arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Gogus uclarim sizliyo gogsum agriyo kasik ara ara sizliyo anam
tamam canım hemen çıkıyor mu sonuc haber ver ben dün göğüslere dokunamıyorum ucları sızladı çok fena ağrıyordu ama dünkü gibi ilk defa oldu siz cinsiyetinle alakalı birsey hissediyor musunuz?

Tamam evet uzulmemek elde değil kızlar biliyorum ama ben yaşadıklarımdan ne öğrendim biliyormusunuz allah daha beterinden korusun..bebekleri mi doğurdum küvez e alındı dua ettim çok ufak ti ya bakıma muhtaç olursa ya bana bisi olursa ona kim bakar allahım sen bilirsin dedim.gözünün görmemesi var beyin damarının tıkanması var tüpe bağlı yaşaması var.allahın bir bildiği varmış onun yüzünü bile doğum masasında kalkıp bakmaya çalıştım pamuklar içindeydi ve göremedim allahım göstermedi bana kokusu yüzü nasıl bilemedim..bana mi eşime mi benziyor hiç bilmiyorum.ve yaşamadı bebeğim sonra geçen sene hamile kaldım kendi kendime doktorum dediki kader bu bebek özürlü dedi özürlü olduğu için vücut attı bünye de gelişmedi allahın takdiri dedi birde o büyümeydi gene aynı şeyleri yaşasaydım ne olurdum ben.. o yüzden bazı şeylerde tevekkül yapmak lazım.heee diyeceksiniz adın kader çok mu dindar sin.yok sadece bazı şeylerde allahın işine karışmak isyan etmek taraftarı değilim.geçen sene arefe günü oruç tuttum adamı yiyordum nerdeyse namaz filan da kılmam ama allahın bir bildiği var derim..hayır da ser de ondan..bunu bilirim.belki o kızın da bebeği özürlü olcakti yicek yemeği yokmuş..büyüyerek onun acısını yaşamak çok daha zor allahım kimse yaşamasın daha beterini evlat acısını.Benim yaşadığımızda daha fazlasını yaşıyan var mesela annanem dayima sonradan hamile kalıyor.annem 61 li küçük day 74 lu tekne kazintisi supriz istenmeyen bebek dayım.ama bir melek ti kendisi..2011 de ben hamileyken intihar etti polisti düşünün ananemin acısını dedemi kaybetti 2009 da dayım aynı gün 2011 de intihar etti.annanem dedemin acısının bir hiç olduğunu sayımla ciğerinin nasıl yandığını tarif bile edemiyor..

Benimde erkek olcak gibi geliyor..kızlar çok fena yaa.korkuyorum ben laf dinlemiycek kızım diye

Ben erkek hissediyorum
bana ilk başta kız gibi geliyordu yani hep konusurken nedensiz eşimde bende kız diyorduk şimdi erkek gibi geliyor basta evladımın sağlıklı olmasını istiyorum ama benim dayımın bi kızı var 2.5 yasında ona aşığım ben hayatımın anlamı o benim bebişimden sonra tabi Rabbim önce sağlıklı versin ama gönlümde kız var aman ne olursa olsun sağlık basta

Canim benim ya cok uzuldum gercekten aslinda isyan etmemeliyiz sukur etmemiz gerek ama biz insan oglu cok nankoruz malesef

Canim benim ya cok uzuldum gercekten aslinda isyan etmemeliyiz sukur etmemiz gerek ama biz insan oglu cok nankoruz malesef
12-16 hafta arası diye biliyorum canım çok sükür hiçbir zaman hiçbir konuda isyan gafletine düşmedim Rabbim doğru yoldan sasırtmasın

Normal ultrasonda 3 aylıkken galiba dur bakayım eski dosyama ne zaman öğrenmişim ileri ultrasonda ne zaman hiç hatırlamıyorum

15.haftada öğrenmişiz sizin doktorun makinesini bide çocuğunuzun gösterip gostermemesini bilemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…