- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Sizin yine iyi.. Benim çocukluk arkadaşım daha boşanmadığım kocamla sevgili şu an.
İki midesizi kendi hallerine bıraktım..
Eğer kusersen adam hala onemsendigini zanneder.konus ama fazla güvenme
evet gorusuyorum , benim icinde onlar icinde sorun yok , aradan gecmis 23 sene :)Peki siz onlarla görüşmeye devam ediyor musunuz ?
Yani tek sorun buysa arkadaşınızla iyi anlaşıyorsaniz görüşün.sonucta siz hala o kişiye bişey hissetmiyorsunuz değil mi?ama arkadaşlığı rahatsız ediyorsa kim ne düşünürse düşünsün görüşmeBir de bu var işte hoc görüşmesem de kıskanmış gibi olacağım zaten kız arkadaşım hemen.cool tripleriyle konuşmaya başladı bu bile rahatsız edici offff uzak olsun benden istemiyorum ki onu hayatımda bunu nasıl diyeceğim
Düşünün arkadaşınızı şu an ki sevgilinizle tanıştırmak ister miydiniz? Sonuçta ayrılırsanız onunla da sevgili olabilme potansiyeli var. Ve bu iğrenç bişey gerçekten
Yani tek sorun buysa arkadaşınızla iyi anlaşıyorsaniz görüşün.sonucta siz hala o kişiye bişey hissetmiyorsunuz değil mi?ama arkadaşlığı rahatsız ediyorsa kim ne düşünürse düşünsün görüşme
Yani çocukla bir 10 sene olmuştur sevgili olalı ama ben o zamanlar değer vermiştim bu çocuğa o beni üzmüştü ve üzüntümü bu kızla paylaşmıştım. Şimdi bir garip geldi bence bunu yapan bir insan başka şeyler de yapabilir amaan çok da önemli değil der gibi.. bilmiyorum belki de ben farklı düşünüyorum sallamamak doğrudur belki,, zaten suçlu olan da ben oldum bu mesafeyi koyduğum için anlayissiz oldum
Belki aşık olmuştur. Sizin üniversitedeki ilişkinizle onların bu yaşta yaşayacakları ilişkinin niteliği farklı olabilir. O zamanlar daha laylaylom şimdi daha ciddidir. Ne bileyim. Ha dünyada başka adam mı kalmadı 3 milyar adam daha var ama naapıcan işte. Araya mesafe koymak en doğrusu, onun dışında kin tutulacak bir olay değil.
E yok artikSizin yine iyi.. Benim çocukluk arkadaşım daha boşanmadığım kocamla sevgili şu an.
İki midesizi kendi hallerine bıraktım..
Benim aracılığımla tanışmıştı onlarda :)
15 sene gecmis yahu benim cocukluk arkadasim eski esimle flort etti.flort sirasinda gorusmedik garip olur diye ayrildilar yine arkadasiz.ben takilmam.
Elbette.hisler tamamen bitince umursanmiyorBen böyle bir şeyi kaldıramam mesela.. yapi meselesi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?