Arkadasinda kalma mevzulari

Sürekli değil tabiki ...Belki ayda bir oluyordur.Yani oraya gittiğinde eve tekrar dönmüyor orada kalıyor. Ben nişanlıma güveniyorum fakat insanların sürekli ayağına çağırmaları hoş mu sence yoksa sadece bana mı böyle şeyler bencilce geliyor.

Benim iki tane farklı evli arkadaşım, iş yerime yakın oturuyorlar. Onlara gittiğimde gece geç saate oturuyorsak onlarda kalırım. Onlara gitmeyi hiç problem etmedim, ayaklarına gitmek olarak düşünmüyorum. Evleri yakın ve onlara gitmek mantıklı olarak bakıyorum.

Aynı şekilde başka bir arkadaşımın iş yerine benim evim yakın olduğu için yeri geldiğinde haftada bir bende kaldı. Hatta sabah erken kalkması gerektiğinde arayıp "shot benim sabah erkenden işim var akşam sende kalayım mı" derdi.

Yakın arkadaşlıklarda o çağırdı ben çağırdım, ona gittik buna geldik, ayağına gittim durumları olmaz. Nişanlınız bundan rahatsız değilse bu konuyu tekrar açmayın bence, fikrinizi söylemişsiniz neticede.

Bahsettiğim sey nişanlına güvenmiyorsun değil,yani ben istemem diyorum veHayır sen bencilce düşünmüyorsun tabi ki de. Gayette haklısın. Hep birlikte kahve içmeye de gidilir bir günde bize gelin denilir,bir sürü saymadığım seçenek var. Sürekli sen bize gel sen bize gel olmaz.

Nişanlınızın arkadaşının, nişanlınızı sürekli ayağına çağırmasından ziyade Açıkcası benim takıldıgım nokta , evli bir çiftin evinde bayan yada erkek bekar birinin yatıya kalması. Gidersin misafrliğini yapar münasip bir saatte evine dönersin. Bilemiyorum ben belki yanlış düşünüyorum ama benim için öyle. Hatta çok zorda kalsam çift olarak bile kalmaktan pek yana değilim...

Ben istemezdim öyle kalmalı misafirlik.
Çok gereksiz.
Bizde kalınmasını da istemem.
Rahat edemeyiz ki. Mesela şu anki gibi böyle uzanamayız.

O kadının kocası hiç bişey demiyor mu yani. Yahu benim kocam olsa ortalığı yıkar

Biz de bekar arkadaslarimizla hep bizde gorusuruz. Cunku ev daha rahat istedigimiz kadar oturabiliyoruz ve bekar olduklari icin onlarin belirli bir duzenleri yok.
Benim arkadaslarim da ayagima cagiriyorum diye dusunselerdi cok bozulurdum.
Yatili kalmasindan rahatsiz olmanizi bi nebze anlayabilirim. Ama hep ayaklarina cagiriyolar lafin hic hos degil.

Canım benim adı üstünde nişanlısı tanıyorsun işte açık açık söyle ben sevmiyorum böyle bir şeyi komplekten yada başka bişeyden değil istemiyorum de kabul etmezse kendi bilir asıl bencil kendisi bence kafasına göre hareket ediyor

Valla çok yağmur yağar veya acil bir durum olur kalır ama öyle sürekli keyfiye kalması nişanlı bir adam için uygun değil.
Ayrıca neler duyuyoruz benim içim fesat olabilir bu yüzden diğer düşüncemi söylemycem.

Bence bunun kıskançlıkla alakası yok. Kimse kimsenin evinde kalmasın. Çok manasız sırf işe yakın diye arkadaşlarının evinde kalması.

Yorumlari okuyunca acaba bizde mi bir tuhaflik var dedim.

Bekar dostlarim gece yatiya kalir. Genelde bizim evde toplaniriz gunduz ya da gece fark etmez. Esimde benim dostlarimla iyidir muhabbet sohbet guzel.

En yakin arkd nisanlisi oyle boyle kiskanc degil. Bizde kalmasina karismaz ki oncesinde face den taniyordu.

Sonra tanistik genelde bizde toplaniriz her acidan daha uygun. Simdi senin mantiga gore biz bencil olmaliyiz. Arkdsm nisanlisi bizle iliskisini degistirmesini istemeli.

Insanlar hayatlarini birlestirir hayatlarini oldugu gibi degistirmez. Bunu kimsede isteme hakkina sahip degil diye dusunyrm.

Bence nisanliniza ve arkds iliskilerine guvenin her sey sizin sevip sevmediginize gore sekil almaz

O zaman ilişkiyi ve nişanlıyi tekrar gözden geçir lakin evlilik olunca bazı şeylere geç kalınmış oluyor. Ömür kıymetli ve yalnız kıymet bilene verilmeli bence...

kıskanılcak bir şey yok. çok sevdiği yakın dostlarında kalası gelir insanın. ne var bunda anlamadım, siz de gidin birlikte kalın sohbet edip geç yatarsınız gayet de keyifli olur.

o ona gitmesin bu buna gelmesin herkes inine tıkılsın böyle hayat mı geçer. ondan sonra çok monotonuz diye ağlanır üstüne.

Ben gitmesin demiyorum.sadece kalma olmayacak .nisanli bir adam niye kalıyor evli bir çiftin evinde çok saçma . bu güvensizlik kıskançlık ya da geri kafalık degil hoş olmuyor sadece .ayrıca brn kimsenin planına uymak zorunda değilim nişanlımi rahatsız etmiyor olabilir bu durum ama beni rahatsız ediyor . ben gidemiyorum . kalmalı duruma izin verilmiyor ailem tarafından . ayrıca yeni tanıştığım birinin evinde de kalamam ben .bunlara anlayış göstermesi gerekiyor o yıllardır tanıyor olabilir ama ben yeni tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…