- 11 Aralık 2018
- 41.456
- 257.687
- 598
İki tarafta da iletişim o kadar problemli ki bütün mesele bu aslında.Neden kısır yemenizi çok istesin? Gerçekten böyle mi anladınız? Arkadaşınız size gelmek istemiş kısır bahane. Siz de müsait değilim demişsiniz. Hayır üstüne kısırı ver git demeniz garip. Arkadaşınız da çat kapı misafirliği sevmediğinizi biliyor olmalı. Yakın arkadaşımın sürekli değil ama arada yakınkardayım sana geliyorum diye aradığı olur ben garip bulmam. Bu yapı meselesi. Siz sevmiyorsunuz madem söylersiniz bir dahakine haberli gel diye
Yakın arkadaşsa ben de uyarıyorum önden ev temiz değil haberin olsun diyeİki tarafta da iletişim o kadar problemli ki bütün mesele bu aslında.
Karşı taraf “kısır yaptık, sensiz boğazımızdan geçmedi. X’e gidelim de çayı da o demlesin birlikte yiyelim dedik, müsaitsen geliyoruz” dese konu sahibi de kısırı bırakın gidin yerine “müsait değilim başka zaman beklerim” diyebilse ortada sorun falan kalmayacak.
Ayrıca ben de yakın arkadaşlarımın çat kapı gelmesini sorun etmiyorum. Evi mok götürüyor haberin olsun dedikodumu yapma diyorum en fazla
Ablam bazen yapıyor onu bana. Kapıdan kısır, çiğköfte falan bırakıp gidiyor. Ama o benim ablam ve amacı bunları yemem oluyor zaten. Arkadaştan böyle bir beklentiye girmek çok değişik bir kafaYakın arkadaşsa ben de uyarıyorum önden ev temiz değil haberin olsun diye
Çok da kasmamak lazım ya
Arkadaş sohbeti en temiz eve sahip olmaltan daha değerli bence
Konu sahibinin olayı kendine kısır yapılması olarak algılamasına da gülesim geldi valla sadece
Kısır tanıtma derneği üyesi mi bu insanlar niye sırf konu sahibi yesin diye kısır yapıp kapıdan verip dönsünler
Çat kapı misafir kabul edemem ama evimin asagısından da kısır almazdım müsait değilim teşekkür ederim afiyet olsun size filan derdim en kötü .geçen akşam saat 7 gibi. beni aradı cevap veremedim mesaj attım. diyor ki arkadaş da bende kısır yaptık sana geliyoruz diyor. e ben çorba yapıyordum dedim boş ver çorbayı yarın iç kısır ye dedi. ben de tamam aşağıdan alayım o zaman dedim. yok evine gelecez dedi. ev de darmadağın dedim ev müsait değil ısrar ediyor. başka bir arkadaşla gelecek bir de. ben de ısrarla müsait olmaduğımı müsait bir zamanda onalrı ağırlayabileceğimi söyledim. sen bilin dedi. madem ksıır yememi çok istiyordu aşağıdan da alabilridim getirmedi tabi. siz ne dersiniz bu işe?pat siye hadi biz sana geliyoruz demesi normal mi?
Katılıyorum büyük bi beklenti olmus. Sensiz boğazımdan geçmez tarzı bir sey sanmış sanirim konu sahibi. Arkadaşı daha esnek muhtemelen evin karmasasini vs umursamıyor.Ablam bazen yapıyor onu bana. Kapıdan kısır, çiğköfte falan bırakıp gidiyor. Ama o benim ablam ve amacı bunları yemem oluyor zaten. Arkadaştan böyle bir beklentiye girmek çok değişik bir kafa
geçen akşam saat 7 gibi. beni aradı cevap veremedim mesaj attım. diyor ki arkadaş da bende kısır yaptık sana geliyoruz diyor. e ben çorba yapıyordum dedim boş ver çorbayı yarın iç kısır ye dedi. ben de tamam aşağıdan alayım o zaman dedim. yok evine gelecez dedi. ev de darmadağın dedim ev müsait değil ısrar ediyor. başka bir arkadaşla gelecek bir de. ben de ısrarla müsait olmaduğımı müsait bir zamanda onalrı ağırlayabileceğimi söyledim. sen bilin dedi. madem ksıır yememi çok istiyordu aşağıdan da alabilridim getirmedi tabi. siz ne dersiniz bu işe?pat siye hadi biz sana geliyoruz demesi normal mi?
Bı de şey var bı saat sonra sana kahveye geleyim mi'lerYirmi küsur yıl önce , apartmana yeni taşındığmizda mahalleli kadınlar annem kimseye gitmiyor diye karar almışlar,bize gelecek.
Bu arada bunların bazılarıyla annem akraba:)
Kapıyı bir açmış,bir sürü kadın. Belki ellerinde yemek, hatırlamıyorum. Demişler 'sen gelmedin,biz gelelim dedik'.
Annem de 'keske haber verseydiniz,ben de tam çıkıyordum' demiş, içeri almamış
Daha da kimse emrivaki ile gelmedi. Ki hiç sevmeyiz ailecek emrivakiyi de habersiz misafiri de
Allah tan arayıp sana geliyoruz demişler. Kapıyı açınca karşında görmek vardı birdegeçen akşam saat 7 gibi. beni aradı cevap veremedim mesaj attım. diyor ki arkadaş da bende kısır yaptık sana geliyoruz diyor. e ben çorba yapıyordum dedim boş ver çorbayı yarın iç kısır ye dedi. ben de tamam aşağıdan alayım o zaman dedim. yok evine gelecez dedi. ev de darmadağın dedim ev müsait değil ısrar ediyor. başka bir arkadaşla gelecek bir de. ben de ısrarla müsait olmaduğımı müsait bir zamanda onalrı ağırlayabileceğimi söyledim. sen bilin dedi. madem ksıır yememi çok istiyordu aşağıdan da alabilridim getirmedi tabi. siz ne dersiniz bu işe?pat siye hadi biz sana geliyoruz demesi normal mi?
Aklınız kısırda mı kaldıgeçen akşam saat 7 gibi. beni aradı cevap veremedim mesaj attım. diyor ki arkadaş da bende kısır yaptık sana geliyoruz diyor. e ben çorba yapıyordum dedim boş ver çorbayı yarın iç kısır ye dedi. ben de tamam aşağıdan alayım o zaman dedim. yok evine gelecez dedi. ev de darmadağın dedim ev müsait değil ısrar ediyor. başka bir arkadaşla gelecek bir de. ben de ısrarla müsait olmaduğımı müsait bir zamanda onalrı ağırlayabileceğimi söyledim. sen bilin dedi. madem ksıır yememi çok istiyordu aşağıdan da alabilridim getirmedi tabi. siz ne dersiniz bu işe?pat siye hadi biz sana geliyoruz demesi normal mi?
hiç sorma kısır yapmayı etmeyi bilmem.ömrü billah da yemedim.aklım dünden beri kısırda.Aklınız kısırda mı kaldı
Kıyamamhiç sorma kısır yapmayı etmeyi bilmem.ömrü billah da yemedim.aklım dünden beri kısırda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?