Arkadaşlar adalete bakın !!

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
bugün arkadaşlarımla oturup konusuyorduk
içlerinden 2sinin ablasının bir tanıdığı varmış bu şahıs bir kamu kurumunda müdürmüş
bu arkadaşlarım karşıma geçip ablam x beyle görüştü mülakat sorularını bize verecek dediler :53:
ağzım açık kaldı
benim tanıdığım yok, kimsem yok öleyim mi yani?

Bizde mi olelim...
Ah bu adaletsiz sistem.
Atamalari, alimlari sdc merkezden yapsalar, bunlara da gerek kalmaz ama iste.

benim kendi arkadasım bankaya girmeye calısıyordu
daha dogrusu sevglısı zorla gır dıyordu.
nıye cunku sevgılısı müdürle konusmus gelsin soruları verırız formalıteden yani gırsın yeter demıs.
ben de dedım tamam da baskaları o sınava calıscak kazanamayacak sen calısmadan gıreceksın
kul hakkı olmaz mı?
herkes artık boyle gırıyor dedı
ben daha bır sey dıyemedım:31:

benim kendi arkadasım bankaya girmeye calısıyordu
daha dogrusu sevglısı zorla gır dıyordu.
nıye cunku sevgılısı müdürle konusmus gelsin soruları verırız formalıteden yani gırsın yeter demıs.
ben de dedım tamam da baskaları o sınava calıscak kazanamayacak sen calısmadan gıreceksın
kul hakkı olmaz mı?
herkes artık boyle gırıyor dedı
ben daha bır sey dıyemedım:31:

kim sallıyor ki artık hakkı hukuku?
nasıl yani torpil mi kullancaksın dedim, evet ezberler girerim sana da veririm soruları dedi

Soruyu alanıda verenide şikayet edin,adaleti sağlamış olursunuz.

Alışmayacağız,ses çıkaracağız.

bu tür seylerden Allahtan korkarım ya sonucta o parayı ömür boyu yıyeceksın cocuklarında yıyecek ne malum baslarına bır sey gelmeyecegı netıcede kul hakkı ya.
bu kpss mesela her zaman soruları calıyorlar ya haram olsun hakkım verene de alana da.
kazanamayacaksam da hakkımla kazanamayım dıyorum hep

bir laf var ya ananı ağlatan kadı kimi kime şikayet edeyim bunlar normal şeyler artık

Yapmayın ya bu konuda yargıya düşmüş ve cezası verilmiş örnekler çok.

Bildiğim bir doğru varsa o da iyiler kötüler kadar cesur olmadığı sürece bu memleketten bi cacık olmaz.

bu tür seylerden Allahtan korkarım ya sonucta o parayı ömür boyu yıyeceksın cocuklarında yıyecek ne malum baslarına bır sey gelmeyecegı netıcede kul hakkı ya.
bu kpss mesela her zaman soruları calıyorlar ya haram olsun hakkım verene de alana da.
kazanamayacaksam da hakkımla kazanamayım dıyorum hep

belkide soruları alma imkanımız olmadığı için böyle söylüyoruz ben açık konışıyım imkanım olsa alırım soruları kimseninde hayır diyeceğini sanmıyorum

belkide soruları alma imkanımız olmadığı için böyle söylüyoruz ben açık konışıyım imkanım olsa alırım soruları kimseninde hayır diyeceğini sanmıyorum

ben almam Allahn izniyle almam ama alanada haram ettım
nıye yalan soyleyım ki ömür boyu mılyonlarca ınsanın hakkına nıye gıreyım ki

ben almam Allahn izniyle almam ama alanada haram ettım
nıye yalan soyleyım ki ömür boyu mılyonlarca ınsanın hakkına nıye gıreyım ki

yalan söylüyosunuz demiyorum zaten şöyle düşün çık sokağa dünyanın en zengin insanı olsanız ilk yapacağınız şey ne olurdu diye sor insanlara fakirlere yardım ederim der ama kapı komşusu acından inliyodur belki o adamın bir tas çorba götürmez lafa gelince en bonkör en gözü kara en bilmem ne bizleriz ama icraat sıfır tabi bunları size yada bir başkası için demiyorum kendimide içine katarak herkes için diyorum

yalan söylüyosunuz demiyorum zaten şöyle düşün çık sokağa dünyanın en zengin insanı olsanız ilk yapacağınız şey ne olurdu diye sor insanlara fakirlere yardım ederim der ama kapı komşusu acından inliyodur belki o adamın bir tas çorba götürmez lafa gelince en bonkör en gözü kara en bilmem ne bizleriz ama icraat sıfır tabi bunları size yada bir başkası için demiyorum kendimide içine katarak herkes için diyorum

evet oyle ınsanlar var yok demıyorum hatta cogu ınsan boyle.
benım kpssde 20 netım eksık cıktı 20 net ne demek ya?
belki 20 netımı gerı verselerdı de kaznamayacaktım bılemıyorum ama kazanamamayı da hakkımla ısterdım
benım canım yandı bılıyorum
o yuzden haram ettım ve almam

bugün arkadaşlarımla oturup konusuyorduk
içlerinden 2sinin ablasının bir tanıdığı varmış bu şahıs bir kamu kurumunda müdürmüş
bu arkadaşlarım karşıma geçip ablam x beyle görüştü mülakat sorularını bize verecek dediler :53:
ağzım açık kaldı
benim tanıdığım yok, kimsem yok öleyim mi yani?

günaydın...........

benimde sorularım netlerim katakulleye geldi ama dilekçe verdiğimiz halde ses soluk çıkmıyor
he ben şuan o kişiy şikayet etsem nasıl ispatlıcam?
herkes kılıfını öyle bir güzel uyduruyorki anlayamıyosunuz
ben stajımı yaparken adamlar mülakkattan takır takır eleyip kendi adamlarını getirip koydu adıda mülakattan geçti oldu
hakkımız çok yeniyor hemde çok
kpss ayrı rezalet resmen kepaze sınavı

Son düzenleme:

evet aynen öyle herkes milyonlarım olsa hayır kurumlarından çıkmam der ama komşusuna 2 dlim ekmek vermez
şuan sokağa çıksak gel sana soruları vercem diyip almayan çok nadir buluruz
hakkımız yeniyor neden almıyım modunda herkes
ya çok merak ediyorum başka ülkelerde böyle tonla sınav, çarpmak çırpmak, hak yemek dolandırmak varmıdır

kpss icin dilekce falan yazmak onlar bos seyler
sız sanıyor musunuz ki acıpta lutfedıp okuyorlar?
ne icin okuyacaklar kendı pisliklerıne evet bunu yaptık demek icin mi?
yok arkadaslar bosa 1 2 lıra verıp dılekce gondermeyın ordan da kazanıyor ösym
her sey onların lehine!!

kpss icin dilekce falan yazmak onlar bos seyler
sız sanıyor musunuz ki acıpta lutfedıp okuyorlar?
ne icin okuyacaklar kendı pisliklerıne evet bunu yaptık demek icin mi?
yok arkadaslar bosa 1 2 lıra verıp dılekce gondermeyın ordan da kazanıyor ösym
her sey onların lehine!!

beklemiyorumki beklediğim zamanıma yazık ettim/ ettik zaten
güler misin ağlar mısın :25:
bu seneki sınavdan 22 trilyon atmış ösym hazineye
bakar mısınız resmen alacağı 3 5 kadrodaki memurun 10 yıllık maaşı:50:

Son düzenleme:

Yapmayın ya bu konuda yargıya düşmüş ve cezası verilmiş örnekler çok.

Bildiğim bir doğru varsa o da iyiler kötüler kadar cesur olmadığı sürece bu memleketten bi cacık olmaz.

haklısın arkadaşım ... şikayet ettiğimde bişey olmasa da yapmam gerekeni yapmış olmanın rahatlığıyla başımı yastığa huzurla koyacağım...amaaaan zaten bişey olmuyor deyip ya da korkup susmaya devam ettikçe daha da arsızca, aleni göreceğiz böyle olayları...

ve yine haklısın böyle olaylar karşısında yargının verdiği doğru kararlar var...

Back
X