Bak şimdi diyorsun ki, babam benden birikmiş paramı istedi, benden habersiz borç yapmış vs diyorsun. Sana ondan ayırıp 1000 tl ye yakın verebilirim canım diyorsun. Hem böylece çok kötü de olmazsınız ha?
güveniyorsan ver. bi gün senin de ihtiyacın olabilir
Valla çok dardaysa arabasını satsın bu zamanda tedbirsiz o kadar borcun altına girilmez dahası 10 bin borç verilmez. Ben vermezdim ama ufak yardım yapardım o da en fazla 2 bin...
evi var, arabası var 10 bin tl borç istiyor ?
Biraz mantıksız değil mi, çok paraya sıkışan insan arabasından vazgeçer en az 17 bin şimdiki arabalar.
Bence vermeyin.
Ben vermezdim. Hele 10 bin... Kusura bakmasın. Bana mı güvenip aldı o kadar şeyi
arkadaşınız da kendisine güvenerek hiçbir birikimi olmadan borç altına girmiş, şimdi ödeyemiyor. demekki kendine güveni bile boşa çıkmış. arkadaşlık başka bu işler başka ki bahsettiğin mebla az değil. hem onca borcundan sana sıra çabuk gelmez. sana da o para yakında lazımsa verme.
Herkez ayagini yorganina gore uzatmali, Arkadasiniz arabasini satabilir yada ne bileyim bankadan kredi çekebilir.
Ben olsam vermezdim...
ben kefil bile olmadım arkadaşıma, borç da veremem... önce bozuldu biraz,sonra sorun etmedi. arkadaşınızın kendi ailesi, eşinin ailesi yardım edebilir. siz acil araba alın benceayrıca niye hesabınızın ayrıntısını açıklıyorsunuz ki.
eşinin abilerinin durumu iyi onlardan da yardım alabilirler. hesabımın ayrıntısını açıklamadım ki. şu kadar param var demedim ona. ama bu kadar yıldır çalışıyorum, bekarım birikimim olduğu belli. araba almaktan bahsediyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?