• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşını dovmus!

Birşey yaptıysa sonuçlarına katlanmalı ki vazgeçsin
O olur mu bu olur mu deme, disiplinlik suçlar işlediysen çekeceksin evladım de
Tamam her insan çocuğu diye üzülür ama suç yapsa da cezalandırılmasa keşke demek hiç iyi bişey değil. Üzüldüğünü çocuğuna bile çaktırma hatta

Evet tatmin olmadın galiba o_O
pes.gerçekten pes.hala burada bize laf yetiştiriyorsun ve ben şu anda neden çocuğun disiplin,şiddet,kuralsızlık sorunları yaşıyor daha iyi anlıyorum.çocuğun suçu yok ki.annenin tutumuna bak.

şimdi koşa koşa okula gitmen gerekirdi.

ve umuyorum ki o anne-baba senin kadar ilgisiz davranmaz ve şikayette bulunurlar.

Disipline gitmesine on ayak olun disipline gitmemesine degil.
Belli ki sorunlu bir cocuk.
Belki akillanir.
Diger aileden de tabi ki ozur dileyin.

Ama benim cocugum dayak yese ustune de ailesi arasa ben de anasini babasini yerin dibine sokardim heralde. Kimse kusura bakmasin.

Ortada daha 13 yasinda zapt edilemeyen bir cocuk var. 16 17 18 dusunemiyorum bile.

Kinadigini yasamadan olmeyeceklere beni de ekleyin kizlar.

Konudan çok verdiği cevaplara şaştım bu ne rahatlık
Hadi bi kaç üyeye kendince ağız payı verdin de ne geçti eline
Çocuğun hatasını anladı mı ? Sen diğer taraftan özür diledin mi ?
Basit geliyo belki ama karısını döven adamlar, böyle böyle yetişiyo. Hem ilgisizlik hem çakmış iki tokat arkadaşına nolcak, pis müdür oğluma ceza veriyo tavrınızdan yarın başkasının evladı çekecek haberiniz var mı ?
Erkek anneleri düzelmeden, şiddete maruz kalan kadın dertleri bitmeyecek. Silkelen kendine gel, ne tuhaf ebeveyn ne tuhaf kadınsın.

kusura bakmayın mesajlarınızı gördükçe sinirleniyorum zorbalık yapılan çocuk ve ailesi adına.
oğlunuzun sonu annesi bu pişkinlikteyken pek hayır görünmüyor. malum sert kayalar her yerde.

Sizde kusura bakmayın ama sizde aile terbiyesi almamissiniz saygılı olun

Benimde 13 yaşında yeğenim var özel eğitim alıyor yaşıtları gibi degil.... sınıf arkadaşı beden dersinde herkesin içinde esofmanini indirmiş..... çocugun her gün paralarını almış, haraç a bağlamış yani.... kaç kez ablam ve enistem şikayet etti kaç disiplin suçu var.... çocuk genede yapıyor. .. Toplantıda babası Ağlamış benide dövüyor diye.... ehhhh en sonunda is başa düştü..... enistem çocuğu kenara çekti bir güzel dövmedi ama sovdu. ...Bildiğiniz dümdüz girdi..... hayvan evladi ondan anlıyormus meğer bir daha kimseye dokunamadi. ...

yeterince güzel cevaplar verilmiş.
konu sahibinin üzerine daha fazla gitmeyeyim yazmayayım diyorum ama engel olamadım.

insan bu kadar da vurdum duymaz olmaz ki. sanki anne değilmiş gibisiniz. bu dünyada tek çocuk sizinki değil. ki onu bile tam olarak önemsediğinizi sanmıyorum. şimdi bunları yapıyorsa gelecekte daha beterleri olacaktır. siz böyle devam ederseniz tabiii... 3. sayfa haberlerine aday demedi demeyin.

Basit geliyo belki ama karısını döven adamlar, böyle böyle yetişiyo. Hem ilgisizlik hem çakmış iki tokat arkadaşına nolcak, pis müdür oğluma ceza veriyo tavrınızdan yarın başkasının evladı çekecek haberiniz var mı ?
Erkek anneleri düzelmeden, şiddete maruz kalan kadın dertleri bitmeyecek. Silkelen kendine gel, ne tuhaf ebeveyn ne tuhaf kadınsın.

kesinlikle katılıyorum. kesinlikle.
keşke dikkate alsa konu sahibi...

Benimde 13 yaşında yeğenim var özel eğitim alıyor yaşıtları gibi degil.... sınıf arkadaşı beden dersinde herkesin içinde esofmanini indirmiş..... çocugun her gün paralarını almış, haraç a bağlamış yani.... kaç kez ablam ve enistem şikayet etti kaç disiplin suçu var.... çocuk genede yapıyor. .. Toplantıda babası Ağlamış benide dövüyor diye.... ehhhh en sonunda is başa düştü..... enistem çocuğu kenara çekti bir güzel dövmedi ama sovdu. ...Bildiğiniz dümdüz girdi..... hayvan evladi ondan anlıyormus meğer bir daha kimseye dokunamadi. ...

13 yaşında bunlar hiç normal değil :( inşallah düzelmiştir. ama bana düzelmekten çok durulmak gibi geldi. :( özel tedavi edilmesi gerekli.

13 yaşında bunlar hiç normal değil :KK43: inşallah düzelmiştir. ama bana düzelmekten çok durulmak gibi geldi. :KK43: özel tedavi edilmesi gerekli.
öyle tabiki nasıl düzelebilir, karakter oturmuş, belkide okulda yapamadi, babasida garibim ağacı yasken egmemis, çocuğunu paşa yapmış başına, bu saatten sonra başedebilir mi?

Arkadas Bana "savusturdun şimdilik" yazdığı için o smiley i koydum
Bazı arkadaşlar yüklendigi için cvp larim böyle
Ben care aramasam tin niye konu açayım baska fikirleri sorayim niye psikologa randevu alayım
Kimse kimsenin içini bilmez allah yukarıda ben elimden geleni yapıyorum
Belki dört dörtlük değilim ama bu kadar yuklenilmeyi de haketmiyorum

Oglum evlenince esine soyle davran diyecek kadar cabaladım

Neyse hayırlısı olsun

öyle tabiki nasıl düzelebilir, karakter oturmuş, belkide okulda yapamadi, babasida garibim ağacı yasken elements çocuğunu paşa yapmış başına bu saatten sonra başedebilir mi?

babasının çocugu paşa yaptıgı yok bence o da kızınca evde ne var ne yok dokuyormuş bu çocugun ya zorba ya ezik olmaktan başka şansı yok ki ana baba zaten rahat allah sınıf arkadaşlarına ve öğretmenlerine sabır versin. müdür de bezmiştir yazık okuldan kaçtı dıyor anne rahat arkadaşını dövdu diyor rahat onlar ne yapsn.

Ben care aramasam tin niye konu açayım baska fikirleri sorayim niye psikologa randevu alayım

Neyse hayırlısı olsun

siz önce bi yaşıtlarına nasıl davranılır öğretın eşinin durumunu gelecekte düşünürsünüz.

Bir de bize ahkam kesiyosunuz burda yani elin çocuğunu sikistirmak inanamıyorum

Enişte niz insan evladı da ne oldu:63:

Neyse hayırlısı olsun
Ben zaten konunuza normal yorumumu yaptım geçtim
Fakat sonra gülerek cevap yazmanıza şaştım
Sorun çözülmedi ki yani insan evladıyla sınanmasın, hala bir çözüm düşünmek gerekirken kk da cevaplayıp gülüşmek nedir dedim
Bahsettiğim şekilde bir ebeveyn değilseniz üstünüze alınmanıza gerek yok
Ama gerçekten ciddi anlamda oğlunuzu şiddetten alıkoymanız lazım
Sadece müdür değil evde de sizin cezalarınız olmalı bence, ne sever ne izler vs. bunları siz bilirsiniz
Okuldan şikayet gelirse tv, oyun, sevdiğin yemekler yasak. Ne varsa onu yer odana gidersin demen lazım mesela
Tabi psikolog desteği de şart
Disipline verirler mi demek yerine

Ben çok üzüldüm, herkesin evladı kıymetlidir. Başkasının paşası gelip onu dövemez, rica ediyorum bunun son olması konusunda diretin.

Back
X