• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil bakarmısınız lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar kayınvalidemlerle haftada bir gün görüşürüz bu durumdan onlarda bizde memnunuz aramızda çok olmasa da biraz yol mesafesi var.şimdi katınvalidemler taşınacak ve bizim evimizin yakınlarından ev istiyor bakıyorlar.artık ona yapacak bişe yok kesin yakın olacaklar ama bakıyorumda dibimizde ev bakmaya çalışıyo kayınvalidem.istemediğimi eşime az çıtlattım o da bu düşünceme şaşırdı çünkü şuan aramız iyi ya niye öle düşündüğümü anlayamadı..tam açık konuşmayada cesaret edemiyorum eşim yanlış anlayacak.ben ne yapmalıyım?

Esin elbetteki yanlıs anlar sonucta ailesi annesi aranizda sorun yoksa neden istemiyorsunuzki yakininizda olmasini önyargili olmayin bence yasamadan bilemezsiniz ve bence hic esinizide işkillendirip huzursuz olmayin zamana birakin derim ben..

Normalde çok çok iyi anlaştığım söylenemez kayınvalidem ile.işte haftada bir görüşünce pek sorun çıkmaya zaman kalmıyor.kendisi herşeye karışmaya çok meyillidir ve yakın olunca karışmalar görüşmeler sorunlar sıklaşacak gibi geliyor

Dibinde ev tutarsa büyük sorunlar oluşuyor her kavgayı her özeli biliyorlar yaşayan biri olarak çok zor şeyler yaşarsın keşke onları vazgeçiren üstü kapakli

Allah yardimcin olsun oncelikle valla yakin olunca her halta karisiyorlar gercekten. Oncelikle esinizin anlayisla karsilamasi gerekiyor bu dusuncenizi ve o annesini uyarmali dip dibe olmiyalim diye sizin yapacak pek biseyiniz yok.

Peki ben eşime nasıl diyeyim bilmiyorum ki ya da onları nasıl vazgeçireyim

Bir de arkadaşlar diyorum ki boşa kendimi kötü etmeyeyim belki de yakın ev zaten bulamayacaklar ve ister istemez dip dibe olmuycaz ama bide diyorum şansa bırakmayayım ne dersiniz?

Himmm ben e
Normalde çok çok iyi anlaştığım söylenemez kayınvalidem ile.işte haftada bir görüşünce pek sorun çıkmaya zaman kalmıyor.kendisi herşeye karışmaya çok meyillidir ve yakın olunca karışmalar görüşmeler sorunlar sıklaşacak gibi geliyor
Himm ben evli olmadigim icin pekte anlamam ama nasil yapacaksinizki esinizle sorunlar yasamayin sonra bu kötü olur üzülürsünuz offf evlilik ne zor meziyetmis hic evlenmesemmi neee

Bence uzaktan güzel bir ev bulun onlara denk geldi bi arkadaşım görmüş çok güzel ev falan kaçırılmaz falan deseniz kayınvalidenize bence olabilir ben kayınvalidemle altlı üstlü oturan biri olaraktan söylüyorum arkadaşım kesinlikle yakın olmayın her zaman uzak oldunmu daha iyi olursun yakında oldunmu her şeyinden haberleri olur ve ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir

Back
X