Arkadasinin sevgilissine bakti

suan kemdimi gucsuz kotu hatta cok kotu hissediyorum suan almanca kursina geldim ama hic anlamiyorum cok uzgunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla arkadaşım kusura bakma ama açan da suçludur.Hani afedersin ama ortaya edilmiş b.ka her sinek konar.

Hay ağzına sağlık.Bir de şimdi bu meseleyi kadınların özgüven eksikliğine bağlayanlar olur.

Öncelikle kızın ne giydiği kimseyi ilgilendirmez. İster tayt giyer, ister şort . Burda zihniyeti bozuk olan eşiniz başka kimse değil. Arkadaşının sevgilisiymiş üstelik nasıl o şekilde bakar ? Bu erkekliğe sığmaz . Sizde ben giymiyorum öyle , poposu belli vajinası belli diye tutturmuşsunuz eşiniz sütten çıkma ak kaşık tüm suç kızda olur . Bu böyledir kocişlerimiz, sevgiliciklerimiz her zaman haklıdır . Giymeseymiş bol giyinseymiş değil mi ! Hey Allahım

bende ayni dusunuyorum.zaten yorumlarimi okudiysaniz kiz kesinlikle ogozle esime bakmadi.ve istedigini giyer isterse ciplak gezer.allah rahmet eylesin babami cok kucukken kaybettim.ama annem babam icin yaninda ciplal girsen ustinu kapatir seni odadan cikaracak bir erkekti der.yokmu voyle erkekler.kiz bana bak mi dedi esim bakti..defalarcada yazdim.sorun kizin ne giydigi degil.bem yokken esim yapabcilara nasil davraniyor acaba guvenimi sarsti.kiz benim yakon arkadasim sayilir. kizin sucu yok.zaten zoruma giden diger seyde kizin tanidik olasi.simdi bem okizla bulistigimda esimle cift olarak sevgilisi de dahil ciftli benim aklima hep bu gun gelir.yabanci bir kiz olsa yoldan fecen viri olsa esimi uyarir ve virdahada konu acmazdim.insan arkadasinin sevgilisine bakmamali bana ters bu

konuyi herkeson anlayabilecegi sekilde anlatmaya calistim.benim derdim kizin giyimi degil lutfen yorumlarimi dikkatli oluyun ayni dusubuyorum.yoksa sucu kiza atar.esimle bunun icin kavga etmezdim.ozman komse giyinmesin inanin bu zihniyette olanlar kapalilarada bakar.aciklari tehsirci olarak gorenler olmus ama bu bemom fikirlerime ters.bizde milletin biyerine bakalim ozman

peki eşinizin korkup, çekineceği kimse yokmu ailenizde? telefon açıp korkutsa ?

Bence o cevabı bilerek vermemiştir sıkıştığından ne diyeceğini bilemedi heralde :26: ayrıca sen bile diyosun herşeyi meydandaydı diye bide hopluyor zıplıyor kimbilir nasıl bi görüntüdür insan ister istemez bakar bence çok takılma

peki eşinizin korkup, çekineceği kimse yokmu ailenizde? telefon açıp korkutsa ?

yok ailem ben bosanirim diye korktugindan fazla desteklemeye calisiyor.bundan dolayi bugin bana dedi ailen bile seni hakli gormez ko ne annen ne avin diye

bir insan yakın arkadaşının eşine, sevgilisine o gözle bakması bence hiçte insancıl değil.. bugün en yakın arkadaşının eşine, sevgilisine o gözle bakan, yarın kardeşinin de eşine o gözle bakabilir... insanda bir utanma duygusu olur. utanmadan dönüp bakması buda yetmezmiş gibi sende kısa giyiniyorsun sanada bakıyorlar demesi pes vallahi... insan bu devirde en yakın arkadaşına güvenmeyecekse,, kime güvenecek. düşünsene o insanı evine çağırıyorsun, yediriyor içiriyorsun, paylaşımda bulunuyorsun ama o ise senin eşinin ırzına bakıyor,, bunun kabullenilecek bir tarafı yok bence

Ne kadar saçma ya kadın ne kadar açarsa açsın göz,beyin kocana ait şeyler.
Bunlara hakim olamayıp başkalarını suçlamasın.
Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır.

Çok açana ben de bakarım diyenler, sizce erkekle kadın aynı gözle mi bakıyor?
İğrenç bi durum hem sen de açık giyiniyorsun sana da bakıyorlar ne demek.Aslında ne demek biliyordum da buraya yazamıcam.
Çok merak ediyorum bunların telafisi olur mu, suçu kendinde bulmayıp daha da çirkinleşiyorken...

bu dediğin gerçek mi ? ne demek boku mu ye? şerefsize bak, utanacağına birde yağ gibi üste çıkıyor. insan sevdiğine boku mu ye der mi ya... erkeklerin malaesef yüzde 90 ı böyle, adam sanıyorsun değer veriyorsun ama böyle durumlarda gerçek yüzlerini belli ediyorlar.. çoğu beş para etmez, ne ar var ne namus nede ahlak..

hepsi nefsinin kölesi olmuş et yığını

Bence bu zihniyetin bir sebebi de kadının seks objesi olarak heryerde kullanılması.
Artık çarşafın içindekiler hakkında bile hayal kuruyorlar.

İnce bir çarşaf giymiş, rüzgarda vicut hatları belli oluyor bayanın.
Ya da kimsenin giymediği bir yerde çarşaf giyiyorsa çok kapalılıkta dikkat çekiyor. Mesela Alanyada tatil yaparken, bir çok taş gibi yarıçıplak hatun varken, uzun etek ve kısa gömlekli olmasına rağmen bir çok kişi özellikle turist bayanlar bana bakıyordu. Sanki o memlkette onlar oranın yerlisi, biz de turist gibiydik. İlk gün gidip yemek yediğimiz bir kaç yer 3 gün sonra gidince bizi tanmıştı, o kadar kalabalık arasında.
Bence bu zihniyetin bir sebebi de kadının seks objesi olarak heryerde kullanılması.
Artık çarşafın içindekiler hakkında bile hayal kuruyorlar.
Yıllar önce çarşaf bir zorunluluk ve moda olarak giyilirken kayınvalide de çarşaf giyip eşinin dükkanına gitmiş. Hatta o vakit peçe fdahi takıyorlarmış. Kayınbabam, kayınvalide olduğu anlamadan, arkadan sadece ayağının topuğunu görmüş arkadan ve içinden " Kadın dediğin böyle olur" demiş. Biraz sonra kayınvalide gelip peçesini açınca, kayınbaba şok geçirmiş tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:

bunların durumu da iyice yokluktan. napsınlar ne bulurlarsa bakıyorlar, bi karaltı görmeyiversinler... çarşafın altında kedi köpek falan kıpraşsa ona da bakarlar. gerçi ona herkes bakar...

Tabiki bakan suçludur da.. hırsızın hiç mi suçu yok.
Kimse kendini kandırmasın, vücudunu beğenilmek için teşhir edene herkes bakar, bir de internetten yokmu tüm dünya ya kendini açanlar.
Ne tür düşüncelerle, nasıl bir zihniyetle baktığı anlaşılmayan binlerce kimseye düğün, dernek, çocuğunun fotolarını paylaşanlar..
Bir çok kendini sakındığını sanan kapalı bayanlarda sergiliyorlar, kimin baktığını dahi bilemeden. Açmış sapma sapan blog, koymuş tüm resimlerini, sonra da bakmasın, bakan suçlu denir mi?

ince çarşaf giymiş ne demek ya.. bakılması normal yani... e karton kutu içine girelim madem biz bütün kadınlar hatlarımız belli olmasın.
Konuyu dine getirmek istemiyorum ama bir şekilde yine İslam' da bitiyor iş.

Usame b.Zeyd (r.a) nakletti. Dedi ki:
“Resulüllah (s.a.v) Dihye’tül- Kelbi’nin kendisine hediye ettiği mısır kumaşlarından sık dokunmuş bir elbiseyi bana giydirdi, ben de onu hanımıma giydirdim. Resulüllah (s.a.v) daha sonra bana sordu: ne oldu Mısırdan gelen elbiseyi giymiyorsun? Dedim ki, ey Allah’ın Resulü ben onu hanımıma giydirdim. Resulüllah (s.a.v) buyurdu ki, altına pijama türünden bir şey giymesini ona emreyle. Çünkü ben o elbisenin kemiklerinin hacmini belli etmesinden korkuyorum.” (Ahmet b. Hambel)

sizler önce kocalariniza hakkinizi helal etmeyin,kocalariniz bakiyor cünkü karsi taraf degil

yok o bunu giymesin sundan kistlansin,niye sebebi ne ?
kocalariniz görürde tahrik olurmu diye eeee her kadina bakipta tahrik olan kocayada koca demem

insanlarin giyimleriyle ugrascaginiza gözü her yere kayan kocalariniza sahip cikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…