- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Hiç gözyaşı filan dökmeyin, önce bir kafanızı toplayın, yapılması gereken herşeyi yapacaksınız tabi ki, aksi art niyetli olduğunuzu gösterir. Babayla olan sıkıntılar için nasıl bir çözüm bulursunuz ilişkinizi bilemiyorum ama sıkıntının başı o gb. Çözüme onuda dahil etmeniz gerekiyor. Eğer bunu başaramayacak kadar vahim durumdaysa baba, oğlunuza kalkan görevi görün ve babaya, babanın kötü davranışlarına minimum düzeyde maruz kalsın, en azından. Siz oğlunuza iyi örnek olun. Sabrınız zorlansa bile pes etmeyin, kazanmak için elinizden geleni yapın. Onunla her zaman iletişim halinde olun, bakın görün meyvelerini nasıl topluyorsunuz.Sabah tan beri gözyaşı döküyorum ama yeterince kendimi ifade edemedim demekki
Burada ajitasyon diyen çıkar şimdi
O benim çocuğum onun için cabalayacagim sonuna kadar
yoksa hiperaktiv mi benim ki gibi... benim oğlan 4.5 yaşında itlemeye başladı arkadaşlarını öyle diyor öğretmenler.. erken alın okuldan diyolar. bende erken almanın çözüm olmadığını düşünüyorum. çözüme odaklı hiç bişey söylemiyor öğretmenler.. biz anne baba olarak çırpınıyoruz.. okulda ne yaşadığınıda görememiyorum biri tahrik mi eti naptı bilmiyorum..Cnm 13 yaşında psikoloğumuz var dikkat için gidiyoruz randevu alcam
Ne münabet, neyse bişi demiyorum.
Eğer buradaki gibi paçayı sıyırıp günü kurtarmaya çalışıyorsanız tutumunuz çok yanlış. Belki de siz üstünü kapamaya çalıştığınız için bu çocuk böyle oluyor. İşinin ehli bir psikiyatristle tedaviye devam etmeniz lazım, çocuk ilaç kullanıyorsa gerçekten normal değil bu. Babası şiddete meyilliymiş, anlatıyor musunuz babası gibi olmaması gerektiğini? Sadece geçer diye beklemek de bir çözüm değil, o sizin çocuğunuz ve uğraşmak sizin işiniz. Geleceği daha fazla kötü etkilenmeden.bence yanlış anlıyosunuz, verilen tepkiler konu sahibinin günü nası kurtarırım, disiplinden nasıl yırtarım havası yaratmasından ötürü oluştu, kimse mükemmel olduğunu ifade etmiyo, ama ailenin tutumu ay bi halt yedi nası yırtarıza dönmüşse o çocuğun düzelme ihtimali oldukça düşük
O ne ki
Sizin gibi şeytan ve cocugundan korusun melek evladimi bile dedi biri
bence yanlış anlıyosunuz, verilen tepkiler konu sahibinin günü nası kurtarırım, disiplinden nasıl yırtarım havası yaratmasından ötürü oluştu, kimse mükemmel olduğunu ifade etmiyo, ama ailenin tutumu ay bi halt yedi nası yırtarıza dönmüşse o çocuğun düzelme ihtimali oldukça düşük
Konuların hepsi böyledir al.Eğer buradaki gibi paçayı sıyırıp günü kurtarmaya çalışıyorsanız tutumunuz çok yanlış. Belki de siz üstünü kapamaya çalıştığınız için bu çocuk böyle oluyor. İşinin ehli bir psikiyatristle tedaviye devam etmeniz lazım, çocuk ilaç kullanıyorsa gerçekten normal değil bu. Babası şiddete meyilliymiş, anlatıyor musunuz babası gibi olmaması gerektiğini? Sadece geçer diye beklemek de bir çözüm değil, o sizin çocuğunuz ve uğraşmak sizin işiniz. Geleceği daha fazla kötü etkilenmeden.
Başka üyenin mesajını alıntılamışım yanlışlıkla ama bunu alıntılayacaktım. Son mesajımı okursanız görebilirsiniz. Bu kadar ağır tepkiler yanlış ama siz üstünü kapatıp geçiştiriyorsanız sıkıntıdır.O ne ki
ooo daha neler.. bence ciddi derecede okuldan uyarı almasını sağlayın. bide bu terbiye kısmına gelince öyle çok konşanlara bakmayım ne demişler kınan şey başa gelirmiş... allah onlarada veriri bi evlat uğraşır dururlar.. bu durumları yaşamayan bilmez..O ne ki
Sizi yanlışlıkla alıntılamışım, ama söylediğiniz doğru. Bir dizide vardı ''Bunun bi bedeli var biliyosun dimi'' repliğiyle meşhur adam, aynen öyle bir bedeli olmalı. Saçma şeylere alkış tutulmaz. Ben de okulu kötülediğimde annem ''Sen kızıştın koca mı istiyorsun?'' diye ağzıma yüzüme tükürürdü :) Bazen silkelenmeye ihtiyaç duyuyor herkes. Ben çocuğun ilaç kullanacak hale gelene kadar ihmal edilmesine üzüldüm sadece.Konuların hepsi böyledir al.
Konu acılır niyet bellidir, sayfalar ve tepkiler arttıkca baska bir boyuta gecer mevzu.
Yani gerçekten hayal edemiyorum. Benim 17 yaşında bir erkek kardeşim var liseye ilk başladığında ergenlik yapıp okulu bırakmaya fln kalkmıştı üstelik sehir dışında. İş yerine yalan söyleyip (doğruyu da söyleyebilirdim) okula gidip ağzına tükürdüm :) Kendi yöntemlerimle :)
Bizim kızdığımız caba olmaması, günü kurtarmak
Disipline gidince bişi olurmu hiç başıma gelmedi böyle şeyler
konu sahibi sen çok tehlikeli bir kadınsın canım.
sen burda garip smileyler koymasan tek derdinin kendi çocugunun disipline gitmemesi olmasa konu falan açmazdın okuduk konuyu bastan sona.
çocugun disiplin durumu ortadan kalktı sen bi rahatladın. ağlayan anne sanmıyorum kibu smileyi koyabilsin.
sana basından beri kızılan durum kendi çocugun dayak yiyen taraf olsaydı bu kadar sakın kalamayacagındı. utanan sıkılan uzulen insan önce bi diğer çocugun ailesinden özür diler. konuyu magdur edebıyatına çekmeye gerek yok.
kımse de ben eskıden onu döverdim bunu döverdim diye kendiyle gurur duymamalı. neyın gururudur bu doğru davranışlar mı bunlar? birine zarar vermişsin belki ustunden atamadıgı yaralar bırakmışsın bir de bizde onu yaptık bunu yaptık diye gurulanmalar. pes!
konu sahibine de yazdım,baştan demeliydi şu rahatsızlığı şu sorunu olan oğlum var,okuldan kaçtı,arakdaşını dövdü ne yapmalıyım diye..ara ara bu şekilde yazınca herkes üşüştü..şeytan vs diyenleri ayrı tutuyorum,onlar kk nın en mükemmel anne ve eşleri zaten..:) bi arıza biz varız:)O kısmını yorumlarda görmemişim.
13 yaşındaki bir çocuğun yıllarca ilaç kullanması normal değil tabii ki. Mizacı her zaman böyle öfkeli ve asabi olmuşsa, sorun ciddidir o zaman. Anne böyle ayrıntı vermeyince biz konuyu okuduğumuz kadarını yazıyoruz. Terapi yarım yamalak ya da sadece sorun çıkınca değil, sürekli olarak devam etmeli. Ayrıca bence disiplin kurulundan yırtmamalı, hakettiği tüm cezaları almalı. Şiddet, özürle geçiştirilmesi gereken bir konu değil.
Normal şartlarda olsaydı, bunları söylemezdim çünkü ben de şiddete eğilimli bir babayla büyüdüm ama bana ilgiliydi o yüzden devam etmedi. Babasını örnek alması çok kötü, ayrıca bu sorun gittikçe psikologdan çıkıp psikiyatriye ilerleyebilir. Karakteri bu şekilde şekillenmeden bir önlem alınmalı.
Senin kafa error vermiş bence dinlen biraz ben hayatta kavga etmedim kimseye zarar vermedim başka mesaj la karistirmissin
Niye büyük konusayım ki, ben gercekten terbiye edemiyorsam alternatif düşünürüm.
Kızım dersten kacacak ben iş yerinde konu acacağım
Kızım arkadaşını dövecek ben iş yerinde konu acacağım
Sonra da büyük konuşmuş olacağım :)
Sağolun Allah razı olsun, havale işlemleri için vezneye alalım sizi :)Sesli güldümLütfen kusura bakmayın ama sizin gibi velileri olan arkadaşlarımın ileride en azılı gençler olduğunu ve hatta çok iyi yalan söyleyen çocuklar olduğunu ben kendi gözlerimle gördüm.Çok büyük değilim yaşım 22.Ortaokuluda liseyide gayet iyi hatırlıyorum.Bence siz gerçekten büyük konuşmayın.Çocuklarınız evden çıktığı zaman tekrar eve girene kadar her dakika ne yaptığını görebiliyor musunuz? Göremiyorsanız kurduğunuz cümleler çok yersiz.Şimdi belki bu söylediklerime kızıcaksınız ama,sizden tek ricam bu söylediklerimi lütfen unutmayın.Bence bir gün hatırlamanıza sebep olucak bişeyle karşılaşıcaksınız:) Çünkü Allah yani :) Disiplinle doğrulukla bilmemnelerle yaşayan velilerin çocuklarının hepsi en kötü ihtimalle üniversite şaşırıyor.O yüzden bu konudada çok ısrarcı olmamanızı öneririm.Söylediklerinize ben bile üzüldüm.Muhtemelen konu sahibide gayet üzülmüştür.Sizi gerçekten Allah'a havale ediyorum :)
Sağolun Allah razı olsun, havale işlemleri için vezneye alalım sizi :)
Ben zaten bu dünyaya bi chucky yetiştiriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?