- 15 Eylül 2014
- 183
- 121
- 48
Valla aynen canım göğüslerde bende de şişlik filan yok sadece sıkıntı var sutyen le daralti geliyor işte menopoz gibi bisi oluyo sanki ne bilim.çıkardığım oldu geçen gün ama büyüklük şişlik gerginlik hissetmiyorum.baş dönmem oluyor arada bir kasık ağrısı var sırtıma vuruyor doktorda tehlikeli dedi yat dinlen dedi haftaya da kalp atışlarını duymak için gidecegizcanlarım ordamisinzi size birsey sorucam ben pazar günü kan tahlili vermistim bugün salı beklemek zor tahlil versem mi yarını beklesem mi ? bide yarın dr kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim bu arada bilen varmı aranızda vücut ateşim bu yükseliyor bi düşüyor iştahım yok gibi en önemliside göğüslerim de tık yok hani kabarciklar şişlik yok dış gebelikten korkuyorum
Valla aynen canım göğüslerde bende de şişlik filan yok sadece sıkıntı var sutyen le daralti geliyor işte menopoz gibi bisi oluyo sanki ne bilim.çıkardığım oldu geçen gün ama büyüklük şişlik gerginlik hissetmiyorum.baş dönmem oluyor arada bir kasık ağrısı var sırtıma vuruyor doktorda tehlikeli dedi yat dinlen dedi haftaya da kalp atışlarını duymak için gidecegiz
Bende herkes için sağlıklı bebekler diliyorum.kimse aramasın herkesin gönlüne göre olsun inşallah canım.herkese sağlıklı hamilelikler ve saglikla bebeklerin kucağa alınması dileğiyle..zor valla zor Allah sabır güç versin tatlım benim yarın dr kontrolüm var bakalım ak kara belli olucak yazarım buraya sizede sağlıkli hamislik diliyorum
zor valla zor Allah sabır güç versin tatlım benim yarın dr kontrolüm var bakalım ak kara belli olucak yazarım buraya sizede sağlıkli hamislik diliyorum
canım bende tam adetimi takip eden 30. günü verdim 54 ile başladım. sonra 209 oldu sonra 714 şimdi ölçülmüyorum. doktor keseyi gördü ama istirahat şeklinde hamileliğimi geçirmemi söyledi..üzme canını rahat ol..bol bol oku..KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN CVP YAZIN ben daha önce düşük yaşadım tedavi görüyorum pazar adet olmam gerekti olmadım bir gün sonra ken tahlili yaptırdım değer 48 çıktı doktorum düşük değer dedi claxane iğne ve hap verdi değer çok mu düşük yükselirmi bu bebeğime bir sey olmasa çok korkuyorum
Arkadaşlar çok şükür hamileyim 4 haftalık.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sagol cnm cvp verdigin icin cok korkuyorum bugun yine kan testi yaptiricam insallah yukselmistircanım bende tam adetimi takip eden 30. günü verdim 54 ile başladım. sonra 209 oldu sonra 714 şimdi ölçülmüyorum. doktor keseyi gördü ama istirahat şeklinde hamileliğimi geçirmemi söyledi..üzme canını rahat ol..bol bol oku..
canım bizim bebişlerin doğum tarihi aynı gözküyor :) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ins boy ile alakalı bişi dedi mi kaç mm meleğincanım bende tam adetimi takip eden 30. günü verdim 54 ile başladım. sonra 209 oldu sonra 714 şimdi ölçülmüyorum. doktor keseyi gördü ama istirahat şeklinde hamileliğimi geçirmemi söyledi..üzme canını rahat ol..bol bol oku..
Önemli olan katlaması çift katı şeklinde benim geçen sene hiç katlamamıştıSagol cnm cvp verdigin icin cok korkuyorum bugun yine kan testi yaptiricam insallah yukselmistir
Canım doktorun ölçümüne göre dün 5+1 haftalık ama adetine göre dün 5+5 idi.boyunu bilmiyomki aklıma gelmedi sormakcanım bizim bebişlerin doğum tarihi aynı gözküyor :) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ins boy ile alakalı bişi dedi mi kaç mm meleğin
Canım adetin kaçıncı günü tahlilin 2-3 gün sonra tekrar olcturbugün kan testi yaptırdım değer 100 olmuş nasıl kader
Adet olman zaten catlayan dollenmeyen yumurtanin atilmasidr.Vala cok duzenli cimsel iliskimiz var zaten yani yumurtlama gunu akintisiz kuri gecsede yumurtlama olabiliyor mu diyosun ben aylaridr ugrsyorum vala taaaa gecen sene ekimden beri
Canım benim ultrason kağıdında sağ üstte yziyor mm ama hepsinde bir olmazdır seninkinde yazıyor mu acabaCanım doktorun ölçümüne göre dün 5+1 haftalık ama adetine göre dün 5+5 idi.boyunu bilmiyomki aklıma gelmedi sormak
Almadım ki ultrason kağıdı :)Canım benim ultrason kağıdında sağ üstte yziyor mm ama hepsinde bir olmazdır seninkinde yazıyor mu acaba
SEnin ki kaç mm bu arada merak ettimCanım benim ultrason kağıdında sağ üstte yziyor mm ama hepsinde bir olmazdır seninkinde yazıyor mu acaba
Canım ben hesapladım dün internet ten 5+5 çıktı senin sat neydiSimdi burada hamilelik günlüğünden baktım canım 6+1 de 4-6 cm olması yazıyor içim rahatladı benimki 4,1 mm kız neden almadin ben çok görmediğim herhalde alıp fotosunu ekrana bile koydum telde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?