arkadaşınıza yaptığınız yamuklar nedir..

aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sinirlerim bozuldu

ahahahahahahhhaahğwoepmıyutjvtrklyuhjkotprcltıölqi4clrhjıtcyujtı

çok güldüm buna süper:95::95::95:

canım sana yapılanı da söyle ki
ona göre hak verelım sana

önce dip notla başlayalım, hak vermeyenleri yakın zamanda ziyaret etmeyi planlıyorum

kaç sene önce oldu bunlar. sevgilim yalnız yaşıyordu, evinin anahtarı vardı bende. sevgilime aşık olmuş, bunu öğrendiğimde dert etmedim çünkü çok fazla aşık olan vardı. gizli numaralardan msjlar atıyordu (atanın o olduğunu şans eseri öğrendik) beraberiz sevgilimle ama diyor ki "filtre kahve nerde biliyor musuni şu an seni aldatıyor" bunu da es geçtim, sıkıntılı dedim, psikolojik problem dedim, geçtim hepsini. neyse, çantamdan sevgilimin evinin anahtarını almış, çoğaltmış. bütün gün gezdik erkek arkadaşımla, daha da devam edecektik. üstünü değiştirmesi gerekti, döndük, ben aşağıda bekliyorum, üstünü değiştirip gelecek. indi aşağı, surat pancar. meğer benim sevgili kız arkadaşım, yaptırdığı anahtarla eve girmiş, soyunmuş, yatağa uzanmış bekliyor. bunu öğrenince kulaklarımdan dumanlar çıktı lafını anladım resmen. allahtan ben girmemişim eve, ne olurdu bilemiyorum. o gün sakin kalabildim, ertesi gün de bunları yaptım.

kız arkadaşımı eve davet ettım ve 2 şişe şarap aldım

sırf sırlarını ortaya döksün dıye içtikçe içtik
ve kız döküldükçe döküldü

amacım sadece benım onda sırrım vardı ve onun da bende olsun
yarın öbür gün koz olarak kullanmasın istedim

Hahahahahah saaaaaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffff

Koltuktan düştüm yerdeyim şuan

ayyyyy yeter sus artık gece gece haykırarak kahkaha atıyorum evde

bu yamuk mu bilmiyorum ama iyi yaptım oh olsun.
bir gün yemek yiyoruz arkadaslarla
ortam kalabalık falan.
hic sevmedıgım bır kız vardı oda yanımızda işte.
ayran istemiştik kapagı jelatinli olanlardan getirdiler

ben de konusa konusa ayranımı acmaya calısıyorum ki ayran acma özürlüyümdür.
acıyorum acıyorum acılmıyor en sonunda bır actım ben arkaya savruldum ayran o kızın suratına
suratı bembeyaz bana bakıyordu
nasıl kahkahayı kopardım anlatamam
kızıyordu o ama hic istifimi bozmadım oh olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

Kız arkadaşının cesareti takdire şayan bence ona çeyrek altın maltın bişe alaydın onur madalyası niteliğinde nasıl hareketlerdir bunlar aman tanrım

o zaman az bile yapmışsın :)

ayyyyy yeter sus artık gece gece haykırarak kahkaha atıyorum evde

Koltuktan düştüm yerdeyim şuan

Valla sonra çok üzülmüştüm Elif'e. Hayır bir de o olayı yaptığım gün pazara gittik babamla. Pazar'da eliflerin orda tam. Ödüm çıkmıştı babam öğrencek diye. Çok cadıydım ben. Bir kere 5. sınıfa giden bir kızı dövmüştüm yine aynı şekil. Kız ağlaya ağlaya gitmişti.
Ama o da bana tokat atmıştı

Profesyonel fotoğraf makinesi satın almış idi bir arkadaşım. Ben de sürekli benim fotoğraflarımı çeksene diyodum.
Her gün düzenli olarak söylüyorum ama. Aradan 10 gün geçti yok 20 gün geçti yok, erteliyor beni.
Kinlendim artık, inattan söylemeye devam ediyorum. Bir ay geçti tamam dedi bu çarşamba akşam 8 de buluşalım çekeyim.
İyi dedim tamam. Çarşamba oldu msj attı geliyorsun dimi ona göre plan yapıcam dedi. Bende tabi ki dedim.
Ama gitmedim 8den 9.30 a kadar 5 dk da bir aradı açmadım. Ertesi günde unuttum ben onu yaa muhteşem yüzyılı izlerken kusura bakma dedim. Sen beni bir ay bekletir misin, ohh iyi oldu.

şuan mide felç.. dalak iflas.. diyafram patladı zaten.. beyinde algısızlık..ve ellerde uyuşma var... biiii durr daaaa ahahahahahahahahahaha

Çok şekersin sen ama ya
Burda cadılık dersi veriyoruz bak sana, iyi oku bunları, seninkiler pek hanım hanımcık bizimkilerin yanında

Leonela sen benim düşüncemde iyi, sakin kız idin. Neler yapmışsın böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…