Arkadasinda kalma mevzulari

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba arkadaşlar .Hiç uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum . Nisanlimla az önce evli çift olan arkadaşlarının yanında kalmasına tepki göstermemden dolayı kavga ettik.Yani bu kadınla yılardır arkadaşlar dostlar . Kadin evli.Olabilir kadın arkadaşta olabilir iyi anlaşıyorlardir . Saygılıyımdır bu tarz konularda .Yalnız nışanlım ben olmadan önce oraya gittiğinde onlarda kalırmış . Ev ile mesafe fazla olduğu ve iş yerine arkadaşının evinden gitmek rahat olduğu için .Tabi gu günlerce degil . Bir gün kalıp döner.Biz nişanlandıktan sonra da devam etti . Ama ben bu durumdan sıkılmaya başladım .Yani bir de sürekli nişanlımı çağırıyorlar kendileri bizim tarafa pek gelmiyorlar .Onların dediği yer ya da onlarda görüşülecek.Nişanlıma göre böyle şeyler problem değil fakat ben de bu tarz bencilce ya da ayağıma gel durumlarını pek sevmiyorum . Bunu söylemeye kalktığımda kompleksli oldum . Sonuç : arkadaşlarına gitmekten vazgeçmeyen bir nisanli kompleksli durumuna düşen ben.Aslında konu sadece evde kalması değil bunu anlatamadım . İnsanlar bencilce yaklaşıyorlar bu beni fazlası ile rahatsız ediyor. Ayrıca bu tartışmanın bir daha mesaj atmayacak kadar uzatılması ayrıca enteresan . Konu hakkında yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Birincisi sizi daha iyi anlayabilmemiz için lütfen düzgün ve noktalama işareti kullanarak yazın. En az 3,5 kere okumak gerekiyor doğru anlamak için.

İkincisi eğer bu durumdan rahatsız iseniz en başından tepki koymanız gerekirdi bence. Evli bir insanın evine kız yada erkek farketmez bir arkadaşı yatılı misafir etmesi bana uymuyor pek. Neler neler duyuyoruz kimseye güvenmemek gerek. Nişanlınıza kendini benim yerime koy ben bir erkek arkadaşımda kalsam hoşuna gider mi diye sorabilirsiniz.

Ohooo sürekli sürekli ailesinde kalan adam bile çekilmez, bir de arkadaş evi?

Abartmıyorsunuz, bir değil iki değil. Sürekli olacak bir durum. Ben kaldıramazdım.

Ben de nişanlın gibi düşünürdüm. Sen kıskanmışsın sadece ama kıskanman için bir neden yok. Kadınla baş başa kalmıyorlar. Kadının kocası bile nişanlına bu kadar güvenirken senin güvenmemen çok ilginç. Güvenmediğin bir adamla ömür geçirebilir misin?

Ben nişanlınıza hak verdim.Şu sevgiliyken susup yüzük takınca laf söylemeniz de biraz garip doğrusu.
Abartmayın bu kadar nolur ya.Kadın tek olsa neyse evli kadın.İş yerine de yakınmış onlarda görüşmeleri mantıklı olan değil mi zaten

Arkadaşlar konu sadece kıskançlık gibi davranıyorsunuz.Konu kıskançlık dan ziyade insanların sürekli ayağına çağırmaşı ya da dışarı da otirulacak ise onların istediği yerde oturulmasii gibi .kusura bakmayın tel den yazdığım için noktalamalara pek dikkat edemedim .

Ben en başından izin vermezdim. mecburiyet olmadıkça da hicbir yerde kalması taraftarı değilim. kıskançlık vs degil de bende uyandırdığı imajı sevmiyorum.
Ise daha yakınsa oradan bir ev tutsun o halde.

Ama siz susup susup simdi karısıyorsunuz orası sıkıntı. keske tatlı dille yapsaydınız.

Aynen kıskançlıktan değil uyandırdığı imaj kötü . haklısın başta öyle düşüneNedim . ama nusanlaninca daha tersonra kaçtı gibi . bisi olacağını sanmıyorum nişanlina ve kadına güveniyorum ama ne bilim ya anlatamiyorum

Benim eşimin çocukluk arkadaşi var erkek ve haniminida 10 yıldır tanıyor cok iyi anlaşırlar...İstanbul'da işi olduğunda orda kalır. Özellikle ben diyorum git orda kal diye. Evin yedek anahtarını bile veriyorlar. Çocukluk arkadaşı eşime bu kadar güvenip evinde ağırlıyorsa bende dünden güvenirim. İlişkinizi güven üzerine kurarsanız daha sağlam bir gelecek sizi bekliyor...

Nisanlinizla durumunuz diger konudaki bayanin durumu gibi olmasin? Hani cocugunun dogum gununu bile arkadasi hasta diye erteleyen kişi. !

Ya ben yatılı misafir olayını sevmediğim için diyorum. ne gerek yani elalemin evinde kalmalar falan. koca adam birazck yol ceksin ne olacak incileri mi dökülür

Konu aslında güven meselesi değil. Konu tam olarak orda kalması değil konu insanların her konuda bencil olması. Ve asıl inciiti olan arkadaşları için böyle konularda beni kırması ve komplekslilikle suçlaması.

böyle bir şeyde içim içimi yiyeceğine yol verirdim. sanırım kafam rahat olurdu. bu ne bee

Haklısınız. Telefonumdan yazdığım için düzgün yazamamışım.En başından tpki koyamadım maalesef tepkisini tahmin ettiğim için. Tahmin ettiğim gibi bir tepki de verdiği için zamanında göstermemin de bir etkisi olmayacakmış bunu anladım .

Ya baş başa da olsa olmasa da orası ayrı ama ben şahsen nişanlımın evli bir ciftin evinde kalmasını istemezdim. Ben mi fazla küt düşünceye sahibim bilmiyorum ama bana bir garip geldi ve sürekli olması bunun can sıkıcı bir diger yönü.

Yani git gel misafirlik yap, çayını-kahveni iç ama yatılı kalma işi, ı-ıh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…