canım sat a bakmıyorum ben doktor ölçümüne göre söyledim 26 kasımda hamile kalmısımCanım ben hesapladım dün internet ten 5+5 çıktı senin sat neydi
Genetik tahlili yapıldımı canımKIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN CVP YAZIN ben daha önce düşük yaşadım tedavi görüyorum pazar adet olmam gerekti olmadım bir gün sonra ken tahlili yaptırdım değer 48 çıktı doktorum düşük değer dedi claxane iğne ve hap verdi değer çok mu düşük yükselirmi bu bebeğime bir sey olmasa çok korkuyorum
CaNim yapıldımı tahlil nasıl sonuc artıyor mu beta hcg ?bana da verdi doktorum dün iğne. Dün çok zorlandık yaparkenSagol cnm cvp verdigin icin cok korkuyorum bugun yine kan testi yaptiricam insallah yukselmistir
26 kasım da dollen mis mi yani..anlamadım Valla yaa..kalp atışları konusunda bir fikrin var mı canimcanım sat a bakmıyorum ben doktor ölçümüne göre söyledim 26 kasımda hamile kalmısım
doktor dün kalp atıslarının yeni basladığını söyledi duyabilir miyim dedim henüz değil 12 gün sonra tekrar gel duyarsın dedi sen duyabildin mi26 kasım da dollen mis mi yani..anlamadım Valla yaa..kalp atışları konusunda bir fikrin var mı canim
Yok canım bana da salı günü ne randevu verdiler.kese düzgün dedi. Sen şimdi kan veriyormusun tekrar tekrar.bana gerek yok dedikleri için vermedim ama çok merak ediyom bebişimidoktor dün kalp atıslarının yeni basladığını söyledi duyabilir miyim dedim henüz değil 12 gün sonra tekrar gel duyarsın dedi sen duyabildin mi
yok canım dün baktı işte rahim içi gebelik bebeğin kalp atışları baslamıs dedi hormon 2 ve elise testi yaptı bende 12 gün sonrayı bekleyemicem biran önce duymak istiyorum onun kalp sesini beslenmene dikkat et merak etme Rabbim korusun ins onlarıYok canım bana da salı günü ne randevu verdiler.kese düzgün dedi. Sen şimdi kan veriyormusun tekrar tekrar.bana gerek yok dedikleri için vermedim ama çok merak ediyom bebişimi
kader merhaba cnm nasılsın evet dün test yaptırdım 48 idi 100 olmuş iğne hergün vuruyorum benCaNim yapıldımı tahlil nasıl sonuc artıyor mu beta hcg ?bana da verdi doktorum dün iğne. Dün çok zorlandık yaparken
Kan sulandırıcı iğne verdi bana oda baya kalsiyum desteği gerekiyormus kemik erimesi yapıyormuş.eczacıya tanıdık oda k vitamini almamam gerektiğini iğne nin etkisini azalttığını söyledi.Hiç canım yemek yapmak istemiyor ki.abur cubur istiyor havada çok soğuk alışverişe çıkmak istemiyorum korkuyorum hasta olursam diye.Canım tatlı çok çekiyor normalde zaten severim tatlıyı çok ama malzeme alıp yapmak zor geliyor valla :)yok canım dün baktı işte rahim içi gebelik bebeğin kalp atışları baslamıs dedi hormon 2 ve elise testi yaptı bende 12 gün sonrayı bekleyemicem biran önce duymak istiyorum onun kalp sesini beslenmene dikkat et merak etme Rabbim korusun ins onları
cnm kese beta değerin kaç olduğu zaman gözüküyoyok canım dün baktı işte rahim içi gebelik bebeğin kalp atışları baslamıs dedi hormon 2 ve elise testi yaptı bende 12 gün sonrayı bekleyemicem biran önce duymak istiyorum onun kalp sesini beslenmene dikkat et merak etme Rabbim korusun ins onları
kızlar bu ne iğnesikader merhaba cnm nasılsın evet dün test yaptırdım 48 idi 100 olmuş iğne hergün vuruyorum ben
Bende dün başladım iğneye haftaya kontrolüm var ama telefonda sormadım ne zamana kadar vurulacak diye.bazı forumlarda doğumdan sonra bile kullananlar olmuş okudumkader merhaba cnm nasılsın evet dün test yaptırdım 48 idi 100 olmuş iğne hergün vuruyorum ben
bende hiç aşerme durumu yok canım :) ama iştahım da yok hiç çok zorluyorum kendimi yemek için ama abur cubur yeme sakın ambalajlı ürün iyi değil hamilelikte ben birtek ilk günden beri folik asit kullanıyorumKan sulandırıcı iğne verdi bana oda baya kalsiyum desteği gerekiyormus kemik erimesi yapıyormuş.eczacıya tanıdık oda k vitamini almamam gerektiğini iğne nin etkisini azalttığını söyledi.Hiç canım yemek yapmak istemiyor ki.abur cubur istiyor havada çok soğuk alışverişe çıkmak istemiyorum korkuyorum hasta olursam diye.Canım tatlı çok çekiyor normalde zaten severim tatlıyı çok ama malzeme alıp yapmak zor geliyor valla :)
Kan sulandırıcı canım geçen sefer benim kendiliğinden kan im durdu katlamadı doktorum genetik tahlili istedi ve pıhtılaşma çıktı bende aspirin yetersiz kalabilir diye riske girmesin diye dün iğneye de basladikkızlar bu ne iğnesi
canım benim en son beta ayın 24 ünde 448 di bir daha yaptırmadım ama doktora sormustum o zaman 1500-2000 arası olmadan kese gözükmez demişti dün hiç yapmadık betacnm kese beta değerin kaç olduğu zaman gözüküyo
anladım canımKan sulandırıcı canım geçen sefer benim kendiliğinden kan im durdu katlamadı doktorum genetik tahlili istedi ve pıhtılaşma çıktı bende aspirin yetersiz kalabilir diye riske girmesin diye dün iğneye de basladik
Abur cuburdan kastım evde yaptığım kek ti pasta tatlı va.ama yapcak kader yok evde zor geliyor canım.ben geçen aydan beri aşılamadan folik asit kullanmıştım.aşılama tutmayınca doktor genede devam et vücudu hazırlıyor demişti.vitamin de iciyorum bürde progesteron fitil şeklinde kullaniyorumbende hiç aşerme durumu yok canım :) ama iştahım da yok hiç çok zorluyorum kendimi yemek için ama abur cubur yeme sakın ambalajlı ürün iyi değil hamilelikte ben birtek ilk günden beri folik asit kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?