- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Ben 9 yıllık evliyimYaklaşık 15 yıllık bir arkadaşım var üniversitede cok samimiydik sonra araya şehir değişikliği vesaire girdi son 2-3 yıldır tekrar samimi olduk biz bu kızla. Geçen gün benim eski sevgilim ile sevgili olduklarını öğrendim. O çocukla ünide sevgiliydik kendi de o zamandan tanıyor çocugu. Sevgili olduklarını da bir ortak arkadaştan duydum. Benim bir sevgilim var şu an, bu yüzden hesap sorma gibi bir durumum olmadı ondan. Ama muhabbeti kestim. Soğuk davrandım. Ne bileyim garip geldi ne olursa olsun hoş değil ve onun bana dediği yıllar geçmiş zaten sizin kısa süreli bir şeydi çok da önemli olmasa gerek? Ama benim arkadaşlıktan anladığım bu değil ve içten içe çok üzüldüm onun bana bunu yapmasına..
sizin fikirlerinizi merak ettim siz de yıllar geçtiği ve kısa süreli bir şey olduğu için önemi yok der geçer miydiniz yoksa başka erkek mi kalmadı neden benim eski sevgilim diye tavır mi alırdınız?
Benimde ilk görüştüğüm kişiyle en sevdigim kızarkadasim. Yıllarca ayni yatakta yattığım kiz gitti kala kala ondan hamile kaldıama aramızda birsey yoktu sadece konusmustuk. Arkadaşım hamileyken gitti 18 yaşında bi kızla evlendi. çocuğunuda görmüyor. Üstüne iki çocuğu daha oldu. Vardır bundada bi hayir
Ben 9 yıllık evliyim
Evliligimin 5. Yilindiydi sanki eşim en yakın arkadaşını bize davet etti iz kaçırmış filan eşi olacak tanışalım dedi
Kaçırdığı kişinin de eskiden kendi mahallelerinde oturduğun söyledi neyse oylei ağırladık ki daha kimseyi öyle agirlamadim ben yaz günüydü çay geldi ardından kahve geldi ardından dondurma çekirdek vs
Tabi bunlar 3-4 çeşit yemekten sonra verdiğim ikramlar neyse kadın bı soğuk bı ayarsız biri falan hoşgeldin de başka sohbetim olmadı eşler konuştu filan
Hatta onlar gittikten sonra eşim dedi neden muhabbet etmediniz kadın uyuz gıcık biri dedim
Aradan bir hafta geçti kadını yolda gördük ve konuşmamak için telini çıkartıp kurcaladi
Neyse eşim ağzından kaçırdı eski sevgilisi olduğunu
O gün bugündür gitmiyorum da gelmiyor da ne münasebet
Bı kadının ilk sevgilisigmi benim eşim
Eşimi geçtim arkdasi nasıl kabullendi ona sastim yani zamanında telde arayıp tüm erkeklerle birlikte alay ettikleri sirayla tek tek ciktiklari kızı ei yaptı yani
Yani demem o kı görüşmeye devam etsen ya sen yada eski sevgilin rahat edemicek boşver gorusme
Bence sorun yok
Ayrıca bu ülkede insanlar yıllarca eşleri vefat edince kayınları ile evlendi
Hatta bir dönem tv haberi vardı eşi şehit olmuş kardeşi ile evlenmiş o da şehit olmuş ikisinden de birer çocuk kalmış diye
Üstünden yıllar geçmiş artık siz de, o Adam da, arkadaşınız da o tarihteki kişiler değilsiniz
Arkadaşımın eski sevgilisi ile sevgili olurken tereddüt ederim zira olumsuz bir şeyler duymuşumdur belki de eski sevgilim ile sevgili oldu diye arkadaşıma bozulmam
Bu çok kötü bir şey ama düşünsenize ölüyorsunuz eşiniz kardeşinizle oluyor. Belki o kadının rızası bile yok sırf aile baskısından mecbur kaldı.. bunlar çok yanlış. etik ahlaka uygun şeyler değil. Bunun normal gösterilmesine de karşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?