• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşını dovmus!

Ben cok mu katıyım bilemiyorum ama durum vahim. Arkadaşının suratını cizecek kadar siddete meyilli bir cocuk icin bir yaptırım yapılmalı.

kesinlikle yaptırım olmalı ama işte onu kendine ne getirecek onu araştırmak lazım.. Allah çocuklarımıza, gençlerimize biraz anlayış versin inş.. çok fevri davranmanın sonucu işte..

Ben cok mu katıyım bilemiyorum ama durum vahim. Arkadaşının suratını cizecek kadar siddete meyilli bir cocuk icin bir yaptırım yapılmalı.

Suratını çizmiş demedim kavga esnasında kızarıklık ve çizik oluşmuş yüzünde değil

Hoş neresinde olsa farketmez ama hemen disiplin yanlış

Arkadaşların dediği gibi aileden özür dilemeye gidin disiplin suçu hep dosyasında kalır bunu detaylıca arastirin ve oğlunuza neler olacağını anlatın ve psikolog ile görüşün siz nasıl davranacaksınız onu da konuşun inşallah düzelir

Haklısın

Suratını çizmiş demedim kavga esnasında kızarıklık ve çizik oluşmuş yüzünde değil

Hoş neresinde olsa farketmez ama hemen disiplin yanlış

ohoooo okuldan kaçmış disiplin yanlış arkadaşını dövmüş disiplin yanlış
13 yasındaki çocuk daha ne yapıcaktı arkadaşını mı bıçaklayacaktı disiplin için?

Son düzenleme:
Disipline gidince bişi olurmu hiç başıma gelmedi böyle şeyler
disipline gidilince bir şey olur tabiki,çocuğunuzun ders puanlarına yansır okul değiştirse bile o cezalar yeni okulunda bile aynı kalır yani sicil meselesi gibi

ayrıca ailesinden tabiki özürdileyin durumu anlatın gönüllerini alın

sizin çocuğunuz olsaydı siz ne yapardınız empati yapın

yorumları okudum sizde gergin birisiniz sanırım sakin olun ve çocuğunuz durumuyla ilgilenin müdürle ve aileyle konuşun

1-Ben olsam önce oğlum.pişman mi ve ysptiğinin sonucunun farkinda mi onu anlamaya uğraşirdim
2-Pişmansa onunla gider özür dilerdim, pişman değilse onsuz giderdim.Sonuçta çocuklar ergen
3- Pişman olmadiysa bu konuda üreteceğiniz çözüm ona cesaret verir.Çok yumuşak çözmezdim
4-Oğlunuz çocuk mahkemedinde yargilanip ceza alabilir.bunu da bilsin.çocuk polisi ve çocuk cezaevini bilsin.anlatin
5- Akrabalara vs anlatip çocuğu savunma psikolojisine sokmayin.Sizden uzaklasir ve saygi perdesi yirtilir.
6-Bence burda çocuğunuzun neden yaptiği ve sonucun farkinda olup olmadiği çok önemli, ona göre gidiş yolu tercih etmelisiniz
7-13-14 yaşinda bir çocuk, digerini dövüp 5 tl parasini aldi diye savci yağma vs den dava açip çocuğu hapse yolladi.bu işler ciddi işler
Geçmiş olsun

Son düzenleme:
saygı hatalı olduğunda özür dilemeyi de gerektirir. hep ben hep ben demeyeceğiz değil mi?
bugun döver yarın dayak yer oğlunuz dayak yediğinde de bu tepkileri verebilecek misiniz?

Ben Özür dilemem demedim
Ama siz mesajlara cvp vermeme takıldığıniz icin laf yetıştırecegınıze dediniz

Size laf yetistiremecegim :63:

Back
X