Arkadaşınız eski sevgilinizle birlikte olsa?

Sizin yine iyi.. Benim çocukluk arkadaşım daha boşanmadığım kocamla sevgili şu an.
İki midesizi kendi hallerine bıraktım..

Nasıl yani ? Ben daha bu kadar bir olayla üzüldüm yani böyle bir şeyi tahayyül edemiyorum.. nasıl insanlar var ya allah uzak tutsun böylelerini.. insan işte eski arkadaşım çocukluk arkadaşım diyor kıyamıyor ama yeri geliyor en büyük kazığı da en yakınımızdaki atıyor.. beter olsunlar ...

Hayatım kız arkadaşlığınızı gözden çıkarmış zaten bu ilişkiye başlayarak.O da bilmiyor mu sanki aynı ortamda bulunamayacağınızı.Kendisi senden çok sorun eder bunu.Kıskanır.Eski sevgilisin sonuçta.Uzak dur görüşme.Zaten onlar da görüşmek istemeyecektir.Sevgiye saygım var da,midesiz yaşananına yok.

Eğer kusersen adam hala onemsendigini zanneder.konus ama fazla güvenme

Bir de bu var işte hic görüşmesem de kıskanmış gibi olacağım zaten kız arkadaşım hemen.cool tripleriyle konuşmaya başladı bu bile rahatsız edici offff uzak olsun benden istemiyorum ki onu hayatımda bunu nasıl diyeceğim

Yani tek sorun buysa arkadaşınızla iyi anlaşıyorsaniz görüşün.sonucta siz hala o kişiye bişey hissetmiyorsunuz değil mi?ama arkadaşlığı rahatsız ediyorsa kim ne düşünürse düşünsün görüşme

Düşünün arkadaşınızı şu an ki sevgilinizle tanıştırmak ister miydiniz? Sonuçta ayrılırsanız onunla da sevgili olabilme potansiyeli var. Ve bu iğrenç bişey gerçekten

Benim umrumda olmaz açıkçası, benimle bitmiş gitmiş. Arkadaşım düşünsün yani dert ediyorsa o etsin. Ha mesafe koyar mıyım evet ama eski sevgilimle artık paylaşacak bir şeyim olmadığı için koyarım, ne işim olabilir ki. Yoksa "Ayy onları görmeye dayanamıyorum ühühü" gibi bir sebepten değil. Arkadaşıma da tavır almam, merhabamı yaparım. Sadece ikisinin olduğu ortamlara girmemeye çalışırım.

Bir şey hissetmiyorum da arkadaşıma da eskisi gibi güvenmiyorum sorun bu , görüşmemek en doğrusu

tamam 10 sene olmuş, ciddi bir ilişki olsaydı sizinki bitmezdi zaten.
bitmiş gitmiş. sonuçta elinizden almamış.
benim ünide flört ettiğim çocuk sınıf arkadaşımla çıktı daha sonra evlendilerde . o zamanda kesmedim arkadaşlığımı şimdide. benim uyum sağlayabileceğim biri olsa ayrılmazdım zaten.

En dogrusunu yapiosun.ben de olsam gorusmem.bisey hissedip hissetmemek degil sorun.sorun yapılan karaktersizlik...

Belki aşık olmuştur. Sizin üniversitedeki ilişkinizle onların bu yaşta yaşayacakları ilişkinin niteliği farklı olabilir. O zamanlar daha laylaylom şimdi daha ciddidir. Ne bileyim. Ha dünyada başka adam mı kalmadı 3 milyar adam daha var ama naapıcan işte. Araya mesafe koymak en doğrusu, onun dışında kin tutulacak bir olay değil.

Bari gelip bana anlatsaydı ben etraftan duymasaydım yine bi derece.. böyle saklar gibi arkadan iş çevirir gibi olması da rahatsız edici. Kinim yok ama yakın bir arkadaşımın beni o kadar da yakın görmemiş olması, bana bunu söylemeyecek kadar, bu kırıcı geldi

15 sene gecmis yahu benim cocukluk arkadasim eski esimle flort etti.flort sirasinda gorusmedik garip olur diye ayrildilar yine arkadasiz.ben takilmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…