Arkadaşlar 34 yaşındayım bekar ve çalışan bayanım sağlıkta çalışıyorum işim ve mesleğim iyi

elifenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
16
7
36
26 yaşında beni telefonla arayıp yanlış numara deyip sonrasında konuştuğum bir erkek var.Başka da talibim yok. Sizce ne yapmalıyım.

evet ciddi bir fark var ama yaşım geçiyor diye düşünüyorum bir yuvam ,çocuklarım olsun çok istiyorum.

Konu başlığı olayını çok yanlış anlamışsınız:KK53:

Evlilik konusunda fikir almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Yaş farkı konusunda herkesin düşüncesi farklıdır. Ben kendimden sekiz yaş küçük biri ile evlenmek istemezdim. Ama anlaşıp anlaşamayacağınızı siz bilirsiniz.

Bu arada yaşınızda bir şey yok. Başka insanlarla da tanışabilirsiniz.

evet ciddi bir fark var ama yaşım geçiyor diye düşünüyorum bir yuvam ,çocuklarım olsun çok istiyorum.
O evlenmeyi düşünüyor mu?
İşi gücü var mı?
Görüştünüz mü?
Aile,akraba hiç mi yok sizi birileriyle tanıştıracak?
Bu nasıl bir yokluktur heyhat.

aslında çok doğrusunuz ama nasıl desem bir kadın olarak sevme ve sevilme isteği insana çok mantıklı olmayan işler yaptırabiliyor.

Mesleğin varmış ne güzel elbet karşına sevebileceğin biri çıkacaktır. Sırf yaşın geçiyor diye önüne gelenle evlenmek gibi bir hata yapma. Ayrıca bahsettiğin erkekle yaş farkı çok fazla şimdi olmazsa bile ilerde sorun olabilir.

Canım benim,"Yaşım geçiyor.Bir yuvam ve çocuklarım olsun." diye evlenilmez.
Adamın biri gelir hayatınızı zindana çevirir.
Ne varmış yaşınızda.
Telefonda tanıştığınız birine nasıl güveneceksiniz!!!!
Hırsız mı,uğursuz mu,tecavüzcü mü,psikopat mı....

Back
X