- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Ben de nişanlın gibi düşünürdüm. Sen kıskanmışsın sadece ama kıskanman için bir neden yok. Kadınla baş başa kalmıyorlar. Kadının kocası bile nişanlına bu kadar güvenirken senin güvenmemen çok ilginç. Güvenmediğin bir adamla ömür geçirebilir misin?Merhaba arkadaşlar .Hiç uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum . Nisanlim la az önce evli çift olan arkadaşlarınin yanında kalmama tepki göstermemden dolayı kavga ettik.yani bu kadınla yillardır arkadaşlar dostlar . kadin evli.olabilir kadın arkadaş da olabilir iyi anlwsiyorlardir . saygiliyimdir bu tarz konularda .yalnız nisanlim ben olmadan önce oraya gittiğinde onlarda kalırmış . ev ile mesafe fazla olduğu ve iş yerine o4dan gitmek rahat olduğu için .tabi gu günlerce degil . bir gün kalıp döner.biz nisanlsndiktan sonra da devam etti . ama ben bu durumdan sıkılmaya başladım . yani bir de sürekli nişanlısı çağırıyorlar kendileri bizim tarafa gelmezler .onların dediği ye4 ya da onlarda görüşülçek. ben de bu tarz bencilce ya da ayağıma gel durumlarını pek setmiyorum . bunu söylemeye kalktığımda kompleksli oldum . sonuç : arkadaşlarına gitmekten vazgeçmeyen bir nisanli kompleksli durumuna düşen ben.yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Aynen kıskançlıktan değil uyandırdığı imaj kötü . haklısın başta öyle düşüneNedim . ama nusanlaninca daha tersonra kaçtı gibi . bisi olacağını sanmıyorum nişanlina ve kadına güveniyorum ama ne bilim ya anlatamiyorumBen en başından izin vermezdim. mecburiyet olmadıkça da hicbir yerde kalması taraftarı değilim. kıskançlık vs degil de bende uyandırdığı imajı sevmiyorum.
Ise daha yakınsa oradan bir ev tutsun o halde.
Ama siz susup susup simdi karısıyorsunuz orası sıkıntı. keske tatlı dille yapsaydınız.
Maalesef kalamıyorum başka yerdeBeraber gidip kalma durumu yok mu?
Diger konuyu bilmediği m için pek yorum yapamıyorumNisanlinizla durumunuz diger konudaki bayanin durumu gibi olmasin? Hani cocugunun dogum gununu bile arkadasi hasta diye erteleyen kişi. !
Aynen kıskançlıktan değil uyandırdığı imaj kötü . haklısın başta öyle düşüneNedim . ama nusanlaninca daha tersonra kaçtı gibi . bisi olacağını sanmıyorum nişanlina ve kadına güveniyorum ama ne bilim ya anlatamiyorum
Konu aslında güven meselesi değil. Konu tam olarak orda kalması değil konu insanların her konuda bencil olması. Ve asıl inciiti olan arkadaşları için böyle konularda beni kırması ve komplekslilikle suçlaması.Benim eşimin çocukluk arkadaşi var erkek ve haniminida 10 yıldır tanıyor cok iyi anlaşırlar...İstanbul'da işi olduğunda orda kalır. Özellikle ben diyorum git orda kal diye. Evin yedek anahtarını bile veriyorlar. Çocukluk arkadaşı eşime bu kadar güvenip evinde ağırlıyorsa bende dünden güvenirim. İlişkinizi güven üzerine kurarsanız daha sağlam bir gelecek sizi bekliyor...
Haklısınız. Telefonumdan yazdığım için düzgün yazamamışım.En başından tpki koyamadım maalesef tepkisini tahmin ettiğim için. Tahmin ettiğim gibi bir tepki de verdiği için zamanında göstermemin de bir etkisi olmayacakmış bunu anladım .Birincisi sizi daha iyi anlayabilmemiz için lütfen düzgün ve noktalama işareti kullanarak yazın. En az 3,5 kere okumak gerekiyor doğru anlamak için.
İkincisi eğer bu durumdan rahatsız iseniz en başından tepki koymanız gerekirdi bence. Evli bir insanın evine kız yada erkek farketmez bir arkadaşı yatılı misafir etmesi bana uymuyor pek. Neler neler duyuyoruz kimseye güvenmemek gerek. Nişanlınıza kendini benim yerime koy ben bir erkek arkadaşımda kalsam hoşuna gider mi diye sorabilirsiniz.
Ya baş başa da olsa olmasa da orası ayrı ama ben şahsen nişanlımın evli bir ciftin evinde kalmasını istemezdim. Ben mi fazla küt düşünceye sahibim bilmiyorum ama bana bir garip geldi ve sürekli olması bunun can sıkıcı bir diger yönü.
Yani git gel misafirlik yap, çayını-kahveni iç ama yatılı kalma işi, ı-ıh.[/QUOT
Sürekli değil tabiki ...Belki ayda bir oluyordur.Yani oraya gittiğinde eve tekrar dönmüyor orada kalıyor. Ben nişanlıma güveniyorum fakat insanların sürekli ayağına çağırmaları hoş mu sence yoksa sadece bana mı böyle şeyler bencilce geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?