- 27 Haziran 2010
- 6.986
- 14.505
- 773
- Konu Sahibi Mathildamae
-
E yok artik
Kurbanlar verin kurtuldugunuza.Hatta bi detay daha var. Bunlar iki kız kardeş önce biri eşimle aynı evde kaldı gezdi tozdu, belki birlikte bile oldular sonra eski eşim diğer kardeşe sardı. Şimdi onlar sevgili falan..
Ben de bi an önce boşanmak istiyorum artık midem kaldırmıyo onun pis soyadını taşımayı..
Hatta bi detay daha var. Bunlar iki kız kardeş önce biri eşimle aynı evde kaldı gezdi tozdu, belki birlikte bile oldular sonra eski eşim diğer kardeşe sardı. Şimdi onlar sevgili falan..
Ben de bi an önce boşanmak istiyorum artık midem kaldırmıyo onun pis soyadını taşımayı..
Benim çok da umrumda olmazdı, on yıl geçmiş aradan, diğer kızla da samimi değilsin demek ki sana sevgilisinden bahsetmemiş. Herkes hayatına devam etmiş bunda bi gariplik yok, neticede senin başka bir sevgilin varken eski sevgilinin derdine düşüyor olman da şimdiki sevgiline haksızlık o zaman. Samimi olmazsın biter gider. 30 yaşındasın, 20 yaşındaki şeyleri düşünmene gerek yok bence.
Sizin umrunda olmaz da onun nasil umrunda olmuyor, orasi degisikmis
Hadi gönül dedik, konmus bir sekilde, o zaman size soyleyip iliskinizi bitirmesi gerekirdi.
Benim de umrumda olmaz ama o insanla arkadaşlığıma devam etmem çünkü rahat edemem. Mesela bir derdi olsa sevgilisiyle ilgili, bana anlatmaz; ben de rahatca ona anlatamam ya gidip sevgilisine anlatırsa diye. Anlatmasi sorun degil de eski sevgilime anlatiyor olmasi sorun
Kazik yemis gibi hissetmem yani demek istedigim ama dedigim gibi rahat da olamam.
Gelip böyle bir durum var diye bana söylese ve ben kendimi rahat hissetmem o yüzden eskisi gibi sık görüşemeyiz dese, şöyle dobra dürüst bir insan olsa eyvallah.. böyle saklar gibi benden bu durumu ve cool tavırlar falan hiç hoşuma gitmedi
eskiyi bırak sevgilimle arkadaşımı yakalamışlığım var üstünden çok zaman geçti ama hayatımdaki en büyük travmalardandır
Öğürdüm bacım, erkek mi bitmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?