arkadaşın kızı

e tabi yemin etcekler napıcaklar. Kabul mu etceklerdi ki..

Oral nerede yazıyor ya ben mi göremedim? Ben sadece öpüşme denemesi okudum.

kızlar tabıkı korktukları ıcın yalan soyluyorlar
evet bız escınselız veya baba ben lezbıyenım dıyemeyeceklerıne gore

Korkudan yalan söylüyo bence. Öpüşmelerini tesadüfen gördünüz planlı değildi ki hem böyle oyun mu olur kıvırıyo resmen

ailesinde top artık. annesi yine de araştıracağız daha görüştürmem dedi ikisi için. bizden çıktı olay aileye bildirdik.

2 erkek ve 2 kızı karşılaştırdığınızı sanmıştım. Sağolsun sizden önce başka bir arkadaş yazıp açıkladı ve anladım.

Oral nerede yazıyor ya ben mi göremedim? Ben sadece öpüşme denemesi okudum.

kızlar tabıkı korktukları ıcın yalan soyluyorlar
evet bız escınselız veya baba ben lezbıyenım dıyemeyeceklerıne gore
henüz lezbiyen demek için erken olabilir. ama yalan olma konusunu ailesi takipte kalarak çözecek. kızın üstüne çok varılmaması gerek bence.. ters tepebikir.

Ay ben bunu görmemişim kısa cümle olunca gözümden kaçmış demek ki. Neyse o zaman şöyle düzelteyim yorumumu. Eşcinsellik vardır arkadaşlar, siz "anormal" buluyor olabilirsiniz, mantığınıza yatmıyor olabilir, benim de mantığıma yatmayan bazı şeyler var bu hayatta ancak uluslararası olarak genel ruh sağlığı uzmanları ne derse, kullandığımız tanı kitabında ne yazıyorsa onu kabul ediyoruz. Tıpkı sağlıkta belli konularda olduğu gibi. Eşcinsellik artık bir hastalık olarak değil, cinsel yönelim olarak kabul ediliyor uzun yıllardır ve "tedavi" gibi bir şey yok. İyileşen de görülmemiş bu güne kadar.

Ben konu sahibinin öpüşme olayını gördüğünü okumuştum sadece ve bunu bir cinsel kimlik keşfi olarak görerek bir abla gibi yaklaşması taraftarı olmuştum. Zira yaşları küçük ve haliyle korkularından kendilerince akılsız tehditlere girişmiş olabilirler, doğal. Ancak oral seks olayında bir duruyorum, zira 13 yaş bunlar için çok çok çok erken yaşlardır, cinsel ilişkiyi de ister heteroseksüel ister homoseksüel bu yaşlarda uygun bulmuyorum.

Az önce biraz sert bir yorum yaptım, konu sahibinden özür dilerim. Dediğim gibi, eksik okumadan kaynaklı.

şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. kız korkudan ya yalan söylüyo ben öyle bir şey anlatmadım derse ya kocama iftira atarlarsa.. eşim asla böyle bir şeyi kaldıramaz ..

Bence bi ara ayşeyi tekrar konuşmaya çağırın ve ses kaydı yapın tekrar anlattırın bu kötü biley ama eşinize iftira atamazlar . Böylece sizde bu durumdan kurtulmuş olursunuz ve ayşeyi bu kötü işten kurtarırsınız bence

o ne demek inandınız mı buna siz? nasıl keklemek bu öpüşmek nasıl bir oyun, kocan taciz etti beni deriz söylersen... yok orala kadar anlatmak nasıl bir oyun bu... nasıl bir ailesi var bu kızın seni keklemişler diyerek kızlarını mı temize çıkarıyorlar anlamadım... polise gitmek varken...diğer kızın ailesini bilgilendirmek varken bu nedir? keklendin komşu .... bu mu yani?

Geçmiş olur inşallah arkadaşım..olay çığrından çıkmış Allah bizi kaç yasında olursa olsun şerden uzak tutsun asker kökenli bir ailenin kızı olarak eşinize ayrıca üzüldüm Allah tüm askerlerimizin her türlü kazadan beledan düşmandan şerden korusun

biz bir an önce buradan gitmeye bakıcaz. gündüze bi gelişme olursa yazarım.
yok canım. bilgilendirilecek sepın ailrsi de eşim iki aileyi de yarın ifadeleri alınsn diye çağırmış karakola. gereken yapılacak. psikolojik danışmanla görüştürcek eşim. yalan mı doğru mu ortaya çıkacak inş.

ben bi anne olarak böyle bi şeyibilmek isterdim ki ona göre önlem alayım. Bunlar saklancak şeyler değil. Görmezden gelincek konular hiç değil..
Bu benim başkasından ogrenecegim bir konu olmazdi cunku kizimi tanirdim..ki taniyorumda..komsunun gelipte burnunu sokmasini istemezdim acikcasi

amin canım çok tşkler

eşinize de bravo ne güzel ilgilendi.. Profesyonel şekilde yürütüyo olayı. Bi an önce kazasız belasız atlatırsınız inşallah..

Eşiniz polis mi? Onlar da cidden tam adamına iftira atmaya kalkmışlar. Yaşlarının küçüklüğüne ve cahilliklerine veriyorum artık.

Kesinliklee katiliyorum!
Oraalll sexxxx diyor yaahu oralll!!
Ne ara bu kadar duyarli olduk pess!

Bu benim başkasından ogrenecegim bir konu olmazdi cunku kizimi tanirdim..ki taniyorumda..komsunun gelipte burnunu sokmasini istemezdim acikcasi
haklısınız keşke hiç burnumu sokmasaydım
eşinize de bravo ne güzel ilgilendi.. Profesyonel şekilde yürütüyo olayı. Bi an önce kazasız belasız atlatırsınız inşallah..
aynen korktuğum gibi olmadı. çok şükür. inş yalandır her şey. yoktur istismar falan. trollenmeye razıyım cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…