- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Bakışlardan anlam çıkarmayın. Sonu hazin oluyor.
Kesin bir şey söyleyebilmeniz için adamın belli bir girişimi olmalı.
Sadece gülümsemekle olmaz.nezaket icabı olabilir, utanmanıza gülmüş olabilir. Bir sürü sebebi var bunun.
Kaptırmadan sakince bekleyin derim ben.
adı olamaz herhaldeb
ben sedemmmm ne demek hala anlamadım
bende öyle yapıcam beklemedeyim sadece utanmamamı güidü acaba :\ ufff bakalım ne olacak
sanmıyorumadı olamaz herhaldedimi?
Aynı merak icindeyimsanmıyorum
selam mı acaba
ama ikinci kez yazdığıda da sedemmm yazdı
Allah Allah
cidden merak ettim
vallahi anlamadım du bakalım açıklar heradeAynı merak icindeyim
umarım bi cevap verir
ismi yerine nick gibi bişey mi kullandı?
kizzz ne ettin???vallahi anlamadım du bakalım açıklar herade
sedemmmmm ne kııız konu sahibi
Yoksa varmı bir ışık? 1 aydır yenı güzel bır işe başladım ama orda müdürümüz olan 30 yasında cok yakışıklı bırı var bana bakışlarını hep yakalıyorum ama bugün beni koridorda bır seye bakıyordum ve benı görüp sedemmmmm dedi ve bırbırımıze bakıştık okadar heyecanlanıyorumkı onu görünce birbirimize bakıştık ben utanıp yukarı kaçtım sızce bana karsı ılgısı olabılırmı? cok yakışıklı genç bır adam cok hoşuma gidiyorrrrr nasıl davransam bılemıyorum cok heyecanlanıyorum onu görünce eskı nısanlımda ble böyle olmamıştım ben bu duyguları unutmuştum sızce varmıdır bır ışık?
saksı değiliz değilizkizzz ne ettin???
gel cevap ver bakkk
saksı değiliz bizzz
bizi görmezden gelemezsin
Yoksa varmı bir ışık? 1 aydır yenı güzel bır işe başladım ama orda müdürümüz olan 30 yasında cok yakışıklı bırı var bana bakışlarını hep yakalıyorum ama bugün beni koridorda bır seye bakıyordum ve benı görüp sedemmmmm dedi ve bırbırımıze bakıştık okadar heyecanlanıyorumkı onu görünce birbirimize bakıştık ben utanıp yukarı kaçtım sızce bana karsı ılgısı olabılırmı? cok yakışıklı genç bır adam cok hoşuma gidiyorrrrr nasıl davransam bılemıyorum cok heyecanlanıyorum onu görünce eskı nısanlımda ble böyle olmamıştım ben bu duyguları unutmuştum sızce varmıdır bır ışık?
Selamun aleykum canım ben çok istekli gibi görünmemeni tavsiye ederim. Akışına bırak. Olacağı varsa olur zaten...Yoksa varmı bir ışık? 1 aydır yenı güzel bır işe başladım ama orda müdürümüz olan 30 yasında cok yakışıklı bırı var bana bakışlarını hep yakalıyorum ama bugün beni koridorda bır seye bakıyordum ve benı görüp sedemmmmm dedi ve bırbırımıze bakıştık okadar heyecanlanıyorumkı onu görünce birbirimize bakıştık ben utanıp yukarı kaçtım sızce bana karsı ılgısı olabılırmı? cok yakışıklı genç bır adam cok hoşuma gidiyorrrrr nasıl davransam bılemıyorum cok heyecanlanıyorum onu görünce eskı nısanlımda ble böyle olmamıştım ben bu duyguları unutmuştum sızce varmıdır bır ışık?
daha yeni işe girmişsiniz ama aklınız müdürünüzle kaynatmakta ben anlayamıyorum sizin gibi insanları.. İşinizi gücünüzü yapın kafanızı boş işlerle meşgul etmeyin.. İş ahlakı diye bişey varYoksa varmı bir ışık? 1 aydır yenı güzel bır işe başladım ama orda müdürümüz olan 30 yasında cok yakışıklı bırı var bana bakışlarını hep yakalıyorum ama bugün beni koridorda bır seye bakıyordum ve benı görüp sedemmmmm dedi ve bırbırımıze bakıştık okadar heyecanlanıyorumkı onu görünce birbirimize bakıştık ben utanıp yukarı kaçtım sızce bana karsı ılgısı olabılırmı? cok yakışıklı genç bır adam cok hoşuma gidiyorrrrr nasıl davransam bılemıyorum cok heyecanlanıyorum onu görünce eskı nısanlımda ble böyle olmamıştım ben bu duyguları unutmuştum sızce varmıdır bır ışık?
ortada bir ahlaksızlıkmı varki bu şekilde konuşuyorsunuz ? Bu durumda iş ortamında tanışıp evlenenlerin çoğuda ahlaksız.İşyerini aşk yuvası haline çevirmedikleri sürece işyerinden biri ile pek ala flört edilebilirdaha yeni işe girmişsiniz ama aklınız müdürünüzle kaynatmakta ben anlayamıyorum sizin gibi insanları.. İşinizi gücünüzü yapın kafanızı boş işlerle meşgul etmeyin.. İş ahlakı diye bişey var
İş ahlakı kavramıyla ahlaksızlığı nasıl bağdaştırdınız bilemedim.. Ama işyerinde (hele ki yeni başladığınız bi işyerinde) Hem de üstünüz olan bi kişiye duygusal bakıyo olmak profosyonellik kriterlerine pek uymuyo.. ayrıca bir çok iş ortamında bu tarz ilişkiler yasaktır.. eğer öğrenilirse karı-koca bile olsa ikisinden biri işten çıkartılır ( Ahlaksızlıkla alakalı bişey söylemiyorum yani)ortada bir ahlaksızlıkmı varki bu şekilde konuşuyorsunuz ? Bu durumda iş ortamında tanışıp evlenenlerin çoğuda ahlaksız.İşyerini aşk yuvası haline çevirmedikleri sürece işyerinden biri ile pek ala flört edilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?