Sana yazdiktan sonra bi arkadasin yonlendirmesiyle yaptm tskSen de de gözüküyor canım
yok cnm yanlış yazmışım 5 gün önceki 9.44 bugünkü sonucum 9.42 araştırdm hiç böyle bişey duymadmBaska hastanede yaptir bence sabit kalmasi anormal geldi.ilk sonucun sistemde sonrakiyle katismis olabilir
Cnm bel agrisi bende de var.gece uykusunda arada uyaniyorum hala ruya gibi geliyor kendi kendime soruyorum gercek mi diye.ruyada gibiyim.beslenmede yarin ceviz findik fistk yemege baslucsm.her sabah bir adet iyice hadslanmis yumurta yiyem.gunluk bi bardak sut bi kase yogurt.hafta bir balik.bunlarin disinda normal yemege devam.Kizlar nasil besleniyorsunuz kendinizi nasil hissediyorsunuz benim 2 gundur bel agrim var hafif hafif halsizlik basladi.geceleri nieyse rahat uyuyamiyorum cok uyaniyorum
amin canım yaaaaaaaaİnsallallah cnm dualarmz seninle pozitifle gel insallah. Biz de bizumlesin diyelim
Aramiza hosgeldin :) demek pozitif cikti :)amin canım yaaaaaaaa
İNŞAALLAH...duyarsın yaaaa... darısı benim başıma... tik tak atan kalp atışlarına gurbanAramiza hosgeldin :) demek pozitif cikti :)
Kizlar ben yarin doktora gidicem 6+7 olcak yarin kalp atisi duyarim insallllah :)
Canım yazdım özeldencanım merhaba kacta randevun kalp atıslarını duyabilidn mi bana söyler misin Rabbim cümlemize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Randevum 12.45te haber weriririmcanım merhaba kacta randevun kalp atıslarını duyabilidn mi bana söyler misin Rabbim cümlemize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
tamam 15 dk kalmıs ben bile heyecanlandım ins duyarsınRandevum 12.45te haber weriririm
canım duyabildin mi?Randevum 12.45te haber weriririm
Sal gebeligim vardi ondan korkuodum.gozlerim doldu icim bi cesit oldu..cok degisikkk bir mutluluk butesekkürler canım ben ayın 7 sinde 6+1 dim doktor baslamıs ama daha cok yeni sen duyamazsın demişti 12 gün sonra gel dedi pazartesi gününe denk gelio ama sabırsızlanıyorum cok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucagına alamayı nasip etsin ağladın mı ben ağlarım kesin
sabırsızlanıyorum yaaaBenim daha once birde kim
Sal gebeligim vardi ondan korkuodum.gozlerim doldu icim bi cesit oldu..cok degisikkk bir mutluluk bu
Canım aynı Duyguları yaşıyoruz bende bugün saat 12:15 duydum meleğimin kalp atışlarını daha önce Yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı bu defa çok Tedirgindim binlerce Şükürler olsun herkese nasip olsunBenim daha once birde kim
Sal gebeligim vardi ondan korkuodum.gozlerim doldu icim bi cesit oldu..cok degisikkk bir mutluluk bu
Bende daha once kimyasal yasadim cok sukur bu gol olduCanım aynı Duyguları yaşıyoruz bende bugün saat 12:15 duydum meleğimin kalp atışlarını daha önce Yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı bu defa çok Tedirgindim binlerce Şükürler olsun herkese nasip olsun
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah reglin kaç gün gecikti canımNe güzel mutluluklar bunlarbende bugün kan sonucumu aldım bhcg 1176 çıktı sizce nasıl kaç olması gerektiğini bilmiyorum 3 haftalık fln
bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiim canımCnm bel agrisi bende de var.gece uykusunda arada uyaniyorum hala ruya gibi geliyor kendi kendime soruyorum gercek mi diye.ruyada gibiyim.beslenmede yarin ceviz findik fistk yemege baslucsm.her sabah bir adet iyice hadslanmis yumurta yiyem.gunluk bi bardak sut bi kase yogurt.hafta bir balik.bunlarin disinda normal yemege devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?