- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Evet tatmin olmadın galiba
sizin yetistirdiginiz evlatta anca bu kadar olurdu zaten.... bir gün umarım sizide döver o zaman anlarsınız hatalarınızi...İnsallah
Birde randevu aldım psikoloğa
pes.gerçekten pes.hala burada bize laf yetiştiriyorsun ve ben şu anda neden çocuğun disiplin,şiddet,kuralsızlık sorunları yaşıyor daha iyi anlıyorum.çocuğun suçu yok ki.annenin tutumuna bak.Evet tatmin olmadın galiba
kusura bakmayın mesajlarınızı gördükçe sinirleniyorum zorbalık yapılan çocuk ve ailesi adına.
oğlunuzun sonu annesi bu pişkinlikteyken pek hayır görünmüyor. malum sert kayalar her yerde.
Konudan çok verdiği cevaplara şaştım bu ne rahatlık
Hadi bi kaç üyeye kendince ağız payı verdin de ne geçti eline
Çocuğun hatasını anladı mı ? Sen diğer taraftan özür diledin mi ?
Basit geliyo belki ama karısını döven adamlar, böyle böyle yetişiyo. Hem ilgisizlik hem çakmış iki tokat arkadaşına nolcak, pis müdür oğluma ceza veriyo tavrınızdan yarın başkasının evladı çekecek haberiniz var mı ?
Erkek anneleri düzelmeden, şiddete maruz kalan kadın dertleri bitmeyecek. Silkelen kendine gel, ne tuhaf ebeveyn ne tuhaf kadınsın.
Sizde kusura bakmayın ama sizde aile terbiyesi almamissiniz saygılı olun
Benimde 13 yaşında yeğenim var özel eğitim alıyor yaşıtları gibi degil.... sınıf arkadaşı beden dersinde herkesin içinde esofmanini indirmiş..... çocugun her gün paralarını almış, haraç a bağlamış yani.... kaç kez ablam ve enistem şikayet etti kaç disiplin suçu var.... çocuk genede yapıyor. .. Toplantıda babası Ağlamış benide dövüyor diye.... ehhhh en sonunda is başa düştü..... enistem çocuğu kenara çekti bir güzel dövmedi ama sovdu. ...Bildiğiniz dümdüz girdi..... hayvan evladi ondan anlıyormus meğer bir daha kimseye dokunamadi. ...
Şimdi alıntı yapıp bana da gülücük atarkesinlikle katılıyorum. kesinlikle.
keşke dikkate alsa konu sahibi...
Sizde kusura bakmayın ama sizde aile terbiyesi almamissiniz saygılı olun
öyle tabiki nasıl düzelebilir, karakter oturmuş, belkide okulda yapamadi, babasida garibim ağacı yasken egmemis, çocuğunu paşa yapmış başına, bu saatten sonra başedebilir mi?13 yaşında bunlar hiç normal değilinşallah düzelmiştir. ama bana düzelmekten çok durulmak gibi geldi. özel tedavi edilmesi gerekli.
Konudan çok verdiği cevaplara şaştım bu ne rahatlık
Hadi bi kaç üyeye kendince ağız payı verdin de ne geçti eline
Çocuğun hatasını anladı mı ? Sen diğer taraftan özür diledin mi ?
Basit geliyo belki ama karısını döven adamlar, böyle böyle yetişiyo. Hem ilgisizlik hem çakmış iki tokat arkadaşına nolcak, pis müdür oğluma ceza veriyo tavrınızdan yarın başkasının evladı çekecek haberiniz var mı ?
Erkek anneleri düzelmeden, şiddete maruz kalan kadın dertleri bitmeyecek. Silkelen kendine gel, ne tuhaf ebeveyn ne tuhaf kadınsın.
öyle tabiki nasıl düzelebilir, karakter oturmuş, belkide okulda yapamadi, babasida garibim ağacı yasken elements çocuğunu paşa yapmış başına bu saatten sonra başedebilir mi?
Arkadas Bana "savusturdun şimdilik" yazdığı için o smiley i koydum
Bazı arkadaşlar yüklendigi için cvp larim böyle
Ben care aramasam tin niye konu açayım baska fikirleri sorayim niye psikologa randevu alayım
Kimse kimsenin içini bilmez allah yukarıda ben elimden geleni yapıyorum
Belki dört dörtlük değilim ama bu kadar yuklenilmeyi de haketmiyorum
Oglum evlenince esine soyle davran diyecek kadar cabaladım
Neyse hayırlısı olsun
Benimde 13 yaşında yeğenim var özel eğitim alıyor yaşıtları gibi degil.... sınıf arkadaşı beden dersinde herkesin içinde esofmanini indirmiş..... çocugun her gün paralarını almış, haraç a bağlamış yani.... kaç kez ablam ve enistem şikayet etti kaç disiplin suçu var.... çocuk genede yapıyor. .. Toplantıda babası Ağlamış benide dövüyor diye.... ehhhh en sonunda is başa düştü..... enistem çocuğu kenara çekti bir güzel dövmedi ama sovdu. ...Bildiğiniz dümdüz girdi..... hayvan evladi ondan anlıyormus meğer bir daha kimseye dokunamadi. ...
siz önce bi yaşıtlarına nasıl davranılır öğretın eşinin durumunu gelecekte düşünürsünüz.
Ben zaten konunuza normal yorumumu yaptım geçtimArkadas Bana "savusturdun şimdilik" yazdığı için o smiley i koydum
Bazı arkadaşlar yüklendigi için cvp larim böyle
Ben care aramasam tin niye konu açayım baska fikirleri sorayim niye psikologa randevu alayım
Kimse kimsenin içini bilmez allah yukarıda ben elimden geleni yapıyorum
Belki dört dörtlük değilim ama bu kadar yuklenilmeyi de haketmiyorum
Oglum evlenince esine soyle davran diyecek kadar cabaladım
Neyse hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?