Arkadaslar acaba bosunamı ümitleniyorum?

bende öyle yapıcam beklemedeyim sadece utanmamamı güidü acaba :\ ufff bakalım ne olacak

bende öyle yapıcam beklemedeyim sadece utanmamamı güidü acaba :\ ufff bakalım ne olacak

Bakın ciddiyim sabredin. Sakın adım atmayın. Nezaketine nezaketle gülümsemesine gülümsemeyle karşılık verin buraya kadar tamam ama duygusal olarak koruyun kendinizi. Allah korusun sonunda bir şey çıkmazsa (ki inşallah umut ettiğiniz gibidir) o işyerinde çalışamaz olursunuz.
Tedbirli ve sakin olmakta fayda var. Akıllı hareket etmenizi sağlar.

Herkes sedemmm i merak etti bende valla banada söyleyin öğrenince ismi gibi sanki

Işık olabilir de olmayabilir de.
Sadece bakışlardan anlam çıkarmayın heyecana kapılmayın sonra siz üzülürsünüz.
Tecrübeylen sabit

Canım bişeyler olabilir tabi ama sonuçta is ortamı bence adım atmamalisin belki yanlış anlamissindir ve kötü durumlara düşebilirsin. Muhabbet falan et tabi ki uzak durma ama karşı taraftan açıkça bir "ışık" görmeden harekete geçme bence.

Yani olabilir tabiki ama siz yinede cok umutlenip saskin davranmayin kendinizden emin sakin olun gulumseyin yeter , zaten olacagi varsa olur, adamin ilgisini yanlis yorumlayip yanlis anlasilacak seyler yaparsaniz ileride sizin icin sikinti olur sonucta birlikte calisiyorsunuz. Adam sizi begenlis bile olsa aydir tanisiyrsunuz erkek bile olsa birine karsi adim atmak icin biraz daha tanimak isteyebilir cunku 1. 30 yasinda artik attigi adimlar 20 li yaslara gore daha cok sey ifade ediyor
2. artik evlilik dusunecek yasta oldugu icin 10 kere dusunup bir adim atiyor vede en onemlisi 3. ayni yerde calistiginiz icin olumsuz gelismelerin sonuclarini hesapliyor olabilir

Mantikli mesafede durup olumlu sinyaller verin guleryuzlu olun ama asla daha fazlasi degil

Selamun aleykum canım ben çok istekli gibi görünmemeni tavsiye ederim. Akışına bırak. Olacağı varsa olur zaten...

daha yeni işe girmişsiniz ama aklınız müdürünüzle kaynatmakta ben anlayamıyorum sizin gibi insanları.. İşinizi gücünüzü yapın kafanızı boş işlerle meşgul etmeyin.. İş ahlakı diye bişey var

ortada bir ahlaksızlıkmı varki bu şekilde konuşuyorsunuz ? Bu durumda iş ortamında tanışıp evlenenlerin çoğuda ahlaksız.İşyerini aşk yuvası haline çevirmedikleri sürece işyerinden biri ile pek ala flört edilebilir

İş ahlakı kavramıyla ahlaksızlığı nasıl bağdaştırdınız bilemedim.. Ama işyerinde (hele ki yeni başladığınız bi işyerinde) Hem de üstünüz olan bi kişiye duygusal bakıyo olmak profosyonellik kriterlerine pek uymuyo.. ayrıca bir çok iş ortamında bu tarz ilişkiler yasaktır.. eğer öğrenilirse karı-koca bile olsa ikisinden biri işten çıkartılır ( Ahlaksızlıkla alakalı bişey söylemiyorum yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…