Ben bugun gidecem 7.30 da esimi bekliyorum o alicak haber veririm sizeRabbim en kısa zamanda evlat sahibi etsin canım bekleyen herkesi bize de sağlıkla kucağımıza almayı insallah sen beta yaptırdın mı?
tamam canım hemen çıkıyor mu sonuc haber ver ben dün göğüslere dokunamıyorum ucları sızladı çok fena ağrıyordu ama dünkü gibi ilk defa oldu siz cinsiyetinle alakalı birsey hissediyor musunuz?Gogus uclarim sizliyo gogsum agriyo kasik ara ara sizliyo anam
bana ilk başta kız gibi geliyordu yani hep konusurken nedensiz eşimde bende kız diyorduk şimdi erkek gibi geliyor basta evladımın sağlıklı olmasını istiyorum ama benim dayımın bi kızı var 2.5 yasında ona aşığım ben hayatımın anlamı o benim bebişimden sonra tabi Rabbim önce sağlıklı versin ama gönlümde kız var aman ne olursa olsun sağlık bastaBen erkek hissediyorum
12-16 hafta arası diye biliyorum canım çok sükür hiçbir zaman hiçbir konuda isyan gafletine düşmedim Rabbim doğru yoldan sasırtmasınCanim benim ya cok uzuldum gercekten aslinda isyan etmemeliyiz sukur etmemiz gerek ama biz insan oglu cok nankoruz malesef
bilmem canım iyi geldi burası sosyal medyada takılan varsa eklesin beni :)Biz niye ozelden yazmiyoz kizlar ya
canım bak söyle bakalımNormal ultrasonda 3 aylıkken galiba dur bakayım eski dosyama ne zaman öğrenmişim ileri ultrasonda ne zaman hiç hatırlamıyorum
Aç kuzum grup şimdi ben bakıyordum ekle ordan işte mesaj da 3 kişi oluyormu ona bakiyordumbaya varmış bekleriz artık ne yapalım
off cok varmıs canım yaaAç kuzum grup şimdi ben bakıyordum ekle ordan işte mesaj da 3 kişi oluyormu ona bakiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?