bem vurda kizi suclar bir sey yazmadim.hep boyle erkek odaklimi dusunmemiz lagzim toplum olarak.insan imsana bakar evlide bakar bekarda ama esinim yanimda degil.boyle bi durumda kadinin sucu acik giyinmek mi yani
erkek bakmali..erkek aldatir aldattigi kadin suclanir ya oyle bir yorum.bakmicak..herkes istedigini giyer.esinim kizinim yaninda yapmical bunu ben baska bi aciklama tanimam.ama saygi duyuyorum yorumunuza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen giyim kuşam konusunda gayet rahat olan bir arkadaşımız değil miydin?
O giydiğin kıyafetlerle sana bakılıyordur eminim, buna karşılık eşinin de dışarıdakilere bakması normal.
aksine esin baskasina bakmamsi icin biraz bakimli olmak lagzim baskasi giyince baksin ben giyince suclasin yok ya
esimin bana bakmasi lagzim bemce baskasona degil benim giyim tarzim bu giyerim o benimle oyleyken evlendi.ben gitmiyorum demedim zaten kizida giyimonden dolayi suclamadim ama o ben giyince olay ediyorsa baskasina bakiyorsa demekki acik kadin seciyor ozman neden beni kapatip kendisi balsin baskasina cok sacma.ve yikici bir yorum katilmiyorum.olayi yasayan benim .nasil giyindigimi kurallarimi biliyorum.benim seyin falan hic bir zaman meydanda olmaz.sort giyerim etekte giyerim herseyde esimde baskasina bakabilirmis.madem bakacak birsey ariyor karisona bakar insan baskasina degil.cok basit bir zihniyet.siz erkek aldattiginida kadini suclayanlardansiniz sanirrim
oncelikle isteyen istedigini giyer ama suc bakanda diye birsey yok. cinsel organlqri acik edecek tarzda giyinen teshircidor zaten ki bakilmaktan zevk alir. ha bakanda suc yok mu var. ama goz kaymasi seklinde degilse. ve ustune utanip ozur dilemeyi bilmesi gerekirken boyle namussuzca (durum ne olursa olsun "bi tarafini sat " diyen bir koca namussuzdur) bir aciklama yapiyorsa hatanin buyugu ondadir. cocuk kac yasinda tam bilmiyorum ancak oturumunuz yok sanirim. bu durumda iltica talebinde falan bulunabilirsiniz belki aile ici siddetten.
ucretsiz danisma mutlaka vardir. gonullu avukatlar falan.
Ben de aynısını söyledim,ABD'de öyleydi.Ama arkadaş sosyal hizmetler vs için hak kazanmamış,avukatlar da hep paralıymış öyle dedi.Ben de anlamadım.Araştırılsa çıkar bir şey buna benzer,ama arkadaş ırkçılık fazla ,göçmenlere böyle haklar tanınmıyor diyor.
evet benim de aklım abd'ye gitti.. orada bu mesajları gösterse öperler o adamı.. bir de neden vatandaşlığı yanıyor onu anlamadım :26:
eş diye koluma taktığım adam olsun önüne baksın da şort giyene bakmasın bir zahmet. aman birinin kocası bize bakacak da huzuru kaçacak diye kimse istediği gibi giyinemeyecek mi yani. giyim tarzımızın değil, bakış açımızın değişmesi gerek.
aksine esin baskasina bakmamsi icin biraz bakimli olmak lagzim baskasi giyince baksin ben giyince suclasin yok ya
tamam arkadaşım anlıyorum bak ben de sana bu konuda kesinlikle katılıyorum ve ben çok kıskanç bir bayanım, sevgilimin yan gözüyle bile olsa başka bir bayana bakmasını asla kaldıramam çıngar çıkar. gururum incinir, kendimi rencide olmuş hissederim. aşırı sinirlenirim ve kıskançlığım meşhurdur. ama burada o açık giyinmiş kadına kızmam ben, eşime sevgilime kızarım niye bakıyor diye. eğer o bayan da eşime bakmıyorsa kıza kızmam. çünkü kız suçlu değildir burda, burada bakan suçludur....anlatabiliyormuyumKendini çok teşhir eden, eğer rahatsız ediyorsa, evliliğimizi zedeliyorsa, (şekil A daki gibi)kusura bakmasın da bir çok evli kadının hakkı geçiyor. Ve hakkımızı helal etmiyoruz. Evinde ne giyiyorsa giysin ama özgürüm her istediğini yaparım kısmı diğer insanları rahatsız etmeyecekse geçerli..
Evet bir kadının en tiksindiği ve kocasından soğutan şey, hele birde eşi yanındayken başka birine bakması. Bakmak ayrı demiştim. Evliliğimizn 5. yılında yani geçen yaz, balkonda eşimle otururken karşı apartmanda iki genç kız vardı. Arada altı şeritli bir yol olmasına rağmen birinci katta olduğu için, balkona oturanların hal ve hareketleri, giyinmleri net bir şekilde gözüküyordu. Bu kızlardan biri dekolte giyinmiş diğeri ulra kısa bir şort. Giyiminden çok kızın rahat tavırları dikkat çekiyor, Ayaklarını sandalyeye, masaya uzatıyor, eğiliyor, ikide bir balkondan sarkıyor ve bunu saniyeler içinde yapıyor. Eşim benden önce çıkmış oturuyor balkonda, sonra ben de yanına gidince bahsedilen kız içeriden çıkıp kendince normal ama bana göre dikkat çeken yukarıda belirttiğim hal ve hareketleri yapıyor. Bende bakarken aklımdan "Kim bu kızlar, yeni kiracılar galiba, muhtemelen bunlar üniversite öğrencisidir, yanında ailelerini hiç daha önce görmedim, kıza bak nasıl da rahat hareket ediyor. Amanıııın yoksam kocam da bunları görüyor mu" geçirdim ve bir den yüzümü eşime çevirdim. Bir soru sordum konuştuğumuz konuyla ilgili. Adam bana cevap veriyor ama bakış açısında kızlar var. Kafa kilitlenmiş, oradan ayıramıyor gözünü. Görmüyor yani baya bayağı dakikalarca bakıyor.
-Hoop kocam ne oluyor deyince beynine anca kan geldi. " Nereye bakıyorsun acaba hem de yanımda ben varken" O da "Neye bakıyordum" dedi
"Birde yalan mı söylüyorsun özrün kabahatından büyük" . İçeri kaçtı durduk yere kavga çıkacak, ben bir şey görmedim diyor halen.
Neyse ben uzatmadım, aradan zaman geçince arkadaşlarına anlatmış. Birde adam kıskanılmaktan hoşlanmış(!) zaar. Arkadaşları da "bak şu balkondaa şortlu kız var, yok şu balkonda şöyle kız var "deyip dalga geçmişler. Sonra da gelip bana anlattı ardaşları ile ilgili durumu, arkadaşlar beni rezil etti diye gülerek. Ben de sert bir şekilde "hani sen kıza bakmamıştın, nereden biliyorsun şort giydiğini" dedim, bir de yalanını yakalamış oldum kendi itarafıyla. O an ne hissettiğimi ve Kur'anda Rabbimizin kadınları örtü konusunda uyarmadan önce "mü'min erkeklere söyle gözlerini haramdan sakınsınlar" diye uyardığını söyledim. Bu kadar, uzatmadım, eşim şimdi daha dikkatli. Bazen radara biri yakalanınca, göz ucuyla görse (bakmasa bile) " görmedim sanma sakın" derim. O da korkusundan çocuk gibi afallar.
Arkadaşlarına ben varken bile "benim hanım Çeçen , beni uykuda keser valla yanlış yaptığımda, senin karın seni mundar eder" der. Ben de "beni çok iyi tanmışsın" derim. Allah esirgesin. Allah CC. bu konuda kimseyi sınamasın..
Kesinlikle öyle biri değilim, ben eski konularınızı düşünerek yaptım bu yorumu.
Hani o konulardan birinde baya bi övmüştünüz ya kendinizi, şöyle giyerim, böyle giyerim diye.
Şimdi aynı şekil giyinen bi bayanı suçlamanız bana tuhaf geldi o kadar.
Eşin bana göre suçlu, benim eşim yapsa ben daha beter sorun çıkarırdım.
Ama şimdi sizin rahat giyim tarzı anlayışınıza ters düşmüş bu konu.
suana kadar asla bayani suclar bi durim yok benim icin esim suclu kiz arkadasim iyi bir insandir.esimin ona oyle bakmasindan baksa birseye kizmadim.benim arkadasim kendisimide arkadasinin evlenecegi kiz oldugu icin.yanlis anlamissin
Benim çok uykum var,gözlerim ağrıyor tüm yorumları okuyamadım ben bir şey mi kaçırıyorum acaba,İsviçre bayağı farklı o zaman.Anlamadım bir şey.Arkadaşın eşi İsviçre vatandaşı mı da böyle bir üstünlüğü var eşine karşı?Öyle herkes vatandaş olamıyor,çok ağır kuralları var İsviçre'nin diye biliyorum ben.Uzun yıllar orada falan yaşaması gerekiyor Abd gibi de değil,eşi orada mı doğmuş da konu sahibi oraya mı gelin gitmiş acaba?
HABERIN VAR MI?
Haberin var mı taş duvar?
Demir kapı, kör pencere,
Yastığım, ranzam, zincirim,
Uğrunda ölümlere gidip geldiğim
Zulamdaki mahzun resim.
Görüşmecim yeşil soğan göndermiş.
Karanfil kokuyor cigaram
Dağlarına bahar gelmiş memleketimin...
aynen öyle konu sahibi arkadaşım. eğer kızdan yana eşine bir şey yoksa kesinlikle eşin suçlu burada..
kiz giyinmis ama benimle kiyaslanamayacak kadar ilgi cekici fakat kizin burda bi niyeti olmadigini hissetmwk zor drgildi.kiz oyle viri defil.esime de oyle bakmiyor.ven hamileyken bi kerz daha esim daha ilk tanisiyorduk cok konuskan degil ve cirkon demistim esimde o sexsidir dedigi icin tartismistik
esiniz kiz icin seksimi dedi? saka olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?