bakın avret yerlerinden bahesidiyor. neden anlamıyorsunuz. başaörtülen örtüyü bebek de takardı erkekler de arabistanın o sıcağında ama türban değil. Ayrıca bana gönderdiğiniz yazılar farkındaysanız insanın kendi nefsini köreltmesi bastırması hakkında laf söylüyor. yani açık giyinen kadından çok harama bakan kadın ve erkeklerin harama el uzattıklarından... bakmak istediğiniz açıdan bakıyorsunuz. Yani bu yazılarla dediklerimi doğruluyorsunuz ben buraya kopyalamış olsam bu yazıları iyi bir savunma olurdu:):)
neyse mune gelmeden kaçıyım bir cevap yazııyım dedim bi kaç cevap oldu. konu sahibine terbiyesizlik yapmamak için konuyu sonlandırıyorum daha cevap yazmıcam.
Konu sahibi arakdaşım yüzde yüz haklısın. Yaptığı şey yenilir yutulur şey değil. En kötüsü de ona muhtaç olduğunun farkında... bir süre sessiz kalarak güçlenmeyi denemelisin..
sizin adiniza gercekten cok üzüldüm,üstüne birde okadar hakaret etmesi
o evden cikamam diyorsunuz kizim icin,ozman isvicerede tüm haklarina sahip olup dil ögrenene kadar susup otutun yoksa kalbiniz cok daha kirilir
sonrada hic beklenmedik zamanda siz def edin
Siz onların muhafazakar olmasına saygı gösterip çok açık giyinmemişsiniz, ne güzel. Arkadaşım dediğin kişi o kadar kötü giyinmese eşin o kadar kıza bakmayacaktı ( tersi durumda çok imanlı, ahlaklı olunması lazım, bakın sizinde sürekl gözünüz kaymış, bir eşinize bir kıza bakmışsınız). Elbetteki kocan suçlu, belki şehvet duymamıştır, aklından bunu nasıl giymiş deyip belki mücadelede etmiştir. Sonra benim eşimde giyiyor o zaman benimde bakmaya hakkım var gibi yanlış mantığa kapılmış.
Erkekler ahlaklı olsun karıya kıza bakmasında, kadınlarda edepli olsun yaaa. Kimse demiyor git tesettürle gez diye ama her kıyafette sokakta, parkta giyilmiyor be bacım..
bence senin eşinde ciddi sorunlar var ... bu adam normal değil madem sanada bakıyorlar giydirmesin kendiside bakmasın yok böyle saçmalık bide verdiği cevaba bak çay demle ey allahım ya
oncelikle isteyen istedigini giyer ama suc bakanda diye birsey yok. cinsel organlqri acik edecek tarzda giyinen teshircidor zaten ki bakilmaktan zevk alir. ha bakanda suc yok mu var. ama goz kaymasi seklinde degilse. ve ustune utanip ozur dilemeyi bilmesi gerekirken boyle namussuzca (durum ne olursa olsun "bi tarafini sat " diyen bir koca namussuzdur) bir aciklama yapiyorsa hatanin buyugu ondadir. cocuk kac yasinda tam bilmiyorum ancak oturumunuz yok sanirim. bu durumda iltica talebinde falan bulunabilirsiniz belki aile ici siddetten.
ucretsiz danisma mutlaka vardir. gonullu avukatlar falan.
Bence o cevabı bilerek vermemiştir sıkıştığından ne diyeceğini bilemedi heralde :26: ayrıca sen bile diyosun herşeyi meydandaydı diye bide hopluyor zıplıyor kimbilir nasıl bi görüntüdür insan ister istemez bakar bence çok takılma
Çok açana ben de bakarım diyenler, sizce erkekle kadın aynı gözle mi bakıyor?
İğrenç bi durum hem sen de açık giyiniyorsun sana da bakıyorlar ne demek.Aslında ne demek biliyordum da buraya yazamıcam.
Çok merak ediyorum bunların telafisi olur mu, suçu kendinde bulmayıp daha da çirkinleşiyorken...
kadin kendini bilmezse erkek bakar yani ,erkegin icinde varsa kadin naparsa yapsin istedigini yapar
bak örnek kayinbaban
Ya arkadaş herşeyden öte o kız arkadaşının sevgilisi...
Ondan daha da önemli bi konu var ki eşin de orda senin ya. Valla ben bazı erkkler neyin kafasını yaşıyo anlayamıyorum!
Aleni şekilde yapılmış bi terbiyesizlik kocanın sana yaptığı,başka bişey değil.
Bence de abartmıyosun, tavrını koruyup ne denli kırıldığını eşin tam anlamıyla algılayana kadar bırak ne hali varsa görsün EIN.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk 1-2 sayfayi okudum sadece. Cok ozur dilerim ama sizin evliliginizde saygi yok bence. Kullanilan dilden belli oluyor.Yani biriniz onun bunun poposuna bakiyo, sorunca da piskin piskin sen de sort giyiyosun diyo. Digeri bokum daha kiymetli diyo. Oburu de bokumu ye. Cok acayip. Ilkokul cocuklari kavga ediyo sanki...
bu arada eskiden erkeklerin içlerini tamamen gösteren kıyafetler giydiğini biliyorsunuz değilmi... yani ona gelmiş tamamen transparan bir entariyi eşine giydiriyorsa eşinin avret yerlerinin örtülmesi gerektiği belirtilmiş burada.
Konunun başını okudum,sonları okuyamadım.
Sonuç ne oldu ? Eşin eve gelmedi mi ?
herhangibi bir baski yada kizginlik hissettirmedigimde melek gibi bir insan inanin.ama bi tartismada haksizim demez uzatie bemo simirlendirir taki agzimdan kotu bi laf cikana kadar onuda kaldiramaz ve bana baski ve kufur yagdirir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne zaman vatandaşlık alabilirsin? dilin var mı iş bulup çalışmaya başlayabilirimisin? veya bir kursa falan gitsen bir süre sonunda işini eline alabilirmisin? eğer çalışırsan kızına da kendine de yetersin. ama tabi bir süreç lazım. orada hayatını kkurma şansın var mı?
ben asla kapanmam ama kapalilara da cok saygim vatdir.benim en yakin arkadasim bayagi bir dindardir butin ailesi.bende aleviyim hayat goruslerimiz baska.ama ben onum ecine giderken kisa giyinmedim hic bemide kaynanaso kayinbabasi herkes sever.acikligima karismazlar.gorusume karismazlar.hic gormedim.insan imsan olsun ya ben oyle dusunuyorum.bunun muslumanlikla dindarlikla ataistlikle ilgisi yok.allahtan baksa kimse vilmez insanin icini kim ne derse desin.din ve politika insani dusman eder.cunku tattisirsin inaclar farklidir.iyi drgil otuzden birbirimize insan gozuyle bakin herkesin kendi dusuncrsi kim ne gormus ogrenmisse onu soyluyor birbitinozle bosuna tartisiyorsunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?