Arkadaslar acaba bosunamı ümitleniyorum?

iş ahlakına uymayan bir durumda söz konusu değil, işletmenin zararına olabilecek durum doğurmadıkları sürece iş ahlakına aykırı davranmış sayılmazlar

iş ahlakına uymayan bir durumda söz konusu değil, işletmenin zararına olabilecek durum doğurmadıkları sürece iş ahlakına aykırı davranmış sayılmazlar
Neyse ben şimdi burda size iş ahlakı ve prensipleri dersi verecek ne yetkiye ne de üstünlüğe sahip değilim.. Sizin prensiplerinize göre sıkıntı yoksa sizin bileceğiniz iş.. Sadece bu durum bana ters onu belirtmek istedim.. Hayırlısı olsun..

Aşkkk ne güzel
Ama kendini fazla kaptırma biraz geri dur
Nazlı ol biraz

neden olmasın belki ilgisi vardır hayırlısı olsun inş. Ama çok acele etme akışına bırak..

kendini cok kaptırma arkadasım benimde iş yerime yeni bir arkads basladı bana cerezler cikolatalar alır gelip giderken göz kırpardı sonuc mu sevgilisi varmış

kendini cok kaptırma arkadasım benimde iş yerime yeni bir arkads basladı bana cerezler cikolatalar alır gelip giderken göz kırpardı sonuc mu sevgilisi varmış
tamamen arkadascaymıs yani kendi kendime alıntı yapmısım ahahaha

Çok heyecanlısın hissettim gerçekten ya..
Hayırlısı olsun bekle bakalım biraz daha..
Fazla kaptırma yine sen kendini.

Neden olmasın?
İki bekar insan.
Bakışma var, karşılıklı ilgi var gibi.
Sen de yakın dur ama arada sen selam ver, gülümse falan.
Odun olma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…