arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

. Ayy hadı ıns hayırlısı olsun hepımız ıcın. İnş kalp atıslarını duydugumz gunlerımız olur

Kizlar dun keseyi gordum :)
gözünüz aydın kızlar Rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bende keseyi ve bebişi gördüm doktor kalp atıslarını görmüş ama ben daha duyamadım 6+4 günlüğüm şuan çarşamba gitmiştim 12 gün sonra gel demişti ama ben çok sabırsızım yine carsambaya aldım randevu

Hadı ıns sızın adınıza cok sevındım darısı bızlerın basına ıns

amin insallah canım :) ne kadar var edete senin beklio musun bişi
Valla ben dun suphelednım ıdrar testı yaptm ıkıncı cızgı sılık cıktı ordan hastaneye gttm beta degerrm 97.36 cıktı tekrar bugun ıdrar testı yaptm yıne cıktı yarın adet gunum kan testını tekrarrlıcam umarım ıkı katına cıkar ben suphelerımden dolayı adetıme ıkı gun kala ogrendm

Canım ben ben sağlık ocagina gittim orda 6+1 dedi bana yaa bir takvime baktı uff anlamadım hee kaç günlük

bende tam adet günü öğrenmiştim canım hemde sadece adet düzensizliği için cıkmıstım masallah güzel değerin umarım 2 ye katlar haber verirsin

bende tam adet günü öğrenmiştim canım hemde sadece adet düzensizliği için cıkmıstım masallah güzel değerin umarım 2 ye katlar haber verirsin
Tmm cnm yarın yazarım tekrar sen doktora gozuktub nu hıc beta degerın kac cıkmıstı ılk yaptıgında

Merhaba ben sitede yeniyim. Anne adaylarina gözünüz aydın diyorum.insaallah sağlıklı kucaginiza alırsınız bebeklerinizi.benim hcg 124.6 çıktı ama hala umutlanamiyorum

Tmm cnm yarın yazarım tekrar sen doktora gozuktub nu hıc beta degerın kac cıkmıstı ılk yaptıgında
Canım ben en son ayın 25 günde beta yaptırdım 448 çıktı bir daha yaptirmadim çünkü ayin 7 sinde bebisi gördük doktorumda kalp atışlarını gördü herşey normal çok şükür deyince gerek duymadım

Merhaba ben sitede yeniyim. Anne adaylarina gözünüz aydın diyorum.insaallah sağlıklı kucaginiza alırsınız bebeklerinizi.benim hcg 124.6 çıktı ama hala umutlanamiyorum
Amin canım insallah.Neden umutlanamiyorsun ilk hamileligin mi 2 gün sonra tekrar yaptır haber ver bizlere

Ohh ne guzel canım darısı bana artık dua et ama umutlumuym var benımde bebegım gıbıme gelıyo yınede herseyın hayırlısı

Amin canım insallah.Neden umutlanamiyorsun ilk hamileligin mi 2 gün sonra tekrar yaptır haber ver bizlere

8557, member: 642824"]Amin canım insallah.Neden umutlanamiyorsun ilk hamileligin mi 2 gün sonra tekrar yaptır haber ver bizlere[/QUOTE]
Yok 2.gebeligim.ilki dusmust

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…