Arkadaşınız eski sevgilinizle birlikte olsa?

Yaşanmışlığınıza bağlı.
Ortada gençlik zamanlarında yapılan bir flört varsa, çokta önemli değil bence.
Kısa süreli, denediniz yürütemediniz gibi...

He Yok dillere destan bir aşk yaşadınız, aranızdaki çekim 5 metreden hissediliyordu vs ise ayıp etmiş..

Universitede cok samimi oldugum oda arkadasim benim bir sure gorusup sonra anlasamayip hic baslamadan biten bir iliskimin oldugu cocukla, 1 sene sonra falan sevgili olmustu. Ben o cocuk yuzunden gunlerce aglamistim, ergenlik iste :) bunu bile bile sevgili oldu ve bana beraber yaptiklari aktiviteleri anlatacak kadar yuzsuzlesmisti.
Ben de baska yurda ciktim ve bir daha gorusmedik. Bence siz haklisiniz kac sene gecerse gecsin olmaz olmamali. Baska erkek mi kalmamis yahu. Mesafe koymak degil tamamen irtibati kesin bence.

Yaptığı hoş değil ama çok uzun zaman geçmiş. Kısa sürmüş ilişkiniz birde. Ama yine de ben de rahatsız olurdum. mesafe koymakta haklısın. Ama paylaşılanlar da var tamamen iletişimi kesmemelisin sanki.

Benimde ilk görüştüğüm kişiyle en sevdigim kızarkadasim. Yıllarca ayni yatakta yattığım kiz gitti kala kala ondan hamile kaldı ama aramızda birsey yoktu sadece konusmustuk. Arkadaşım hamileyken gitti 18 yaşında bi kızla evlendi. çocuğunuda görmüyor. Üstüne iki çocuğu daha oldu. Vardır bundada bi hayir

Ben 9 yıllık evliyim
Evliligimin 5. Yilindiydi sanki eşim en yakın arkadaşını bize davet etti iz kaçırmış filan eşi olacak tanışalım dedi
Kaçırdığı kişinin de eskiden kendi mahallelerinde oturduğun söyledi neyse oylei ağırladık ki daha kimseyi öyle agirlamadim ben yaz günüydü çay geldi ardından kahve geldi ardından dondurma çekirdek vs

Tabi bunlar 3-4 çeşit yemekten sonra verdiğim ikramlar neyse kadın bı soğuk bı ayarsız biri falan hoşgeldin de başka sohbetim olmadı eşler konuştu filan

Hatta onlar gittikten sonra eşim dedi neden muhabbet etmediniz kadın uyuz gıcık biri dedim

Aradan bir hafta geçti kadını yolda gördük ve konuşmamak için telini çıkartıp kurcaladi
Neyse eşim ağzından kaçırdı eski sevgilisi olduğunu

O gün bugündür gitmiyorum da gelmiyor da ne münasebet

Bı kadının ilk sevgilisigmi benim eşim

Eşimi geçtim arkdasi nasıl kabullendi ona sastim yani zamanında telde arayıp tüm erkeklerle birlikte alay ettikleri sirayla tek tek ciktiklari kızı ei yaptı yani

Yani demem o kı görüşmeye devam etsen ya sen yada eski sevgilin rahat edemicek boşver gorusme

Ben mi yanlış anladım,çocukla ne zaman bitirdiniz ? 10 sene lafı geçiyor da.
Hayır bu kadar uzunsa çok anlamsız bence tavrınız,10 sene ömrün önemli bir kısmı sonuçta,neler olmuştur neler.

Büyük bir dert değil bence. Tuhaflık da yok. İki yetişkin 15 sene önce olmuş birşey için neden aralarındaki elektriği görmezden gelsin? Kaldı ki uzun süre görüşmemişsiniz hayatında yeri öyle çok fazla değil yani.

Kimle sevgili oluyorsa olsun. Süreç normal işlesin. Bir araya gelmek, sevilisiyle bir arada oturmak hatta arkadaşınla sıkı fıkı olmak zorunda değilsin.

Yoluna bak..

olan olmuş

çok birşey yaşamadıysanız laf etmeye hakkınız yok
kısmetin kime uğrayacağı belli olmaz

ben yapardım yapmazdım bende yapan arkadaşımla arama mesafe koyardım

Aa o neymiş ya bir de hamile kalmış, biraz kendi etmiş kendi bulmuş gibi olmuş o

Siz bilmemenize rağmen bi gergin ortam olmuş işte .. bence de gerek yok görüşmeye

Valla benim aklıma ilk gelen demek ki benleyken de alıcı gözle bakmış çocuga olurdu. iyi yapmışsınız uzak durun selam bıle vermeyin midesize

Bir de bana diyor ki sen niye uzaklaştın benden , seni ilgilendiren bir şey yok bu onunla benim aramda ve sen benim arkadaşımsın bu sorun olmamalı.. benc e sorun yani böyle konuşması hele iyice sinir etti. Ben de dedim madem onemsiz bir konu neden başkasından duydum madem yakınız bana niye söylemedin.. buna cevabı yok

Bence sorun yok

Ayrıca bu ülkede insanlar yıllarca eşleri vefat edince kayınları ile evlendi

Hatta bir dönem tv haberi vardı eşi şehit olmuş kardeşi ile evlenmiş o da şehit olmuş ikisinden de birer çocuk kalmış diye

Üstünden yıllar geçmiş artık siz de, o Adam da, arkadaşınız da o tarihteki kişiler değilsiniz

Arkadaşımın eski sevgilisi ile sevgili olurken tereddüt ederim zira olumsuz bir şeyler duymuşumdur belki de eski sevgilim ile sevgili oldu diye arkadaşıma bozulmam

Bu çok kötü bir şey ama düşünsenize ölüyorsunuz eşiniz kardeşinizle oluyor. Belki o kadının rızası bile yok sırf aile baskısından mecbur kaldı.. bunlar çok yanlış. etik ahlaka uygun şeyler değil. Bunun normal gösterilmesine de karşıyım

Normal değil ama var

Yani böyle bir toplumda benim eski sevgilimle sevgili oldu diye bu kadar üzülmek arkadaşı silmek de fazla sanki

İki yetişkin istediği gibi sevgili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…