- 30 Aralık 2014
- 212
- 24
- 38
- 29
Hoşgeldin canım arkadaşım..neler yaptın bakalım bugün..kızlarr ben geldim
canım o arkadasın betası düşmüş ya çok üzüldümkızlarr ben geldim
daldım canım daldım dana gibi uyudum aralıksız eşim 8.30 ta zorla kaldırdı 9.30 açıom mağazayı daha uyucam ben diyorum ona ama uyutmadı kahvaltı etmek içinBende öküz gibi yedim valla.süt yumurta peynir ne varsa..senin öğlen yemeğin gelmiştir.uyuyabildin mi hemen akşam dalabildinmi merak ettim.bizim kız uyanamadı hala benden de uykucu :)
Ne yapalım canım takiliyoruz temin seni konuştuk nerde bu kız dedik niye yazmıyor dedik ama burda demedikooo kader hanım ve nergis hanım ben yokken koyultmus muhabbeti ne yapıyırsunuz bakalım :)
yeni girdim canım yoğunum bugün yaaaaNe yapalım canım takiliyoruz temin seni konuştuk nerde bu kız dedik niye yazmıyor dedik ama burda demedik
çok şükür yok bir sorun canım sen nasılsın çok duygusal bi yapım var eski işyerinde arkadaslarım suluk derlerdi bana şimdi daha da duygusalım ağlıyorum durup durup sadece buBizim kız da panik olmuş biraz onu rahatlatiyodum bende sende ne var ne yok varmı bir sorun ağrı sizi diyim de buraya gelsin
mobilya canım Mondi mağazasıOy oy canım ben geçen ay aşılama öncesi öyleydim.iğnelerden salya sümük tüm.herşeye ağlıyordum.eşim daha hamile değilsin niye böylesin diyodu daha da ağlıyordum.benimde lakabım alıngan canım..dükkan ne dükkanı giyim mi
neyi karşılastırcaksınız canım benim ara ara sağ kasığımda oluyor hep sizinBüşra cim sende batma varmı kasıkta varsa ne tarafta deney yapacağız nergis ile 20.haftada karsilastircaz bakalim
Rabbim en kısa zamanda evlat sahibi etsin canım bekleyen herkesi bize de sağlıkla kucağımıza almayı insallah sen beta yaptırdın mı?Evet busra ya bende cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?