Arkadaşını dovmus!

Konu sahibine neden bu kadar yukleniliyo anlamadim. Sonucta gergin bir durum. Anlayis gostermek gerekli. Bana kalirsa cocuk istese de istemese de karsi tarafa ozur dilemeye goturulmeli. Anne babanin sert tavri onemli. Anlasilan kk uyelerinin ogrenciliginin uzerinden cok sure gecmis. Her okuldan kacana arkadasiyla kavga edene ceza verilseydi ohooo. Disiplin cezasi almamasi icin elinizden geleni yapin derim cocugun sicilinde kalmasin. Ama cocuunuzdaki bu problemleri de anne baba olarak cozmek icin çabalayin. Bu boyle devam etmesin yani. Diger uyelere de bakmayin. Hatalari disiplin cezasi vererek tolare edemezsiniz. Bu cocukta daha cok ters teper.

Aynen kuzenim 15 yaşında müdürün oğlunu dövmüş adam tutanak tutturup mahkemeye vermiş teyzemle eşide işte ellerine mahkeme günü kağıdı geçmemiş birkaç kez mahkeme görmüş tutuklanma emri çıkmış çoçuğu apar topar götürdüler bir gece evden cenaze çıkmış gibiydi hiç unutmam teyzem avukatlara bir servet ödedi çıkarmak için diyebilirim çok büyük suçmuş gibi 2 yılı gençeçik ömrünün baharındaki iki yılı ıslah evinde geçti o gün küstü hayata şimdi 30 yaşında yaşayan ölü gibi kimseyle irtibatı yok merhameti yok ailesine bile gençliğinde aldığı darbe bir ömür yapıştı hayatına bir daha kurtulamadı arkadaşın dediği gibi ergenlerle uğraşmak çok zor gerçekden o güllük gülüstanlık hayat bebeklerkenmiş yedir içir yatır anlat dinlesin malasef ergenken senin sözüne bir karşılıkları oluyor mutlaka herşeye bir itiraz küçük dağları ben yarattım havası konu sahibi allah seninde tüm annelerinde yardımcısı olsun

Bir de bize ahkam kesiyosunuz burda yani elin çocuğunu sikistirmak inanamıyorum

Enişte niz insan evladı da ne oldu
tabi bu konuda empati kurabiliyosunuz kisi kendinden bilirmis isi tabi... sizden bin kat iyi evlat yetistiriyor.... demem oki sen yetistiremmessen biri çıkar seni yetiştiren anayada babayada der..... biraz psikopat sa çocuğunu eline dolar ağzını Burnunu kırar. ... şimdi kızıyorsun eminim. ama ilerde ah kulağıma küpe etseydim dersin

Neden mi? bu işler böyle böyle başlar, ilerde daha beterlerini yapmasın diye....

O smiley i neden yaptığımı acikladim arkadaş dalga geçer tarzda savusturdunuz yazdığı için
Hiç gulecek halim varmı sizce
Tabiki dovemez
Çözüm aradım fikir istedim
Hakaret yerme değil
Öğretmenle konuştum haber bekleyin gelmenize gerek yok dedi

Çoğu annenin bir kez olsun başına gelmiştir kavga ediyor çocuklar biz istemesekte

Ne zaman bu kadar anlayissiz olduk
Karaçalı ilan edildim şurda

Bir de bize ahkam kesiyosunuz burda yani elin çocuğunu sikistirmak inanamıyorum

Enişte niz insan evladı da ne oldu
ne olacak cocugun babasinin (aglayan beni de dovuyo diyen bi baba figuru) yapamadigni eniste yapmis. iyi de olmus. siz zaptetmedigniz surece cok basiniz agrir. haydi selametle

Sizin çocuğunuzu da bir köşede sikistirmasinlar dikkat edin

Dipnot burada ki iyi kötü her mesaj bir deneyimdir kulağıma küpe olur siz hiç merak etmeyin. Allah evlatlarimizi sizin gibi dusunenler korusun

Demek ki kendini yanlış ifade ediyorsun
İnşallah maşallah deyip gülmek yerine
Öğretmeni gelme dedi diye burdayım diyebilirsin, çok soran olmuş bu ne rahatlık okula gitseydin diye
Sen ne yazarsan insanlar o kadarını bilir

Cocugun gecen gun okuldan kactiktan sonra ne yaptin. Dikkat eksikligi var, psikologa goturuyorum demek cozum degil. Sen bir anne olarak ne yapiyorsun? Bu cocuk evinde mutlu degil ki boyle davranislar sergiliyor. Bir anne olarak kendini sorgulamanin vakti gelmiste geciyor.

Sizin çocuğunuzu da bir köşede sikistirmasinlar dikkat edin

Dipnot burada ki iyi kötü her mesaj bir deneyimdir kulağıma küpe olur siz hiç merak etmeyin. Allah evlatlarimizi sizin gibi dusunenler korusun
asıl benim ve benim evladım gibi melekleri, sizin gibi şeytan ve evlatlarindan Allah korusun....

Haklısın cozeyimki buyudugunde sizin gibi tenhalarda çocuk sikistirmasin
bu arada benim çocuğumu dövmek hakkaten yürek ister..... tenhadada kistiririm menhadada. ... asıl bundan sonra sen dikkat ette senin çocuğunu kistirmasinlar..... artık da konuna girip senin gibi laf anlamayan birinin ne yazdığını umursamiyorum bilesin

Sizden rica ediyorum ilk cvplarima ve sonraki mesajlara bir göz atın neler yazildigina
Ben kimseye saygısızca davranmadim ama yazılanlar oldukça ağır

Neden mi? bu işler böyle böyle başlar, ilerde daha beterlerini yapmasın diye....
Aynen bizim burdaki okulda 3 kart şekli oluyor olay kimseye zarar verilmemiş yaptığı yalnış ise sarı kart biraz ileri gidilmiş mesela okul eşyasına zarar verilmiş turuncu çoçuk çoçuğa zarar vermişse kırmızı kart verilip 1 hafta uzaklaştırılır okuldan oğlumda geçen çok basit suçdan sarı kart aldı eşim kızdı niye verdi diye arayacam müdürü falan önce sakin ol evet çok basit birşey yaptığı ama şimdi ceza almasını engellersen ileride hiç başedemeyiz dedim ve bende evde ceza uyguladım aldığı sarı kartın iptali için iki hafta okuldada evdede güzel şeyler yapmasını istedik gerçekdende uğraşdı birdaha yapmam bir kızı sevip ilan ittik bidd cümle aleme rezil olduk iyimi diyor birdaha asla yapmam dersimi aldım diyor anında müdahale etmeliyiz çok ağır ceza vererek değil belki ama yaptığınada tölerans tanımamalıyız birdaha yapmasın

Sizden rica ediyorum ilk cvplarima ve sonraki mesajlara bir göz atın neler yazildigina
Ben kimseye saygısızca davranmadim ama yazılanlar oldukça ağır
Gerçekten her sayfayı okumadım, işteyim
Kendi yorumumu gönderince sizin gülen yorumunuz çıktı karşıma ( son sayfada ne varsa o kısım çıkıyor ya )
Şaşırdım, akabinde ikinci yorumumu yazdım
Ben size saygısızlık etmedim gülmenize tepki verdim. Sizde öyle değil böyle dediniz tamam o zaman diyorum. Öğretmen , psikolog ve takip diyosanız üzerinize düşeni yapacaksınızdır.

Kim kime saygısızlık etmiş bilmiyorum ama herkes kendine yakışanı yapar

Siz önce haddini zi bilin sonra mesaj atarsiniz

saygı hak edene canım

yok yok ben hatırladım konu sahıbını daha önce konu açmıştı oğlunu sıkıştırmışlardı dövulme var mıydı hatırlamıyorum ama kadın bunu değil kocasının kendine davranışını dert etmişti ve çok şaşırmıştım oğlunu falan da düşündüğü yok yani yazık ben çocuga acıdım yine de. bakma empati kastıgına.

cocuklar masum dogar onları bu hale getıren bızlerız arkadaslar
bızım sınıfta daha 1 sınıf cocukları habıre doven bır kız var artık sındırmıs 2 haftada bızım tum cocukları
kadına sıkayet etmısler en sonunda annesıne
anne demıskı göstericem ona gününü!
muhtelemen dayak yedi kız o gun yıne.

yanı ne ekersenız onu bıcersınız katılıyorum arkadasların coguna

AMA 13 yasında bulundugu cevre , ona edılen mudahale ve ergenlık durumu bırebır bunlamı alakalıdır bılmıyorum buyuk konusmak ıstemıyorum benımde oglum var . kucuk yaslardan berı okula gıdıyorlar bır cogumuz gıbı oglumla alakalı hıc bır sıkayet almadım ama bır ıkı dayak yedı geldı sıkayet ettı ben aradım ogretmenlere kızdım bılmem ne , nemı oldu sımdı kendını korumayı ogrendi malesef. malesef dıyorum cunku ona vurana oda vuruyor artık bır cogumuzun bacak kadar cocukları bıle bunu yapıyor . tarafsız kalmak ıstıyorum suanda

Mesela bir üstte sevcan rumuzlu arkadaş benim çocuğumu döveni tenhada sikistirim yürek ister demiş çocuğuna çözüm arayan beni yerenler onu beğenmiş

Ayrıca bu arkadasin çocuğu melek ben seytanmisim
Kimse kk de adalet empati var demesin bundan böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…