Arkadaslar acaba bosunamı ümitleniyorum?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Yoksa varmı bir ışık? 1 aydır yenı güzel bır işe başladım ama orda müdürümüz olan 30 yasında cok yakışıklı bırı var bana bakışlarını hep yakalıyorum ama bugün beni koridorda bır seye bakıyordum ve benı görüp sedemmmmm dedi ve bırbırımıze bakıştık okadar heyecanlanıyorumkı onu görünce birbirimize bakıştık ben utanıp yukarı kaçtım sızce bana karsı ılgısı olabılırmı? cok yakışıklı genç bır adam cok hoşuma gidiyorrrrr nasıl davransam bılemıyorum cok heyecanlanıyorum onu görünce eskı nısanlımda ble böyle olmamıştım ben bu duyguları unutmuştum sızce varmıdır bır ışık?

ışığı görüyorsan o tarafa yürü filmlerde hep öyle yapıyorlar ve mutlu son oluyor :))

şaka bi yana kendin ol asla başka biriymiş gibi davranma

ya cok grıp ınan 10 yıldır ben böyle duygular yasamamıstım cok tatlı duygular:)

sedemmm nedir?
ilgisi var gibi duruyo temkinli bi şekilde gözlemleyin

evet bende onu düşündüm hanı bana karsı cok güler yüzlü cok kıbar ama arkadscada olabılırdı bu ama öyle demesı sedemmmm sonra bırbırımıze bakışıp gülmemız tabı utanıp yukarı kaçtım ne bılım sankı ılgısı var gıbı geldı bana

Bakışlardan anlam çıkarmayın. Sonu hazin oluyor.
Kesin bir şey söyleyebilmeniz için adamın belli bir girişimi olmalı.
Sadece gülümsemekle olmaz.nezaket icabı olabilir, utanmanıza gülmüş olabilir. Bir sürü sebebi var bunun.
Kaptırmadan sakince bekleyin derim ben.

b
ben sedemmmm ne demek hala anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…