Arkadaşını dovmus!

Burda kendini tatmin etmek için yazan çok onlar kendilerini biliyor

bir öğle arasında neler neler olmuş..
sayfalar kaça çıkmış.
tek tek okuyamayacağım ama
anladığım kadarıyla S sevdasinemalarda sizi ikna edememiş kimse.
bence artık tartışmak cevap vermek yerine sakince değerlendirip sizin, çocuğunuzun ve çocuğunuzun çevresi için doğru adımlar atmanız gerek.
inşallah çözümü bulursunuz...

Çoğumuz anneyiz burada elbetteki tamamen haklı demiyorum ne çocuğa nede anneye ama çok acımasız olmamışmi bazı yorumlar..konu sahibinin amacının bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum..sadece annelik içgüdüsüyle panikle sorulmuş sorular bunlar...Allah yardimciniz olsun inşallah herşey yoluna girer

çocuk hakaret ederse hakaret edilir, dövmemeliydi.
eğer şiddet görürse karşılık verebilir, normali budur bence.
sonuçta çocuklar yeri geliyor birbirlerine karşı çok acımasız olabiliyorlar ileriyi düşünemedikleri için.
çocuğunuz destek alıyor ama işe yaramıyor gibi görünüyor. doktoru değiştirmeyi denediniz mi? belki de yöntem ilaç vs yanlıştır. belki sizin eksiklikleriniz çocuğunuza böyle yansıyordur.
bence işi ciddiye alıp ailece detaylı önlem destek ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Şeytan diyen bile oldu
Allah razıolsun

Babasına ulaşamadım cnm
Babası hiç bir şeyle ilgilenmez zaten
Her şeyiyle ben ilgileniyorum

Zaten konussa da çok etki etmez bence
Kendininde şiddet egılımı var
bunu şimdi gördüm.
evde baba ilgisi eksikse çocuklar genelde ilgi çekmek için bu tür aşırı davranışlara eğilim gösterirler. çaresi ilaç ya da terapi değildir, genelde işe yaramaz yani.
bence baba psikolojik destek almalı.

Olabilir dört dörtlük olduğumuzu iddia etmiyorum
Nedir derdi neden böyle yapıyor bir bilsem

Olabilir dört dörtlük olduğumuzu iddia etmiyorum
Nedir derdi neden böyle yapıyor bir bilsem
derdi babası bence.
siz acilinden babayı tedavi ettirin, o düzelirse oğlunuzla yeterince ilgilenirse oğlunuz da düzelecektir inşallah.

Cnm Babası kucuklukten beri boyle ilgisiz biri ve agresiflesir hemen bir bende yetmedi demekki
Baba ilaç tedavisi kullanıyor anksiyete dediler

Cnm Babası kucuklukten beri boyle ilgisiz biri ve agresiflesir hemen bir bende yetmedi demekki
Demek ki evde çocuğu öfke ile dolduruyorsunuz ve dişarda ufacik bir şey patlatiyor...iş hayatinda da sorun yaşayacak muhtemelen.ve aile hayatinda
Kirilma bana.Biz de böyleydik ordan biliyorum

Son düzenleme:
bu ilaçlar da işe yaramıyor demek ki. belki de başka çarelere bakmak gerekir.
son zamanlarda psikolojik belirtilerin kökeninin bazı önemli vitamin ve hormonların eksikliğine dayandığını gösteren yazılar okuyorum.
aklınızda olsun, ailecek belki de detaylı bir kan tahlili, organlarınızın sağlıklı olup olmadığıyla ilgili doktora görünmenizi tavsiye ederim.
okuduğumda şok olmuştum. mesela b12 eksikliği bunalıma sokuyormuş, mutsuzluk hissine sebep oluyormuş.
bu zamana kadar çare olmadıysa belki bunun faydası olur. denemenizi öneririm.

Suratını çizmiş demedim kavga esnasında kızarıklık ve çizik oluşmuş yüzünde değil

Hoş neresinde olsa farketmez ama hemen disiplin yanlış
ne yapılsın peki çocuklar tekme tokat girişsin mi. iki gün sonra biri çocuğunuzu dövse okulu eminm ayağa kaldırırsınız

İnsallah
Birde randevu aldım psikoloğa
ironi vardı söylediğimde ama farklı anlamışsınız ne yazık...
bu şekilde savuşturarak "asıl sorun" dan kurtulacağınızı sanıyorsunuz ama tam tersi ..kaynağı bulup çözmelisiniz..okuldan kaçma,arkadaşını dövme ,yarın bir gün ne olacak ????
bir de ben başak bir konuya daha takıldım,neden işyerinden izin alamıyorsunuz? çocuğunuz okuldan kaçtığında da internet cafede bırakmıştınız öylece? bugün de öylesiniz..söz konusu çocuk olunca ,işyerinden gerekirse ücretsiz izin alınıp çıkılır,neticede nazi kamppı değil işyeri orası..
belki de çocuğunuz ilgi istediği için yapıyor tüm bunları..

buraya kadar olan yorumları okudum kim haklı kim haksıza girmiycem ama bu yorumunuzda çocuk başlatmış demişsiniz ya o öyle değil işte..ilk yumruğu atan her zaman haksızdır..
çocuk hakaret ettiyse sizin oğlunuzda hakaret etseydi.. sözlü olarak kendini savunsaydı.. ben ifade yeteneği gelişmemiş insanların şiddete başvurduğu düşüncesindeyim..

çocuklar tabiki kendini savunacak.. ben oğluma (8 yaşında) her zaman söylüyorum biri sana vurursa kendini savun ama asla ilk vuran sen olma çünkü o zaman suçlu sen olursun..

çocuğa bu öfkesini kontrol etmeyi öğretmek gerekiyor.birisi küfür de etse karşılığı dayak değildir.öfke kontrolü lazım.bunu konuşmak lazım..o kısmı kaçırdım ama babası mı şiddete meyilli??sorunlarını konuşaraka çzömeyi öğretmek lazım.
ilacı ne için kullanıyor oğlunuz,rahtasızlığı nedir,teşhisi nedir?nbu öenmli.neticede yıllardır gidiyormuşsunuz psikoloğa,bir sebebi vardır mutlaka..konuyu bu şekilde açsan daha anlayışlı olabilir insanalr.çoğlumun şu rahatsızlığı var yıllardır tedavi oluyor,en son da bunlar yaşandı diye...
anneliği sorgulamak kimsnein haddi değil,ama tarzınız öyle rahatsız edici ki,disiplini savdık kurtulduk gibi yazıyorsunuz..ana sorunu görmezden geliyorsunuz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…