Amin canım inş hepımızın kucagımıza almamız dılegıyleSağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle canım..
rahim genislemesi icin cok erken☺Merhaba arkadaşlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Benim sat 24 aralikti. Adetim biter bitmez düzenli iliskiye basladik. Ve adetime 10 -12 gün var. Dun gece sabaha kadar kasik ağrısından uyuyamadim cok gazim vardi. Bacaklarim yaniyordu. Adet sancisina benziyordu ama tam olarak öyle değil farkli bir krampti. Hala da cok az da olsa batmalar var ve bel ağrısı oluyor cok az. Sizce rahmingenislemesi mi bu ya da yerlesmeagrisi.Bu belirtiler hamilelik belirtileri mi?
rahim genislemesi icin cok erken☺
bence adetine yakin testi bekle
Sizin de hayirli olsun sag salim alirsiniz kucaginiza umarım :) Allah bana da nasip etsin bu ay inşallah :)rahim genislemesi icin cok erken☺
bence adetine yakin testi bekle
Amin isteyen herkese nasip etsin allah..umarim tutturusunuzda bekleriz sizide burda :)Sizin de hayirli olsun sag salim alirsiniz kucaginiza umarım :) Allah bana da nasip etsin bu ay inşallah :)
İnşallah olursa guzel haberlerle geleceğim :)Amin isteyen herkese nasip etsin allah..umarim tutturusunuzda bekleriz sizide burda :)
Canım her şey makineye bağlı ben geçen hafta kese mi gördüm bu hafta kalp atışları için gideceğiz aramızda 5 gün var bence gorursunSlm arkadaşlar gebelik 6. Haftadayim persembe kontrole gitcem 6+4 olacak kalp atışını karin ultrasondan duyarmiyim birde bebeğe dair kese dışında bisey gorebilirmiyim erkenmi yada daha
Cnm ins bebis vardir. Ben de adetime 5 gun kala kanda hamile oldugumu ogrendimEvet iste erken oldugu icin test yapmıyorum bekleyecegim biraz. Beni sasirtan daha önce yasamadigim bu kasilmalar oysa erken daha dediginiz gibi :) bakalim beklemedeyim daha 10 gün sonra kan testi yapmayi düşünüyorum :)
Aminnn canım inşallah :)Cnm ins bebis vardir. Ben de adetime 5 gun kala kanda hamile oldugumu ogrendimdarisi sana ve tum isteyenlere olsn
hayirli olsun cnm. Ben de yeni ogrendm hamile oldugumu 5.haftama girdim haftaya bebegimi gormeye gidcezC
Canım her şey makineye bağlı ben geçen hafta kese mi gördüm bu hafta kalp atışları için gideceğiz aramızda 5 gün var bence gorursun
Sen de de gözüküyor canımhayirli olsun cnm. Ben de yeni ogrendm hamile oldugumu 5.haftama girdim haftaya bebegimi gormeye gidcezson adet tarihim 12 aralik sanirim ayni ay dogum yapacaz bi sey soracm profilinin altinda yaxan bebegimin dogacagi muhtemel tarih,bebegin gelisimi kilosu vb yaxiyi sen mi yaptin? Nasil oluyor?
İnsallallah cnm dualarmz seninle pozitifle gel insallah. Biz de bizumlesin diyelimMAŞAALLAH ne güzel hepiniz hamilesiniz... İNŞAALLAH yarınki test sonuçlarım pozitif çıkarda bende sevinirim... benide duanızda unutmayın hamişlerim
Baska hastanede yaptir bence sabit kalmasi anormal geldi.ilk sonucun sistemde sonrakiyle katismis olabilirMrb kızlar lütfen banada yardımcı olun adetimden 4 gün önce devlet hastanesinde kan testi yaptrdm sonuç 9.44 çıktı doktor pozitif bi hafta sonra gel dedi. Bende 5 gün sonra yani bugün özel hastaneye her zaman gittiğim doktora gittim ayrıca bugün adet günümdü sonuç 5gün sonra yine 9.44 yani hiç artma yok Doktorum cuma günü gel evet bişey var oluşmaya Çalışıyo var Yada yok diyemiyorum kesin bişey söyleyemiyorum dedi. tabi bende moral falan kalmadı ağlamaktan şiştim başına böyle bişey gelen var mı cuma günü nasıl gelcek bilmiyorumbi de doktorum önceki testi başka hastanede yaptırdığn için farkedebilir aynı labratuarda yaptırman gerekiyordu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?