arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

ooo kader hanım ve nergis hanım ben yokken koyultmus muhabbeti ne yapıyırsunuz bakalım :)

Bende öküz gibi yedim valla.süt yumurta peynir ne varsa..senin öğlen yemeğin gelmiştir.uyuyabildin mi hemen akşam dalabildinmi merak ettim.bizim kız uyanamadı hala benden de uykucu :)
daldım canım daldım dana gibi uyudum aralıksız eşim 8.30 ta zorla kaldırdı 9.30 açıom mağazayı daha uyucam ben diyorum ona ama uyutmadı kahvaltı etmek için

Bizim kız da panik olmuş biraz onu rahatlatiyodum bende sende ne var ne yok varmı bir sorun ağrı sizi diyim de buraya gelsin

Bizim kız da panik olmuş biraz onu rahatlatiyodum bende sende ne var ne yok varmı bir sorun ağrı sizi diyim de buraya gelsin
çok şükür yok bir sorun canım sen nasılsın çok duygusal bi yapım var eski işyerinde arkadaslarım suluk derlerdi bana şimdi daha da duygusalım ağlıyorum durup durup sadece bu

Oy oy canım ben geçen ay aşılama öncesi öyleydim.iğnelerden salya sümük tüm.herşeye ağlıyordum.eşim daha hamile değilsin niye böylesin diyodu daha da ağlıyordum.benimde lakabım alıngan canım..dükkan ne dükkanı giyim mi

mobilya canım Mondi mağazası

Büşra cim sende batma varmı kasıkta varsa ne tarafta deney yapacağız nergis ile 20.haftada karsilastircaz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…