- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Adim kadar eminimki kizlarin esinize iftira filan atacagi yoktu sadece escinsel egilimleri varsa yada yoksa bile aralarindaki her ne ise bunun bilinmesini istemedikleri icin(hakli olarak)sadece goz dagi vermeye calismislar size..sizde dallanip budaklandirip kizlari ailesinin onunde rezil etmissiniz..kusura bakmayında biz onların yaşındayken böyle şeytanlık düşünüp üstüne bir de elin kocasına iftira atmayı idrak dahi edemezdik. ki eşim askeri personel onların yaşında biz polis görsek korkudan yol değiştirirdik.yarın annesi bir şekilde öğrense ve benden bilip sırf çamur at izi kalsın hesabına iftira atsalar. o zavallı(!) kızlar yedikleri haltı daha rahat yesinler diye benm evladım mı babasız kalsın.
hiç ummadığımız öyle şeyler oluyo ki ben o yüzden bu kadar emşn konuşamıyorum. Ben ortaokula giderken 4 5 yaşlarında 2 kız çocuğunun apartmanda öpüştüğünü görmüştüm. 4 yaşındaki çocuktan kim bekler ki böyle bi şey? Sitemizde ergen bi gencin küçük çocukların kulağını boynunu dudaklarını emip morarttığını öğrendik şikayet ettik toplu olarak. Yani olaylar tek düze gelişecek diye bi şey yok.Bu benim başkasından ogrenecegim bir konu olmazdi cunku kizimi tanirdim..ki taniyorumda..komsunun gelipte burnunu sokmasini istemezdim acikcasi
tehdit etmek göz dağı vermek haklı bir yol diyorsunuz yani... peki.Adim kadar eminimki kizlarin esinize iftira filan atacagi yoktu sadece escinsel egilimleri varsa yada yoksa bile aralarindaki her ne ise bunun bilinmesini istemedikleri icin(hakli olarak)sadece goz dagi vermeye calismislar size..sizde dallanip budaklandirip kizlari ailesinin onunde rezil etmissiniz..
Bana gore yaptiginiz yanlisti..size hak verenleride anlayamiyorum..neyse..
halbukı benım cocugum , benım esım, benım kardesım yapmaz, ben masumumlarla doludur bır cok sey :)Bu benim başkasından ogrenecegim bir konu olmazdi cunku kizimi tanirdim..ki taniyorumda..komsunun gelipte burnunu sokmasini istemezdim acikcasi
Kesinliklee katiliyorum!
Oraalll sexxxx diyor yaahu oralll!!
Ne ara bu kadar duyarli olduk pess!
kızlar sadece opusmus olsaydı bıle hıc normal karsılanacak bırsey degıl kesınlıkleKesinliklee katiliyorum!
Oraalll sexxxx diyor yaahu oralll!!
Ne ara bu kadar duyarli olduk pess!
normal olmadığı aşikar fakat normal olmayan şeyleri göğsümüzde yumuşatıp onaylamadığımız için biz normal karşılanmıyoruz. Allahım evlatlarımızla sınamasın ne bizleri ne de düşmanlarımı..kızlar sadece opusmus olsaydı bıle hıc normal karsılanacak bırsey degıl kesınlıkle
kızım 50 yasında da olsa boyle bır ılıskı olsa kendı tercıhıdır dıyemem kalbıme iner saglıklı bır durum degıl cunku bu kaldıkı 14 yasında cocuklar yetıskın degıller
ben cocugumu tanıyorum komsu burnunu sokmasın bakıs acısıyla kımse kımseye hıc bır krıtık durumu ıhbar etmesın ozaman derler adama
cok saskınım cok
Yazdığınız herşeye katılıyorum ancak reşit bireyler için. Bu yaştaki iki çocuk için mutlaka psikolog desteği alınarak aileyle ortak hareket edilmeliydi. Biraz fevrice gelişmiş olaylar daha aklıselim ve onların henüz çocuk olduğu unutulmadan yaklaşılmalıydı. Ama olan olmuş inşallah telafisi olmayan yaralar açılmaz!Aynen katılıyorum. Bu yaşlarda farklı cinsel yönelimlere heves olabiliyor, kendi cinselliklerini keşfetmeye yönelik "denemeler" yapabiliyorlar. Ha eşcinsel olabilirler mi, olabilirler. Bu kızları ifşa etmenizi gerektirir miydi, hayır. Kızların ben de iftira atacaklarını falan sanmıyorum, ailelerinin bunu duymaması için akıllarınca başarısız bir tehdit girişiminde bulunmuşlar. Eşinize falan söylemeniz o kadar gereksiz bir hareket olmuş ki. Görmezden gelmeniz yeterliydi. Ben kimsenin kimseyi kullandığını zannetmiyorum. Sadece eşcinsel eğilimleri varsa duyulmasından korkuyorlardır, malum Türkiye'de yaşıyoruz. Eşcinsellere olan bakış açısı malum. Kızları cümle aleme rezil ettiğiniz ve gereksiz şekilde dilinizi tutamadığınız için tebrik ediyorum. Şu konuda eşiniz ne alaka allaseniz ya? Başka da diyecek bir şeyim yok.
Bakin bahsettiginiz olay tacize girer ki buna kimse izin vermez ve elbette komsularimin da beni uyarmasini hatta müdahele etmesini beklerim..insanlik vazifesidir zaten bu..hiç ummadığımız öyle şeyler oluyo ki ben o yüzden bu kadar emşn konuşamıyorum. Ben ortaokula giderken 4 5 yaşlarında 2 kız çocuğunun apartmanda öpüştüğünü görmüştüm. 4 yaşındaki çocuktan kim bekler ki böyle bi şey? Sitemizde ergen bi gencin küçük çocukların kulağını boynunu dudaklarını emip morarttığını öğrendik şikayet ettik toplu olarak. Yani olaylar tek düze gelişecek diye bi şey yok.
Benim oğlum da 5 yaşında anlayacağı şekilde anlatıyoruz konuşuyoruz. Ama ben yanında yokken neler olur bilemem. 100de 100 emin de olamam.
Karsinizdaki kizlar sadece 13 ve 15 yasindalar..siz bile yeterince olgun davranamisken onlardan nasil bir olgunluk beklemiştiniz pardon?tehdit etmek göz dağı vermek haklı bir yol diyorsunuz yani... peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?