Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ne olursunuz yardım!!!

ayrıldım işte kabul etti yaptıgını kendine beddua edio yapmadım bişey hiç aldatmadım dio olesine yazdım filan filan işte ablamı aramıs özür dilemiş yemin etmiş hic bişey yapmadım elim kırılsın nie yazdım die .yanıma geldi öğle arası seni seviorum ddi gitti. bişey demedim ben. telini açmıorum zaten şimdilik durum bu yani.

sakın yumusama yaa sana olesıne yazdım demıs olesıne yazıcak baska sey mı kalmamıs yada olesıne yazılcak bısey mı Allah askına

Ben olsam face e ama sevgilinin faceinden face e girip ben şu şu arkadaşımla bi halt karıştırmaya kalktım ve sevgilim bana tekmeyi bastı diye duvarına yazarım. Nasılsa girip görecektir.

Sen bu adami kabul edersin :)
Tamamen ayrilacagini zannetmiyorum.
Bari burnunu epey bi zaman sürt, hemen bir iki haftada telefonlarina yanit vermeye veya görüsmeye baslama.
Cok yazik edersin kendine yoksa.
Hayirlisi canim.

Haberi olmadan şifresini almışsın arkadaşıyla aralarındaki özel konuşmayı okumuşsun. Ve de orda o işi kesin yaptığına dair bir ibare yok. Şahsen erkek olsam ben terk ederim. Arkadaşlar arasında o anki duruma göre olabilir ama bu kesin onun o işi yapacağını gösteermezki. Erkekler genelde kendi arkadaslarının yanında böyle çapkın vs görünmek ister ya da işte taş fırın erkeği ama gerçekte yappmayacakları şeylerdir. Bence çok acele karar vermişsin.

maviaşk o nedemek oyle ayol:D ben aynı seyi yapsam neler yapardı bana düşünemiorum bile. dediğin gibi deil hava atmak icin olsa soylerdi. ya da kendi bulurdu bana kız ayarla demezdi oyle hava mı olurmuş suçunu kabul etti. her gün arıyıp onlarca mail atıo telimi kapıyamıorum ofisi arıo die. hatasını kabul etmese yapmaz bunalrı sucunu bilio. ona sifremi versem o da bakardı kesin.imkansız bakmaması

Back
X