablam bazen yapıyor onu bana. Kapıdan kısır, çiğköfte falan bırakıp gidiyor. Ama o benim ablam ve amacı bunları yemem oluyor zaten. Arkadaştan böyle bir beklentiye girmek çok değişik bir kafa

Çat kapı misafir kabul edemem ama evimin asagısından da kısır almazdım müsait değilim teşekkür ederim afiyet olsun size filan derdim en kötü .

Ablam bazen yapıyor onu bana. Kapıdan kısır, çiğköfte falan bırakıp gidiyor. Ama o benim ablam ve amacı bunları yemem oluyor zaten. Arkadaştan böyle bir beklentiye girmek çok değişik bir kafa
Katılıyorum büyük bi beklenti olmus. Sensiz boğazımdan geçmez tarzı bir sey sanmış sanirim konu sahibi. Arkadaşı daha esnek muhtemelen evin karmasasini vs umursamıyor.
Yakın arkadaşlar arasında olabilir ama benim konu sahibine hak verdiğim nokta yanında birini getirmesi. Evim daginikken çok samimi olmadigim birinin gelmesini evet istemezdim bende. Üstelik sadece dağınıklık değil tanımadığı biriyle muhabbet etmek istemeyedebilir. Yabanci biri olunca ortamdaki neşe aynı olmuyor. Ortak esprilerden ,yasanmisliklardan bahsedemiyor insan. Hatta bazen tanıdık bile olsa.
Su an bir arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum mesela. Grubumuz da var. Hatta onlarla bir ortak görüşme ayarlayacağız ama önden ikimiz tek buluşalim mi dedi bende kabul ettim. Çünkü bizim daha fazla ortak noktamız var ve birebir muhabbeti seviyoruz.

Davetsiz misafiri ben de normal bulmuyorum. Belki musait degilim, belki rahatsizim...
Ama sizin beklentinizi de ayri tuhaf buldum. Musait zamanda gelin demissiniz. Ne yapsaydi kapiniza kısır mi getirseydi?

Yirmi küsur yıl önce , apartmana yeni taşındığmizda mahalleli kadınlar annem kimseye gitmiyor diye karar almışlar,bize gelecek.
Bu arada bunların bazılarıyla annem akraba:)
Kapıyı bir açmış,bir sürü kadın. Belki ellerinde yemek, hatırlamıyorum. Demişler 'sen gelmedin,biz gelelim dedik'.
Annem de 'keske haber verseydiniz,ben de tam çıkıyordum' demiş, içeri almamış
Daha da kimse emrivaki ile gelmedi. Ki hiç sevmeyiz ailecek emrivakiyi de habersiz misafiri de

Valla onlar haklı bence
Hem kabul edilmeyecem hem de kısır vercem
Kendin yap ye, aşçıbaşı miyim

Bı de şey var bı saat sonra sana kahveye geleyim mi'ler

Ben evi mi temizleyim ortalığı mi toplayim bı saate diye çok stres oluyorum

Allah tan arayıp sana geliyoruz demişler. Kapıyı açınca karşında görmek vardı birde

Arkadaşım pat diye arayıp gelse hatta habersiz gelse rahatsız olmam. Hatta hoşuma gider aramızda teklifsiz ilişki var diye.
Oturmaya gelecekmişler işte kısırı verip gitmicektiler hoş hep beraber yicektiniz
Evine gelicem diyene kısırı ver git denir mi allasen
Arkadaşının Israr etmesi de garip yani gururumdan asla taviz vermezdim

Aklınız kısırda mı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…