- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Ya baş başa da olsa olmasa da orası ayrı ama ben şahsen nişanlımın evli bir ciftin evinde kalmasını istemezdim. Ben mi fazla küt düşünceye sahibim bilmiyorum ama bana bir garip geldi ve sürekli olması bunun can sıkıcı bir diger yönü.
Yani git gel misafirlik yap, çayını-kahveni iç ama yatılı kalma işi, ı-ıh.
O kadının kocası hiç bişey demiyor mu yani. Yahu benim kocam olsa ortalığı yıkarMerhaba arkadaşlar .Hiç uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum . Nisanlimla az önce evli çift olan arkadaşlarının yanında kalmasına tepki göstermemden dolayı kavga ettik.Yani bu kadınla yılardır arkadaşlar dostlar . Kadin evli.Olabilir kadın arkadaşta olabilir iyi anlaşıyorlardir . Saygılıyımdır bu tarz konularda .Yalnız nışanlım ben olmadan önce oraya gittiğinde onlarda kalırmış . Ev ile mesafe fazla olduğu ve iş yerine arkadaşının evinden gitmek rahat olduğu için .Tabi gu günlerce degil . Bir gün kalıp döner.Biz nişanlandıktan sonra da devam etti . Ama ben bu durumdan sıkılmaya başladım .Yani bir de sürekli nişanlımı çağırıyorlar kendileri bizim tarafa pek gelmiyorlar .Onların dediği yer ya da onlarda görüşülecek.Nişanlıma göre böyle şeyler problem değil fakat ben de bu tarz bencilce ya da ayağıma gel durumlarını pek sevmiyorum . Bunu söylemeye kalktığımda kompleksli oldum . Sonuç : arkadaşlarına gitmekten vazgeçmeyen bir nisanli kompleksli durumuna düşen ben.Aslında konu sadece evde kalması değil bunu anlatamadım . İnsanlar bencilce yaklaşıyorlar bu beni fazlası ile rahatsız ediyor. Ayrıca bu tartışmanın bir daha mesaj atmayacak kadar uzatılması ayrıca enteresan . Konu hakkında yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Canım benim adı üstünde nişanlısı tanıyorsun işte açık açık söyle ben sevmiyorum böyle bir şeyi komplekten yada başka bişeyden değil istemiyorum de kabul etmezse kendi bilir asıl bencil kendisi bence kafasına göre hareket ediyorMerhaba arkadaşlar .Hiç uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum . Nisanlimla az önce evli çift olan arkadaşlarının yanında kalmasına tepki göstermemden dolayı kavga ettik.Yani bu kadınla yılardır arkadaşlar dostlar . Kadin evli.Olabilir kadın arkadaşta olabilir iyi anlaşıyorlardir . Saygılıyımdır bu tarz konularda .Yalnız nışanlım ben olmadan önce oraya gittiğinde onlarda kalırmış . Ev ile mesafe fazla olduğu ve iş yerine arkadaşının evinden gitmek rahat olduğu için .Tabi gu günlerce degil . Bir gün kalıp döner.Biz nişanlandıktan sonra da devam etti . Ama ben bu durumdan sıkılmaya başladım .Yani bir de sürekli nişanlımı çağırıyorlar kendileri bizim tarafa pek gelmiyorlar .Onların dediği yer ya da onlarda görüşülecek.Nişanlıma göre böyle şeyler problem değil fakat ben de bu tarz bencilce ya da ayağıma gel durumlarını pek sevmiyorum . Bunu söylemeye kalktığımda kompleksli oldum . Sonuç : arkadaşlarına gitmekten vazgeçmeyen bir nisanli kompleksli durumuna düşen ben.Aslında konu sadece evde kalması değil bunu anlatamadım . İnsanlar bencilce yaklaşıyorlar bu beni fazlası ile rahatsız ediyor. Ayrıca bu tartışmanın bir daha mesaj atmayacak kadar uzatılması ayrıca enteresan . Konu hakkında yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Demiyor.ara da sağlam bir güven var .O kadının kocası hiç bişey demiyor mu yani. Yahu benim kocam olsa ortalığı yıkar
Biz de bekar arkadaslarimizla hep bizde gorusuruz. Cunku ev daha rahat istedigimiz kadar oturabiliyoruz ve bekar olduklari icin onlarin belirli bir duzenleri yok.
Benim arkadaslarim da ayagima cagiriyorum diye dusunselerdi cok bozulurdum.
Yatili kalmasindan rahatsiz olmanizi bi nebze anlayabilirim. Ama hep ayaklarina cagiriyolar lafin hic hos degil.[/QUO
sadece eve çağırmasinsann bahsetmiyorum ki .gidilen mekanlar i belirlemek onlara ait
Neler duydunValla çok yağmur yağar veya acil bir durum olur kalır ama öyle sürekli keyfiye kalması nişanlı bir adam için uygun değil.
Ayrıca neler duyuyoruz benim içim fesat olabilir bu yüzden diğer düşüncemi söylemycem.
Yok canım dediğim gibi fesat düşünmüş olabilirim o yüzden kafan karışmasın şimdi benim yüzümden.Neler duydun
O zaman ilişkiyi ve nişanlıyi tekrar gözden geçir lakin evlilik olunca bazı şeylere geç kalınmış oluyor. Ömür kıymetli ve yalnız kıymet bilene verilmeli bence...Konu aslında güven meselesi değil. Konu tam olarak orda kalması değil konu insanların her konuda bencil olması. Ve asıl inciiti olan arkadaşları için böyle konularda beni kırması ve komplekslilikle suçlaması.
Ben gitmesin demiyorum.sadece kalma olmayacak .nisanli bir adam niye kalıyor evli bir çiftin evinde çok saçma . bu güvensizlik kıskançlık ya da geri kafalık degil hoş olmuyor sadece .ayrıca brn kimsenin planına uymak zorunda değilim nişanlımi rahatsız etmiyor olabilir bu durum ama beni rahatsız ediyor . ben gidemiyorum . kalmalı duruma izin verilmiyor ailem tarafından . ayrıca yeni tanıştığım birinin evinde de kalamam ben .bunlara anlayış göstermesi gerekiyor o yıllardır tanıyor olabilir ama ben yeni tanıyorumkıskanılcak bir şey yok. çok sevdiği yakın dostlarında kalası gelir insanın. ne var bunda anlamadım, siz de gidin birlikte kalın sohbet edip geç yatarsınız gayet de keyifli olur.
o ona gitmesin bu buna gelmesin herkes inine tıkılsın böyle hayat mı geçer. ondan sonra çok monotonuz diye ağlanır üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?