Arkadaşlar 34 yaşındayım bekar ve çalışan bayanım sağlıkta çalışıyorum işim ve mesleğim iyi

Yanlis numaradan evlilik hayali. Vay arkadas ben bilsem erkek arkadasimla 5 sene cikmazdim iyice taniyim diye. Ertesi gun kiyardim nikahi

8 yas cok ayrica telefonda tanistiginiz bir adamla evlenmeye nasil cesaret edebiliyorsunuz mesleginiz de varmis cikar birileri ben doguda calisirken okulda bir suru bekar vardi

Beyin nirvana yapmış mübarek :işsiz:
Beyin derken beyin demek istedim Bey'in değil ha.
Tövbest.

Adamın sesi Kenan Işığa benziyosa demek ki..İlk duyuşta etkilenip hırlımı hırsızmı,yaşı adı soyu sopu söylediği gibimi bilmeden evlenebilir miyim bunla diye düşünmeye sebep oluyor.Değişik.

İleride sorun yaşarsiniz ayrica tanişma hikayenizde pek icime sinmedi bu devirde insan kimseye guvenemiyor. Ben yerinizde olsam ciddi dusunmezdim asla

Sorun yok ablacığım.. Her birimiz müsait tanıdıkları getiririz siteye bakarız icabına. Bizde çözümler tükenmez :D

26 yaşında beni telefonla arayıp yanlış numara deyip sonrasında konuştuğum bir erkek var.Başka da talibim yok. Sizce ne yapmalıyım.

öncelikle şu zihniyeti değiştirin lütfen, illa ki biri olması gerekmiyor hayatınızda. evde de kalmadınız yaşı da düşünmeyin. kısmet bazı şeyler elbet biri hayatınıza girecektir.

Back
X