Arkadasinin sevgilissine bakti

Kopyaladığım kısım hakkında haklısınız ama lütfen ayetlerin devamını bulup okuyun, o zaman net olarak anlaşılacak...

Onuda dusundum.korkularim var..bes kurus param yok vatabdasligi 2 sene sonra alicam.2 sene sonra kimse bama karisamaz.dil ogreniyorum bayagi.deniyorum en azindan.kizom icin giderim gitmesine de onin bana ihtiyaci var gozlerinde gorutorum.yavrum bensiz yapamaz.onu birakamam.ölürüm gene birakmam.ama bu evlilik biter onu biliyorum.olmuyor iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk 1-2 sayfayi okudum sadece. Cok ozur dilerim ama sizin evliliginizde saygi yok bence. Kullanilan dilden belli oluyor.Yani biriniz onun bunun poposuna bakiyo, sorunca da piskin piskin sen de sort giyiyosun diyo. Digeri bokum daha kiymetli diyo. Oburu de bokumu ye. Cok acayip. Ilkokul cocuklari kavga ediyo sanki...

bilmiyorum kizdan oyle esime karsi bisey hissetmedim hic.kiz oyle surekli giyiniyor.oyuzden bisey diyemicem. cok kirginim ve kizginim. cok ama cok ayip..ben axik giyinirim.ama tatilde falan burasi zaten kis 9 ay iki uc ayinda tatilde havuzlarda frciyor.goze carmiyorsun.ama iste.bilmiyorum kafam durmus sanki..kemdisi soyledi senim dusumdugum gibi bir tsrzxbakmadim falan ama onemli degil ben ordayim bemim gozume baksin kiziyla oylasin.yada okizla konussin yuzune baksin yani poposuna drgil.asiri kirildim.aldatilmisim gibi hissediyorum onum sayesinde

bence senin eşinde ciddi sorunlar var ... bu adam normal değil madem sanada bakıyorlar giydirmesin kendiside bakmasın yok böyle saçmalık bide verdiği cevaba bak çay demle ey allahım ya

Bemde oylw dusunuyorum burcu akrep insani akrep givi yaraliyor cok kinci oanlarda ve asiri inat bir insan birazda egoist

Kzin tayt arasina firmisti vutim formalaro ortada ve belliydi ozel olarak esim icin yapammistir ama bir cok erkek vardi ortamda vasketboll oynamaya gitmistik.

Bana verdigi cevaplarimi emin degilim banada cok ama cok acimasizca ve kendini aklamaya calismaktan baska biseye bemzemiyor gibi geldi ama aklayamadi.insan biraz nazik olur bana dese ona bakarken sade oyle olasindan onu kinadim falan okey baktim diyor illa bakrim gibi sacma saoan birsuru sey diger yorumlarimda yazdim

Ya arkadaş herşeyden öte o kız arkadaşının sevgilisi...
Ondan daha da önemli bi konu var ki eşin de orda senin ya. Valla ben bazı erkkler neyin kafasını yaşıyo anlayamıyorum!
Aleni şekilde yapılmış bi terbiyesizlik kocanın sana yaptığı,başka bişey değil.
Bence de abartmıyosun, tavrını koruyup ne denli kırıldığını eşin tam anlamıyla algılayana kadar bırak ne hali varsa görsün EIN.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen oyle esimde dedi sende bakmissin falan farketmissin ben nasil bakmim napim ben neyapsaydim yani resmen kendine hakim olamadim gibisine.benim de ona cevabim ben lezbiyen olmadigima gore baksam ne bakmasam ne senin le benim bakmam bir mi sen nasil baktin ben gordum dedim.

kadin kendini bilmezse erkek bakar yani ,erkegin icinde varsa kadin naparsa yapsin istedigini yapar

bak örnek kayinbaban

Bakmayan erkek mi var? Eeee göstersene bakmayanını, hiç bir kadına güzele yada açığa kapalıya bakmayanı..
Kimse heleki şu devir de Hz. Yusuf değil.. Hemen gözünü açıklıktan kaçıracak kaç tane edepli ahlaklı erkek var.
Tvda, dergide, internette bakıyor yolda yolakta bakamayan..

Ya zaten viz birsuru problem yasadik bu gine gelene kadar.ama o bunlari bilmiyor gibi dacraniyor.tartisma sirasinda napmasi gerektigini daha ogrenmemis.suan sadece ben orda kotukta otururken onun nasil ona baktigi gelip gidiyoe gozumun onune.ummadigim bisey esimden.asla umazdim bubu kadin konularinda ona guvenim vardi.. artik yokk sanmiyorum boynuna atlayip canim cicim yapacagimi buni bem kolay kolay unutmam.kendi karakterinden visey ogrendim onun benim hic affetmeyecegim birsey

Bende oyle dusunuyorum saygi yok malesef.o bama neler soyluyor bem de ona katsilik oyle suruyor iste.

Konunun başını okudum,sonları okuyamadım.
Sonuç ne oldu ? Eşin eve gelmedi mi ?

ne zaman vatandaşlık alabilirsin? dilin var mı iş bulup çalışmaya başlayabilirimisin? veya bir kursa falan gitsen bir süre sonunda işini eline alabilirmisin? eğer çalışırsan kızına da kendine de yetersin. ama tabi bir süreç lazım. orada hayatını kkurma şansın var mı?

Yoo bilmiyorum, ilk defa burada okudum. Kaynağıyla beraber okumak isterim nerede okuduysanız.

Konunun başını okudum,sonları okuyamadım.
Sonuç ne oldu ? Eşin eve gelmedi mi ?

Grldi biz parktaydik anahtar nerde dedi verdim.sonra kizkmla viraz oynadim.balkonda oturuyordu hic goz goze gelmedik.benim kursum vardi gittim.grldigomde uyuyordu.halada uyuyor

Inanin sizi cok iyi anliyorum. Cok haklisiniz. Esinizde haksiz oldugunu biliyor ve gururuna yedirip ozur dilemiyor ve kendini hakkli cikarmaya calisiyor. Cok ayip size kufur ve hakaret etmesi. Bende benzeri birsey yasamistim ve esime birsey dememistim. Ama erkekler iyilik ve anlayisli olmaktan anlamazlar. Onun icin kesin tavrini koy ve o arkadasinlada gorusme. Bir kere gozu takilabilirde donup donup bakmasi hemde senin yaninda ve ortak arkadasiniza. Olmamis vallahi: ((

2sene sonra komse bu ulkeden suc islemeden cikaramaz.suan almancamA2 srviyesinde calisabilirim ama kozomi birakacak kimse yok.vutin gun bakicak birini vulmak zor.kreste benim maasim kadar olur cok pahali. 2seneye ihtiyacim var almancam anadil seviyesine gelir.isimi bulurum kizimda okula baslar.onlar kolay ama bem isterimki yuvam yikilmasin krndine ceki duzen versin bemi yeniden kazansin.affederim ama boyle giderse sonumuz yok.olan cocugimuza oldu

evde bosanma kagitlari duruyor.. suam mantikli dusunemiyorum biraz dusunmem lagzim

Size ozelden yazmak istiyorum ama nerden yazacagimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…