Arkadaşınız eski sevgilinizle birlikte olsa?

eski arkadaşınız 2-3 yıldır yeniden samimi oldunuz. eski sevgilinizle sevgili olmuş. ama bunu ortak bir arkadaştan öğreniyorsunuz. neden size kendisi anlatmıyor? çünkü kendi de biliyor yanlış olduğunu. kendi hatasını bastırmak için de sizinki zaten kısa süreliydi ciddi değildi vs diyerek ilişkinizi küçümsüyor. belki siz o kısa sürede ona çok değer verdiniz. resmen duygularınızı aşağılıyor. bence aranıza önce mesafe koyun sonra da tamemen uzaklaşın. böyle bir arkadaşa ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum.

Üzerinden yıllar geçmiş sonuçta bu kadar önemli olmayı haketmeyen bir konu olmalı bence.Icin almıyorsa gorusmezsin sonuçta yada sorun hissetmezsen görüşürsün.Kendiliginden şekil alabilecek konulardan biri iç sesin seni nasil davranmaya goturuyorsa oraya gidin bu kadar yani

Hatta bi detay daha var. Bunlar iki kız kardeş önce biri eşimle aynı evde kaldı gezdi tozdu, belki birlikte bile oldular sonra eski eşim diğer kardeşe sardı. Şimdi onlar sevgili falan..
Ben de bi an önce boşanmak istiyorum artık midem kaldırmıyo onun pis soyadını taşımayı..

Kurbanlar verin kurtuldugunuza.
Ne insanlar var ya .
Yemin ederim midem bulandı.

Benim çok da umrumda olmazdı, on yıl geçmiş aradan, diğer kızla da samimi değilsin demek ki sana sevgilisinden bahsetmemiş. Herkes hayatına devam etmiş bunda bi gariplik yok, neticede senin başka bir sevgilin varken eski sevgilinin derdine düşüyor olman da şimdiki sevgiline haksızlık o zaman. Samimi olmazsın biter gider. 30 yaşındasın, 20 yaşındaki şeyleri düşünmene gerek yok bence.

Sizin umrunda olmaz da onun nasil umrunda olmuyor, orasi degisikmis
Hadi gönül dedik, konmus bir sekilde, o zaman size soyleyip iliskinizi bitirmesi gerekirdi.
Benim de umrumda olmaz ama o insanla arkadaşlığıma devam etmem çünkü rahat edemem. Mesela bir derdi olsa sevgilisiyle ilgili, bana anlatmaz; ben de rahatca ona anlatamam ya gidip sevgilisine anlatırsa diye. Anlatmasi sorun degil de eski sevgilime anlatiyor olmasi sorun
Kazik yemis gibi hissetmem yani demek istedigim ama dedigim gibi rahat da olamam.

Çok fena ya nasıl bir insanmış bu evlendiğiniz şahıs!?! Herhalde size inadına yapıyor yoksa bu kadar da düşemez bir insan

Görüşüyorduk sonuçta özelimi de paylaşıyordum ben ona anlatiyordum her şeyimi,onun benimle paylaşmaması garip geldi. Eski sevgilimin derdinden değil bu durum arkadaşımın bana olan tavrıyla ilgili. yoksa zaten eski sevgilimle bir alakam yok. Ama o kız da tahmin etmeli bizim hep birlikte paylasacagimiz bir şeyler olamaz. Saçma bir ortam olur bu yüzden sanki benimle olan arkadaşlığını bitirmeyi bile göze alabilmiş. Beni o kadar da yakın görmemiş demek

Gelip böyle bir durum var diye bana söylese ve ben kendimi rahat hissetmem o yüzden eskisi gibi sık görüşemeyiz dese, şöyle dobra dürüst bir insan olsa eyvallah.. böyle saklar gibi benden bu durumu ve cool tavırlar falan hiç hoşuma gitmedi

eskiyi bırak sevgilimle arkadaşımı yakalamışlığım var üstünden çok zaman geçti ama hayatımdaki en büyük travmalardandır

Biz zaten çok yakın değildik seninle son zamanlarda öyle hissediyordum bu durumu bir sorun haline getirmen de bunu kanıtladı sen samimi değilsin diyor... tövbe ya bir de ben suçlu oldum

Geçmişte de kalsa ben olsam mesafeli olurdum. Kim bilir belki şuan ki sevgiline de göz koyar..

Ovvv cok cirkin ve üstelik baskasından duyuyorsunuz...

Boyle birine hayatınızda yer olmasın zaten boyle bir arkadasa kimsenin ihtiyacı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…