- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Anlamiyorum hiçbirimiz kavga etmedik mi!
Hepimizin annesi kötü müydü? Konu açilmiş, fikrin varsa söyle, yoksa fikri okana sira ver.İnsanlara yapici olmak lazim.Çocuğun şiddete meyilli diye aci bir dil kullanan kişilerin de sözlü şiddet uyguladiğini düşünüyorum Kadin belki kv, elti , görümce, komşuya siramiyo da buraya yaziyo...
Baba ne diyor? Niye tamamen siz ilgileniyorsunuz?
çocuk hakaret ederse hakaret edilir, dövmemeliydi.Niye beni kimse anlamıyor çocuk hakaret etmiş buda dovmus (onaylamiyorum)
Bizimki baslatmamis müdür de şikayet ederlerse Sayet disipline gider onlar karar verir ne olacağına dedi
Evet sorunlarımız var ve ne yaparım diye kendimi buraya attım
Buraya konu açmama bile laf söylendi
Psikoloğa yıllardır gidiyoruz ilaç kullanıyor
Sorunu olunca terapi aldiriyorum
Ama olmadı olmadı
Çözüm için girdim saolsun bazı arkadaslara anneligi mi sorgulamak hakarette bulunmak fikir bulmakta kolay geldi
Olay bu
Tahmin etmiştim.Allah yardimcin olsun.Babadan bi tane daha büyümesin diye elinden geleni yap lütfen....Babasına ulaşamadım cnm
Babası hiç bir şeyle ilgilenmez zaten
Her şeyiyle ben ilgileniyorum
Zaten konussa da çok etki etmez bence
Kendininde şiddet egılımı var
Çoğumuz anneyiz burada elbetteki tamamen haklı demiyorum ne çocuğa nede anneye ama çok acımasız olmamışmi bazı yorumlar..konu sahibinin amacının bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum..sadece annelik içgüdüsüyle panikle sorulmuş sorular bunlar...Allah yardimciniz olsun inşallah herşey yoluna girer
bunu şimdi gördüm.Babasına ulaşamadım cnm
Babası hiç bir şeyle ilgilenmez zaten
Her şeyiyle ben ilgileniyorum
Zaten konussa da çok etki etmez bence
Kendininde şiddet egılımı var
çocuk hakaret ederse hakaret edilir, dövmemeliydi.
eğer şiddet görürse karşılık verebilir, normali budur bence.
sonuçta çocuklar yeri geliyor birbirlerine karşı çok acımasız olabiliyorlar ileriyi düşünemedikleri için.
çocuğunuz destek alıyor ama işe yaramıyor gibi görünüyor. doktoru değiştirmeyi denediniz mi? belki de yöntem ilaç vs yanlıştır. belki sizin eksiklikleriniz çocuğunuza böyle yansıyordur.
bence işi ciddiye alıp ailece detaylı önlem destek ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.
derdi babası bence.Olabilir dört dörtlük olduğumuzu iddia etmiyorum
Nedir derdi neden böyle yapıyor bir bilsem
bunu şimdi gördüm.
evde baba ilgisi eksikse çocuklar genelde ilgi çekmek için bu tür aşırı davranışlara eğilim gösterirler. çaresi ilaç ya da terapi değildir, genelde işe yaramaz yani.
bence baba psikolojik destek almalı.
Demek ki evde çocuğu öfke ile dolduruyorsunuz ve dişarda ufacik bir şey patlatiyor...iş hayatinda da sorun yaşayacak muhtemelen.ve aile hayatindaCnm Babası kucuklukten beri boyle ilgisiz biri ve agresiflesir hemen bir bende yetmedi demekki
Baba ilaç tedavisi kullanıyor anksiyete dediler
bu ilaçlar da işe yaramıyor demek ki. belki de başka çarelere bakmak gerekir.Cnm Babası kucuklukten beri boyle ilgisiz biri ve agresiflesir hemen bir bende yetmedi demekki
Baba ilaç tedavisi kullanıyor anksiyete dediler
ne yapılsın peki çocuklar tekme tokat girişsin mi. iki gün sonra biri çocuğunuzu dövse okulu eminm ayağa kaldırırsınızSuratını çizmiş demedim kavga esnasında kızarıklık ve çizik oluşmuş yüzünde değil
Hoş neresinde olsa farketmez ama hemen disiplin yanlış
ironi vardı söylediğimde ama farklı anlamışsınız ne yazık...İnsallah
Birde randevu aldım psikoloğa
Niye beni kimse anlamıyor çocuk hakaret etmiş buda dovmus (onaylamiyorum)
Bizimki baslatmamis müdür de şikayet ederlerse Sayet disipline gider onlar karar verir ne olacağına dedi
Ama olmadı olmadı
Çözüm için girdim saolsun bazı arkadaslara anneligi mi sorgulamak hakarette bulunmak fikir bulmakta kolay geldi
Olay bu
çocuğa bu öfkesini kontrol etmeyi öğretmek gerekiyor.birisi küfür de etse karşılığı dayak değildir.öfke kontrolü lazım.bunu konuşmak lazım..o kısmı kaçırdım ama babası mı şiddete meyilli??sorunlarını konuşaraka çzömeyi öğretmek lazım.Niye beni kimse anlamıyor çocuk hakaret etmiş buda dovmus (onaylamiyorum)
Ama olmadı olmadı
Olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?