Arkadasinin sevgilissine bakti

Yok bence de kadınlar karton koli içinde gezsinler. O zaman bakmazlar...

Pes çarşafa bile kulp bulunuyor ya şu forumda...

kayinvaliden carsafli olmasina ragmen is erkekte bitiyormus demi erkegin icinde varsa yaparda bakarda

Kocama sahip çıktım da masum, günahtan bihaber çocukların günahı ne!
Bir ton makyaj yapmayı, aşırı açık giyinilmeyi çocuk normal sanıyor, sokağa çıktığımızda, yolda yolakta gördüğümüzden. Mecbur kalmadığımda evimdeyim ama acil iş gereği dışarıya çıktığımda hiç tanımadığım birinin de iç çamaşırını görmek istemiyorum.
Benim bu rahatsızlığımı dile getirmeye hakkım yok mu?
Küçücük çocuğum ben de görmemesine rağmen makyaj yapıp güzelleşmek istiyor, uzun kıyafet giymek istemiyor.

sizinle bu konuda ciddi bir tartışmaya girebilirim. Nitekim anladığım kadarıyla türbanlısınız. yalnız saçın ziynet sayılıp allık sürülen yanağın ve gözlerin neden ziynet sayılıp kapatılmadığını anlayamıyorum. Şöyle ki Kuranın mealini yorumlayanların çoğu bunları hatta yüzük takılan elleri de ziynet sayar ki kafası açık kadın ne kadar eksikse siz de o kadar eksiksiniz o zaman bu konuda. Kur'an da tek bir ayet gösterin saç telinin görünmemesini söylesin.. Bu türban içine takılan bone ezelden beri var diyebilir misiniz? Kapanan rahibeler biz müslümanlardan daha çok müslüman mı o zaman? ben açık giyinmeye karşıyım. asla mini etek sıfır kollu vs giymem günlük hayatımda ama kimseyi de yargılamam. Kapanmak nasıl senin tercihinse o da onun tercihidir.

daha fazla birşey söylemek istemiyorum çünkü kısır döngüde gidiyor... Allah herkese, Kur'anın içinde açık açık geçmeyen türbandan ziyade yüzlerce kere üstüne basılarak söylenmiş iyilik dürüstlük şükür kıskançlık konularında doğru yolu görmeyi nasip etsin.

kayinvaliden carsafli olmasina ragmen is erkekte bitiyormus demi erkegin icinde varsa yaparda bakarda

Kesin ince çarşaf giymiştir K.validesi...

Hem kadında hem erkek de bitiyor. Kadın da kendini bilecek, erkekde bakmayacak. Evet kayınbabam baktığı için kayınvalidem şu an çarşaflı değil. Sadece tepesini kapatan eşarp takıyor. Artık onlar da göre göre modernleşmişler(!).

bu arada eskiden erkeklerin içlerini tamamen gösteren kıyafetler giydiğini biliyorsunuz değilmi... yani ona gelmiş tamamen transparan bir entariyi eşine giydiriyorsa eşinin avret yerlerinin örtülmesi gerektiği belirtilmiş burada.

Kesin ince çarşaf giymiştir K.validesi...

bencede ,sucluyu bulduk

insanlar napsin peki ? sen görmek istemiyorsun diye senin istedigin gibimi giyinsinler
kimsenin giyimine karisamassiniz
kücücük cocugunuzun icinde var demekki,uzun kiyafet sevmiyor siz nekadar zorlarsaniz zorlayin büyünce kendi bildigini yapicak

arkadaslar lutfen din olayina girmeyelim.tartisilacakxbisey herkes kendine gore haklo ama ben kizi degil esimi sucluyorum.kadini suclayan kadinlar hakkimdada dusumcem su; kadinin kocasi aldatiyor kadin ayartti deniliyor ayartilmasin ozmaan kadin basina silahmi dayadi.onsan eline diline beline sahip ol der pir sultan aptal.cok dogru. ben esimi hic boyle gormedim yada hic oforsatim olmadi ama benim yanimdako bakisi bakis degildi durmadan gozu orasina kayiyordu kizin.ven sanmiyorum bir daha o arkadasimla gorusebilecegimi utaniyorum. esimle boyle birsey tartisip tekrar gorusmek.cok uzgunum suan ne yapacagimi bilmiyorum.bosanma kagitlarini aldim cekmecede duruyor.yarin doldurup eline vericem.artik cok yorgunum.aksam yanina gidip sana kirginim dedim bu sebepte n bemi dinlemedi bemde sakinlesryim diye odaya gidip uyudum.bi ozur dilese bile belki pismanxderdim aciklamalari sabah ayni konu acildigibda beni soka soktu.suan hala soktayim.ve onu ostemiyorum.onunla ayni yatagi paylasmak ayni masaya oturmakk....... hic sanmiyorum suan bunu...bosanabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kadin kendini bilmezse erkek bakar yani ,erkegin icinde varsa kadin naparsa yapsin istedigini yapar

bak örnek kayinbaban

ben aileme guvenemessem esime guvenemessem kime guvenicem

Konu sahibi kızmaz inşeAllah
Tesettürlü değilim, ama bu günahın ızdırabını çekiyorum. Allah affetsin.Şu an ki konum ve kariyerimden dolayı kapanamıyorum.Allah nasip etsin en kısa zamanda bana da..
Biliyorsunuz İslam dini bir gün de oluşmadı, 23 yılda şekillendi. Durum hal ve haraketlere göre ayetler nazil oldu. Peygamberimizin zamanında kadınlar zaten başını kapatıyordu, hani bizim keçik dediğimiz, eşarbın iki ucunu boynun arka tarafından dolanan tarz da bağlayıp boyunlarındaki, kolundaki ziynetleri sergiliyorlardı ama saç taamen açık değildi zaten. O yüzden ziynet yerleri kapansın denildi. Dinimize göre makyaj sadece evde kocaya karşı yapılır, doğrusu budur. Peki , örtünme ile ilgili ayetler nasıl inmiştir dersek:
1. İbni Mezdevî, Ali bin Ebi Talib (ra)'ten şöyle rivayet etmiştir:
«Resulullah (sav) zamanında Medine sokaklarında dolaşan bir kadınla bir erkek karşılaştıklarında bakışmışlar. Şeytan bu bakışlardan istifade ederek onların bakışlarını birbirlerini beğenmeye çevirmiş. Adam bir yandan yürüyor, bir yandan da kadına bakıyormuş. Başı hep kadından tarafa çevrili olduğu için önüne çıkan bir duvara çarpmış ve burnu kanamış. Bunun üzerine, «Allah (cc)'a yemin ederim ki gidip Resulullah (sav)'a durumu anlatıncaya kadar burnumun kanını yıkamayacağım.» diye yemin etmiş. Resulullah (sav)'ın yanına gelerek hadiseyi anlattı. Resulullah (sav), «Burnunun duvara çarparak kanaması günahının cezasıdır.» buyurdu. Bunun üzerine, «Mümin erkeklere söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakın­sınlar...» âyeti nazil oldu.» (Süyuti, Dürrül-Mensur, 5/40.)
2. İbni Kesir, Mukatil bin Hayyan'dan, o da Cabir bin Abdullah el-Ensarî'den şöyle rivayet eder:
«Esma binti Mirsed (ra)'in Beni Harise mevkiinde bir hurmalığı vardı. Kadınlar oraya etek giymeden, göğüsleri, saçları ve ayaklarındaki halhalları açık olarak giderlerdi. Esma (ra), «Bu görünüşünüz ne kadar çirkin.» dedi. Bunun üzerine, «Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar...» âyeti nazil oldu.» (İbni Kesir, Tefsir, 3/283. Süyuti. 5/104.)

sizin adiniza gercekten cok üzüldüm,üstüne birde okadar hakaret etmesi

o evden cikamam diyorsunuz kizim icin,ozman isvicerede tüm haklarina sahip olup dil ögrenene kadar susup otutun yoksa kalbiniz cok daha kirilir
sonrada hic beklenmedik zamanda siz def edin

ben asla kapanmam ama kapalilara da cok saygim vatdir.benim en yakin arkadasim bayagi bir dindardir butin ailesi.bende aleviyim hayat goruslerimiz baska.ama ben onum ecine giderken kisa giyinmedim hic bemide kaynanaso kayinbabasi herkes sever.acikligima karismazlar.gorusume karismazlar.hic gormedim.insan imsan olsun ya ben oyle dusunuyorum.bunun muslumanlikla dindarlikla ataistlikle ilgisi yok.allahtan baksa kimse vilmez insanin icini kim ne derse desin.din ve politika insani dusman eder.cunku tattisirsin inaclar farklidir.iyi drgil otuzden birbirimize insan gozuyle bakin herkesin kendi dusuncrsi kim ne gormus ogrenmisse onu soyluyor birbitinozle bosuna tartisiyorsunuz.

ben aileme guvenemessem esime guvenemessem kime guvenicem

Kendine güveneceksin ve Allah'ın ipne sarılacaksın kardeşim. Karı koca arasını açmak için şeytan sürekli uğraşır. Onun en öemli işi budur. Siz de şu an bir imtihandan geçiyorsunuz. Sabır edin, illa sarılacak bir dal arıyorsanız çocuğunuza sarılın. Onu en güzel şekilde yetiştirin, kendizini geliştirin. Yaradan'a dayanan ve sığınan yarı yolda kalır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba bu sefer duzelmicek aramiz gozumun onunden film seridi gibi geciyor obakoslar... dus almaya gitti bizim eve geldiginde ilk baktigi sey onum poposu kapidan girdi.gordum inanin.cok utandim kizdim visey yapamadim kizamadimda naptigimi bilemedim.eve gedim uyardim.axiklama yaomadi ce ozur dilemedi bemden.ya ne diyosun sen falan.sahahta msj atmis sigarayi virakiyorum diye.bemde kozgin oldugumu bunu onum karakterine yakistirmadigim icim sok oldugumi yazdim.omum yazdigi bemi kizdirdi sende giyiyorsun falan kusira bakma ama oma kiz bana defil falan tam sinirim tepeme cikti..biktim ya bu erkekelrin dusust olani yokmu adam olani

bakın avret yerlerinden bahesidiyor. neden anlamıyorsunuz. başaörtülen örtüyü bebek de takardı erkekler de arabistanın o sıcağında ama türban değil. Ayrıca bana gönderdiğiniz yazılar farkındaysanız insanın kendi nefsini köreltmesi bastırması hakkında laf söylüyor. yani açık giyinen kadından çok harama bakan kadın ve erkeklerin harama el uzattıklarından... bakmak istediğiniz açıdan bakıyorsunuz. Yani bu yazılarla dediklerimi doğruluyorsunuz ben buraya kopyalamış olsam bu yazıları iyi bir savunma olurdu:):)

neyse mune gelmeden kaçıyım bir cevap yazııyım dedim bi kaç cevap oldu. konu sahibine terbiyesizlik yapmamak için konuyu sonlandırıyorum daha cevap yazmıcam.

Konu sahibi arakdaşım yüzde yüz haklısın. Yaptığı şey yenilir yutulur şey değil. En kötüsü de ona muhtaç olduğunun farkında... bir süre sessiz kalarak güçlenmeyi denemelisin..

Siz onların muhafazakar olmasına saygı gösterip çok açık giyinmemişsiniz, ne güzel. Arkadaşım dediğin kişi o kadar kötü giyinmese eşin o kadar kıza bakmayacaktı ( tersi durumda çok imanlı, ahlaklı olunması lazım, bakın sizinde sürekl gözünüz kaymış, bir eşinize bir kıza bakmışsınız). Elbetteki kocan suçlu, belki şehvet duymamıştır, aklından bunu nasıl giymiş deyip belki mücadelede etmiştir. Sonra benim eşimde giyiyor o zaman benimde bakmaya hakkım var gibi yanlış mantığa kapılmış.
Erkekler ahlaklı olsun karıya kıza bakmasında, kadınlarda edepli olsun yaaa. Kimse demiyor git tesettürle gez diye ama her kıyafette sokakta, parkta giyilmiyor be bacım..

Cok dogru vi tespit.venim paramdan kurus harcamayacaksin dedi.biliyor benim maasim yok.ama basi felip evi temizleyip yemek yaomiyor.bamada maas verselerdi onum aldigi maasi alirdim kesin evde. Oyle vir harcarim ki hemde

Bem kendi adima ona ettigim hakaretler icin pismanim hakkettitigi dusunsem bile ama onu istemiyorum.ve artik guvenmiyorum.bu beni aldatir bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…