e tabi yemin etcekler napıcaklar. Kabul mu etceklerdi ki..annesi yazdı ki
kız yok öyle bir şey uydurdum demiş yeminler etmiş. oyun pynuyordk demiş işlettik demiş yalan attık demiş. eşim de saçma sapan bi oyun oynamıilar sana kendilerince dedi. istismar fln yokmuş yani. hakkaten beni keklemişler
Valla ben bu konuda çok keskinim, 13-15 yaş diye kızlara/çocuklara hak verilmesini vay efendim "Psikolojileri ne haldedir?" denmesini kabul etmiyorum. Cinselliği elbette keşfedecekler, şunu da anlarım öpüşme denemesi yapabilirler, karşı cinsi öpmeden önce, "Nasıl öpüyorum sence?" testleri filan, ayna öpme, kendine dokunma, göğüslerini kalçasını yoklama, aynada vajinasının taaa içine kadar bakmaya çalışma vs vs... Hepsini anlarım. Ama kız kıza oralı anlayamam! Normal bulamam! Cinsel tercihi farklıdır yav denecek çizgi değil 13 yaş çünkü 13 yaş cinsel olarak aktif olunmaması gereken bir yaş!!
Oral seks bu bahsettiğiniz ve kim bilir nerelerine ne sokuyorlar bilinçsizce affedersiniz, bir anne bunu bilmek zo-run-da. Gerisi annenin inisiyatifinde.
Anne cinsel eğitim vermemiştir vb bu annenin cahilliği, yetersizliği ancak ben şu konuda şu kadının gördüğüne şahit olsam güler geçerim de bana gelip "Oral yaptırıyor! Kocana da taciz etti der" laflarıyla gelen bir çocuğu "Ay yazııık" bakışıyla karşılayamam. Burada bir çocuk masumiyeti göremiyorum.
kızlar tabıkı korktukları ıcın yalan soyluyorlarannesi yazdı ki
kız yok öyle bir şey uydurdum demiş yeminler etmiş. oyun pynuyordk demiş işlettik demiş yalan attık demiş. eşim de saçma sapan bi oyun oynamıilar sana kendilerince dedi. istismar fln yokmuş yani. hakkaten beni keklemişler
Korkudan yalan söylüyo bence. Öpüşmelerini tesadüfen gördünüz planlı değildi ki hem böyle oyun mu olur kıvırıyo resmen
Aynen siz gerekeni yaptınız geçmiş olsun serabın ailesi öğrenince size bulaşmaz umarım bi bela getirmese bu konuailesinde top artık. annesi yine de araştıracağız daha görüştürmem dedi ikisi için. bizden çıktı olay aileye bildirdik.
Bende sizin anlamamanizi cidden anlamadim.. Evet 13 yasindaki bir kiz icin sevgilisi var erkek arkadasi var dese opusurken yakaladim dese cocukca derim cahillik yapmislar derim. Psikolojik bir destek gerekmez bence ama annesi haberdar edilir ve cocugunu takibe almasi soylenir. Ama bir kizla baska bir kiz opusuyorsa evet psikolojik yardim almasi gerekir.
Anlamadiginiz gibi verdiginiz ornekte kel âlâka cidden
Ayrica kizlar erkekten kotu birsey mi yapmis dedim ? İki erkek opusuyordu yakaladim deseydi de ayni yorumu yapardim
kız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
Oral nerede yazıyor ya ben mi göremedim? Ben sadece öpüşme denemesi okudum.
henüz lezbiyen demek için erken olabilir. ama yalan olma konusunu ailesi takipte kalarak çözecek. kızın üstüne çok varılmaması gerek bence.. ters tepebikir.kızlar tabıkı korktukları ıcın yalan soyluyorlar
evet bız escınselız veya baba ben lezbıyenım dıyemeyeceklerıne gore
şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. kız korkudan ya yalan söylüyo ben öyle bir şey anlatmadım derse ya kocama iftira atarlarsa.. eşim asla böyle bir şeyi kaldıramaz ..
o ne demek inandınız mı buna siz? nasıl keklemek bu öpüşmek nasıl bir oyun, kocan taciz etti beni deriz söylersen... yok orala kadar anlatmak nasıl bir oyun bu... nasıl bir ailesi var bu kızın seni keklemişler diyerek kızlarını mı temize çıkarıyorlar anlamadım... polise gitmek varken...diğer kızın ailesini bilgilendirmek varken bu nedir? keklendin komşu .... bu mu yani?annesi yazdı ki
yok canım. bilgilendirilecek sepın ailrsi de eşim iki aileyi de yarın ifadeleri alınsn diye çağırmış karakola. gereken yapılacak. psikolojik danışmanla görüştürcek eşim. yalan mı doğru mu ortaya çıkacak inş.o ne demek inandınız mı buna siz? nasıl keklemek bu öpüşmek nasıl bir oyun, kocan taciz etti beni deriz söylersen... yok orala kadar anlatmak nasıl bir oyun bu... nasıl bir ailesi var bu kızın seni keklemişler diyerek kızlarını mı temize çıkarıyorlar anlamadım... polise gitmek varken...diğer kızın ailesini bilgilendirmek varken bu nedir? keklendin komşu .... bu mu yani?
Bu benim başkasından ogrenecegim bir konu olmazdi cunku kizimi tanirdim..ki taniyorumda..komsunun gelipte burnunu sokmasini istemezdim acikcasiben bi anne olarak böyle bi şeyibilmek isterdim ki ona göre önlem alayım. Bunlar saklancak şeyler değil. Görmezden gelincek konular hiç değil..
Geçmiş olur inşallah arkadaşım..olay çığrından çıkmış Allah bizi kaç yasında olursa olsun şerden uzak tutsun asker kökenli bir ailenin kızı olarak eşinize ayrıca üzüldüm Allah tüm askerlerimizin her türlü kazadan beledan düşmandan şerden korusun
eşinize de bravo ne güzel ilgilendi.. Profesyonel şekilde yürütüyo olayı. Bi an önce kazasız belasız atlatırsınız inşallah..biz bir an önce buradan gitmeye bakıcaz. gündüze bi gelişme olursa yazarım.
yok canım. bilgilendirilecek sepın ailrsi de eşim iki aileyi de yarın ifadeleri alınsn diye çağırmış karakola. gereken yapılacak. psikolojik danışmanla görüştürcek eşim. yalan mı doğru mu ortaya çıkacak inş.
biz bir an önce buradan gitmeye bakıcaz. gündüze bi gelişme olursa yazarım.
yok canım. bilgilendirilecek sepın ailrsi de eşim iki aileyi de yarın ifadeleri alınsn diye çağırmış karakola. gereken yapılacak. psikolojik danışmanla görüştürcek eşim. yalan mı doğru mu ortaya çıkacak inş.
cok garıp yorumlar okuyorum
onlar daha cocuk yasları kucuk gormezden gelmenız lazım olabılır ne demek ? bu nasıl normal karsılanabılır ? cocugun cocuga ıstısmarı bu ? ılla 50 yasında adam 13 yasında kızımı opmelı tacız sayılması ıcın bıldıgınız ıstısmar ıkı taraf gonullu olsalar bıle
bu kızların yası cınsellık yasamak ıcın dogru zaman ve yasta degıller bırakın escınsel olabılırler normlarını yahu
14-15 yasında cocukluktan cıkma gencler bu yastakıler ıcın cınsellıgı nasıl normal karsılarsınız belkı escınsel nasıl dersınız
ınanamıyorum
hıc normal bır durum degıl
escınsel olmakta normal degıl
14 yasında bır kızın baska kızla oyun amaclı saka amaclı opusmesı de normal degıl
o yasta cınsellık yasamak heyecan aramak farklı seyler denemekte normal degıl
o yasta cocuk vucudunu ogrenmek ısteyebılır bu normal ama bunu baskalarının vucutları ustunde yapmaz
yapmamalı !
konu sahıbı sessız kalmamanıza sevındım duyarlı olmanıza sevındım bu tur sapkın durumlar normallestırılmemelı herseyın bır yası ve zamanı var ve saglıklı sekılde ılerlemelı bazı seyler. ve bundan zarar gormemenıze de sevındım
Kesinliklee katiliyorum!Valla ben bu konuda çok keskinim, 13-15 yaş diye kızlara/çocuklara hak verilmesini vay efendim "Psikolojileri ne haldedir?" denmesini kabul etmiyorum. Cinselliği elbette keşfedecekler, şunu da anlarım öpüşme denemesi yapabilirler, karşı cinsi öpmeden önce, "Nasıl öpüyorum sence?" testleri filan, ayna öpme, kendine dokunma, göğüslerini kalçasını yoklama, aynada vajinasının taaa içine kadar bakmaya çalışma vs vs... Hepsini anlarım. Ama kız kıza oralı anlayamam! Normal bulamam! Cinsel tercihi farklıdır yav denecek çizgi değil 13 yaş çünkü 13 yaş cinsel olarak aktif olunmaması gereken bir yaş!!
Oral seks bu bahsettiğiniz ve kim bilir nerelerine ne sokuyorlar bilinçsizce affedersiniz, bir anne bunu bilmek zo-run-da. Gerisi annenin inisiyatifinde.
Anne cinsel eğitim vermemiştir vb bu annenin cahilliği, yetersizliği ancak ben şu konuda şu kadının gördüğüne şahit olsam güler geçerim de bana gelip "Oral yaptırıyor! Kocana da taciz etti der" laflarıyla gelen bir çocuğu "Ay yazııık" bakışıyla karşılayamam. Burada bir çocuk masumiyeti göremiyorum.
haklısınız keşke hiç burnumu sokmasaydımBu benim başkasından ogrenecegim bir konu olmazdi cunku kizimi tanirdim..ki taniyorumda..komsunun gelipte burnunu sokmasini istemezdim acikcasi
aynen korktuğum gibi olmadı. çok şükür. inş yalandır her şey. yoktur istismar falan. trollenmeye razıyım cidden.eşinize de bravo ne güzel ilgilendi.. Profesyonel şekilde yürütüyo olayı. Bi an önce kazasız belasız atlatırsınız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?