arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Ben de baktım özel konuşma 1 kişi ile olur dedi olmadı bir de siz deneyin bakalım..

Birde çorba yapmam lazım adam sıcak sıcak istiyor hava çok soğuk diye ne yapsam ben şimdi hamile gibi benim kocacık vallaa..hiç tutamaz boğazını göbeğini..

Birde çorba yapmam lazım adam sıcak sıcak istiyor hava çok soğuk diye ne yapsam ben şimdi hamile gibi benim kocacık vallaa..hiç tutamaz boğazını göbeğini..
benimki de gecen ben uğrasıyorum işle güçle yatmıs dana gibi oo dedim osman bey kac haftalıksın :)

Alemsin büşra kaç haftalıkmis seninki.kavga ettik şimdi elektrikler gitti kocam tedaş uzmanı ya ara sor diyorum büyük bir şeymi yemekler kaldı fırın nasıl çalışacak diye adam diyor trafo patladı pof dedi birşey..karanlıkta ne çorbası önümü de görmüyorum

eyvah eyvah bizim gecen gün öyleydi tam yılbası gecesi önce voltaj düşüktü sonra tamamen gitti 2 saat yoktu donduk resmen karnımız ac mum ısıgında yemek yaptık yedik ama tamamen mecburiyetten romantiklikten değil :) ins cabuk gelir

Bikez ilk kez mum ışığında yemek yiyelim dedik ama doktoruyduk yeni mi evliydik hatorlayamiyom.Ne dese benimki ben önümü göremiyorum ışığı açalım mi :)

Yazamiyom bu salak telefonda kafasına göre ceviriyoooo kelimeleri off

Gidiyorum kızlar mutfak beni bekliyor elektrikler geldi..kocam da geliyormuş..çorba yapacağım..

Nasıl hamilelik canım

Arkadslar merhaba. Adetıme daha iki günüm vardı ama suphelerım olustu idtar testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı hastaneye gıdıp beta hcg degerıme baktırdım 97.36 cıktı adet gunu tekrar ölçüm yaptrcam nasıl bu deger sizce dua edin bana da lütfen bos gebelık ya da dıs gebelık olmasın...

Merhaba canım öncelikle gözün Aydın Allah tamamına erdirsin adet Günü'nde 2 Yada 3 katına çıkarsa gebelik güzel ilerliyor anlamına gelir senin Yaşadığım endişeleri inan hepimiz yaşıyoruz fakat bunu muayene olana kadar anlamak pek mümkün değil malesef içini rahat tut inşallah öyle bişey yoktur hiçbirimizde Meleğin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…