Arkadasinda kalma mevzulari

Herkes istiyor ki bi koca, nişanlı , sevgili bulayım ömür boyu kimseyle gorusmeyelim yalnızca birbirimize bakalım .
Ne istiyorlarsa yapsınlar da toplu halde yaşıyoruz negatiflikleri bize de bulasiyor

ama o senin mizacın. nişanlının mizacı öyle değil. eğer liseden beri arkadaşlarıyla toplaşıp birlikte kalmalı grupları olduysa hep hoşuna gidiyordur. bana normal geldi. ben de severim, sevdiğim arkadaşlarımla muhabbet edip kalmayı. herkesle değil ama 1-2 kişi vardır böyle. onlar da o kadar yakınsa eğleniyorlardır ne diyeyim şimdi? bence sen de ayak uydurmaya çalış elinden geldiğince onu çekmeye çalışacağına. yoksa seni tuhaf karşılarlar

Herkes istiyor ki bi koca, nişanlı , sevgili bulayım ömür boyu kimseyle gorusmeyelim yalnızca birbirimize bakalım .
Ne istiyorlarsa yapsınlar da toplu halde yaşıyoruz negatiflikleri bize de bulasiyor
Hayır hiç öyle bir beklentim yok .herzaman da böyle şeylere karşı çıkmışımdir o nasıl görüşüne saygı duyulmasını istiyorsa bende istiyorum hepsi bu .

Hayır hiç öyle bir beklentim yok .herzaman da böyle şeylere karşı çıkmışımdir o nasıl görüşüne saygı duyulmasını istiyorsa bende istiyorum hepsi bu .
Görüşüne saygı duyuyor işte .
Sen böyle şeylere karsiysan kalma .
O karşı değil ve kalıyor

rahatsz olmakta hakliisn. kiskanclik vs de yapman bna ck digal geliyor. ayni sekilde sen siradan bi erkek arkadasin evli olsa ve orda kalsan onun bu kdr anlayisli olacagini sanmam. bana bu tur durumlar ters geliyo

Üniversite arkadaşlarımla hala görüşüyoruz eşim de hepsiyle tanıştı. 6-7 kişiyiz kızlı erkekli hepsi farklı şehirlerde ve ben evli olduğum için genelde bizim evde toplanılır. Birinin kız erkek fark etmez burada işi olursa ben de kalırlar. Hatta bir keresinde erkek arkadaşımın biri İstanbul'dan gelecekti ayıp olur otelde kalayım falan dedi eşime söyledim saçmalamasın boş yere para vermeye ne gerek var biz buradayken falan dedi. Bence bunda büyütülecek bir şey yok. Evlenince zaten yapamayacak. Onların dediği yerde buluşulmasının nedeni de genelde bu konularda kadınlar seçicidir erkekler her şeye uyar. Genelde buluşuyorlarmış evde buluşmak bana da mantıklı geldi dışarıda çok para harcamaktan iyidir en azından. Nişanlına güveniyorsan sorun yok çok dillendirip de aklına böyle şeyler sokmaya da gerek yok.

bence tam tersi senin anlayış göstermen gerekiyor, kendin demişsin o yıllardır tanıyor ben yeni tanıyorum diye, e o zaman sen anlayacaksın onu. Niye nişanlı evli diye bakıyorsun ki, evlilerin evinde illa evliler mi kalır. Geri kafalılık değil demişsin de geri kafalılık değilse ne? neyi hoş olmuyor. Benimde kız arkadaşım var bekar 20 yıllık arkadaşız. Ben bekarken hep ailemle oturduğum evde gelir kalırdı. Zaten kalmaya gelecek samimiyette çok arkadaşım olmaz. Evlendim şimdi eşimle evimizde ağırlıyoruz. Yemek yapmak kahve yapmak vs . çok eğleniyoruz. Densiz bir iş arkadaşım bunu duyunca ayy bir kızın evli çiftte kalması çok yanlış dedi. Pardon dedim? Ters durum düşündürücek ne o kocayla evlenirdim ne de o arkadaş hayatımda olurdu. Arkadaşımın sevgilisi onlarda kalma çok yanlış dese yok artık der.

Yok genelde kadının kocasından çıkıyor buluşma yerleri .brnim bir erkek arkadaşım olsa onunda dışında yalnız görüşmeme izin vermeyeceğini söylüyor ama bu nasıl iş . ben kalmasına kıskançlıktan dolayı karşı geliyorum demiyorum zaten . benim ailemin hakkında dedikodular dönmesinden şüpheliyim bu yüzden

Kendin soyluyorsun yillardir taniyirmus. Aralarinda bazi seyleri asmislar kimde oturuldugu kalindigi gibi. Boyle dostluklar her zaman kurulmaz. Simdi sirf sen istiyorsun diye kalmamasi dogru mu?

Mantikli bir dayanagin yok. Hos olmuyor demissin nesi hos degil cok mu labalier sinirlari mi zorluyorlar iliskinizi kiskaniyorlar mi araniza fesat sokuyorlar mi...

Yok sadece benim buyume yetisme tarzima hos degil dersen yanlis olur. Nisanlininda bir karekteri oldugunu unutuyorsun. Senin sevmedigin her seyi yapmayacak mi?

O zaman nisanlinda seni kisitlasin bence iliskiniz adina cok eksik yanlis seyler dusunuyorsun. Tabi benim fikirlerim bunlar...

Canım bende senin kafanda idim merak etme . Benim de böyle liseden kalma bir arkadaşım vardi.Hep onlara çağırırdi . Bende arkadaş sonuçta böyle şeylere bakılmaz der giderdim . Yeri gelir orada da kalırdım . Annem hep derdi yapma böyle hep sen gitme biraz da o gelsin biraz ağırlığın olsun diye .Yok hiç dinlemez giderdim .Kalmaya da devam ederdim .Iki tane de abisi vardı . Ne var derdim arkadaş gibi muhabbet ediyoruz.Su an arkadaşım ile görüşmüyoruz çünkü ona verdiğim değerden şımarmis olacak ki başka dostluklar edindi beni ikinci plana attı . Hatta ve hatta beni yeterince onun yanında olmamakla suçladı . İki abisi de bana sarktı. Simdi diyeceksin ki onlar öyle oldu diye bu da mı böyle olmak zorunda .Tabiki her insan farklıdır . Fakat ben böyle bir ikinci vakayi kaldirabilecek durumda değilim . Insanlara ne kadar yakın olursa olsun çok fazla değer vermeyeceksin bunu uygulamalı olarak anladım . Kendisi bu riski almak istiyorsa yaşasın ama beni böyle şeylere alet edemez .Ben ağzımın payını aldım bir daha yoğurdüfleyerek yerim.Kaldi ki böyle birşey için bana hala yazmaması trip atması ayrıca bir sıkıntı bu durum beni daha sinirlendiriyor

Aynı seyı erkek arkadaşım ile yapsam olay olur . o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu . Ben insanların dedikoducu olduğunu düşünüyorum bu yüzden bu kadar samimiyete gerek olmadığıni düşünüyorum

Bence sen kiskaniyorsun bal gibi de kendine bile itiraf edemiyorsun bahane ariyorsun.

Aralarindaki samimiyeti dostlugu sende karis aralarina daha guzel olur iliskiniz adina boyle sorunlari buyutursun sadece

Benim görüşüm kalmaması . istemiyoRum. saygi duymasi lazım . çok net aslında
Bu görüş değil yaptırım oluyor yalnız. Görüşünüz kalmamasıdır, söylersiniz. Biter.

"Ben istemiyorum yapma" demek görüş belirtmek olmuyor.

Sizin ondan beklediğiniz saygıyı o da sizden bekliyordur belki.

ben nişanlınızzın haklı olduğunu düşünyorum
çünkü
onlar evli
siz de evlendiğinizde ancak onlar gelmiyor diyebilirsiniz
ama şuan onların ağır basması normal

bence çok sürekli değildir ayda 2 ayda bir gider kalır

O insanlar dedikoducu mu anlamadim oyleyse bilemem.
Yok sen cevremiz neder ailem hakkinda laf olur diyorsan bastan asagi dusuncen yanlis derim. Neden mi?

Insan cevresi icin yasamaz. Her yaptigimizi cevremizde ki her insana kabullendirmek zorunda degiliz. Insanlar dedikodu yapiyirsa illa malzeme bulur hakkinizda.

Sana bir soru her davranisini cevrendeki insanlara begendirmeye ya da onlarin kaliplarina gore yasamaya mi calisiyorsun.

Eee biri begense diheri begenmez bu sefer begenmeyen al dedikodunu yapar.

Nisanlinin baska evde kalmasini istemeye bilirsin. Ancak bunu yaparken elalem neder his olmuyor dedikodu olur gibi bos bahaneler one sunman yanlis.

Gercekten bu durum seni neden rahatsiz ediyor somut olarak onu beyan etmelisin seni etkileyen seyi soylemelisin.

Yoksa bu soylediklerin cevaplarin bende kiskanc anlayissiz kendi dediginin olmasini isteyen bu yanlis dediyse yanlis dogru dediyse dogru nisanlisinin cevresine sinir cizdirmeye calisan bir kadin imaji cizdi.

Bunlari tamamen yorumlarindan cikardim niyetim size hakaret degil.

Kalmasını istemediğimi söyledim . Kabul etti. Konu kapandı. O arkadaşları ile gidip gelebilir fakat ben gitmeyeceğim.
Zaten ben görüşümü bildiririm o kabul etmediği takdirde biterdi ayrılıklar neden oluyor ki zaten hep fikir ayrılıklarından dolayı değil mi?

Evet insanlar dedikoduyu seviyor. Hani şimdi tutup günah alıp benim hakkımda kesin dedikodu yapıyorlardır diyemem. Ama nişanlımın kafasını farklı şekilde karıştırabilirler akıl vermek gibi. Çünkü nişanlım ilk defa ciddi bir ilişki yaşıyor ve bu tarz konularda acemi etki altında kalabiliyor. Nişanlılık evresini bilirsiniz aileler işin içine girer o bunu yaptı şu bunu yaptı olayları gün yüzüne çıkar gider onlardan fikir alır onlar başka bişi söyler gibi gibi. Yani çok kısa bir örnek vericem . Ben nişanda nişanlıma saat takmadım düğünde takarım diye . Bir gün saçma bir yerden yeri geldi bana da saat takmadınız dedi o arkadaşından örnek vererek A.... takmıştı dedi. Sizcede etkilenmesi olası değil mi ? Sabahlara kadar konuşmak iyice bu tarz olayları masaya yatırmak demek . Elalem ne der diye kesinlikle yaşamıyorum . Öyle düşünsem kadın arkadaşının olmasına izin dahi vermezdim. Böyle insanlar da var. Benden neden istiyorsunuz ama inanın somut bişi söyleyemiyorum düşündüklerim bunlar. Kafamda somut ama cümlelerde soyut gibi kalıyor anlatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…