İlkokul 1' e giderken yasemin diye bir arkadaşım vardı.
Ona dedim ki, "bak aynı anda yazıcaz öğretmen ne derse, sakın benden öne geçme!"
Bir baktım benden önce yazıyor,,, yapıştım saçına ,o da benim saçıma tabi. Dersin ortasında saç başa girdik
Hatırladığım ilk yamuğum
İlkokul 1' e giderken yasemin diye bir arkadaşım vardı.
Ona dedim ki, "bak aynı anda yazıcaz öğretmen ne derse, sakın benden öne geçme!"
Bir baktım benden önce yazıyor,,, yapıştım saçına ,o da benim saçıma tabi. Dersin ortasında saç başa girdik
Hatırladığım ilk yamuğum
canım sana yapılanı da söyle ki
ona göre hak verelım sana
çok saf bir arkadaşımı
aynı sokaktan abartmıyorum 10 kere geçirdim
ve söyledığı tek şey ''ben bu yolları bir yerden hatırlıyorum ama '' oldu.
ve ben bütün arkadaşlarımı etrafıma toplayıp hep o kızla dalga geçtim ve gülüştük.
kız saflıktan çıkıp başka bir boyutta yaşıyordu sanki.
Daha bitmedi, ben ilkokul 1 ve 2 de , resmen Zeyna sanıyordum kendimiAmcam sürekli zeyna dediği için !!
Bir kız vardı , Elif. Çok tombiş bir şeydi, ama gerçekten çok tombişti.
Çubuk kraker çok severim. O da, ondan yiyordu. Güzelce istedim vermedi. O zamanlarda da öğrendiğim bir hareket vardı.
Dizini , apış arasına çakıyorsun. Filmlerden görmüştüm
Kızı duvara yapıştırdım, dizimi bir vurdum orasına, aldım çubuk krakeri yedim
Ertesi gün annesi, okul sırasında yakaladı beni. "Kızımın orasını morartmışsın" diye
Daha bitmedi, ben ilkokul 1 ve 2 de , resmen Zeyna sanıyordum kendimiAmcam sürekli zeyna dediği için !!
Çubuk kraker çok severim. O da, ondan yiyordu. Güzelce istedim vermedi. O zamanlarda da öğrendiğim bir hareket vardı.
Ertesi gün annesi, okul sırasında yakaladı beni. "Kızımın orasını morartmışsın" diye
Kıyamam kııızz :)
önce dip notla başlayalım, hak vermeyenleri yakın zamanda ziyaret etmeyi planlıyorum
kaç sene önce oldu bunlar. sevgilim yalnız yaşıyordu, evinin anahtarı vardı bende. sevgilime aşık olmuş, bunu öğrendiğimde dert etmedim çünkü çok fazla aşık olan vardı. gizli numaralardan msjlar atıyordu (atanın o olduğunu şans eseri öğrendik) beraberiz sevgilimle ama diyor ki "filtre kahve nerde biliyor musuni şu an seni aldatıyor" bunu da es geçtim, sıkıntılı dedim, psikolojik problem dedim, geçtim hepsini. neyse, çantamdan sevgilimin evinin anahtarını almış, çoğaltmış. bütün gün gezdik erkek arkadaşımla, daha da devam edecektik. üstünü değiştirmesi gerekti, döndük, ben aşağıda bekliyorum, üstünü değiştirip gelecek. indi aşağı, surat pancar. meğer benim sevgili kız arkadaşım, yaptırdığı anahtarla eve girmiş, soyunmuş, yatağa uzanmış bekliyor. bunu öğrenince kulaklarımdan dumanlar çıktı lafını anladım resmen. allahtan ben girmemişim eve, ne olurdu bilemiyorum. o gün sakin kalabildim, ertesi gün de bunları yaptım.
önce dip notla başlayalım, hak vermeyenleri yakın zamanda ziyaret etmeyi planlıyorum
kaç sene önce oldu bunlar. sevgilim yalnız yaşıyordu, evinin anahtarı vardı bende. sevgilime aşık olmuş, bunu öğrendiğimde dert etmedim çünkü çok fazla aşık olan vardı. gizli numaralardan msjlar atıyordu (atanın o olduğunu şans eseri öğrendik) beraberiz sevgilimle ama diyor ki "filtre kahve nerde biliyor musuni şu an seni aldatıyor" bunu da es geçtim, sıkıntılı dedim, psikolojik problem dedim, geçtim hepsini. neyse, çantamdan sevgilimin evinin anahtarını almış, çoğaltmış. bütün gün gezdik erkek arkadaşımla, daha da devam edecektik. üstünü değiştirmesi gerekti, döndük, ben aşağıda bekliyorum, üstünü değiştirip gelecek. indi aşağı, surat pancar. meğer benim sevgili kız arkadaşım, yaptırdığı anahtarla eve girmiş, soyunmuş, yatağa uzanmış bekliyor. bunu öğrenince kulaklarımdan dumanlar çıktı lafını anladım resmen. allahtan ben girmemişim eve, ne olurdu bilemiyorum. o gün sakin kalabildim, ertesi gün de bunları yaptım.
ayyyyy yeter sus artık gece gece haykırarak kahkaha atıyorum evde
Koltuktan düştüm yerdeyim şuan
şuan mide felç.. dalak iflas.. diyafram patladı zaten.. beyinde algısızlık..ve ellerde uyuşma var... biiii durr daaaa ahahahahahahahahahaha
bu yamuk mu bilmiyorum ama iyi yaptım oh olsun.
bir gün yemek yiyoruz arkadaslarla
ortam kalabalık falan.
hic sevmedıgım bır kız vardı oda yanımızda işte.
ayran istemiştik kapagı jelatinli olanlardan getirdiler
ben de konusa konusa ayranımı acmaya calısıyorum ki ayran acma özürlüyümdür.
acıyorum acıyorum acılmıyor en sonunda bır actım ben arkaya savruldum ayran o kızın suratına
suratı bembeyaz bana bakıyordu
nasıl kahkahayı kopardım anlatamam
kızıyordu o ama hic istifimi bozmadım oh olsun
Çok şekersin sen ama ya
Burda cadılık dersi veriyoruz bak sana, iyi oku bunları, seninkiler pek hanım hanımcık bizimkilerin yanında
Başka aklıma gelirse anlatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?