Arkadaşlar adalete bakın !!

evet hatırlıyorum önlisansta olmadı galiba ama lisansta baya deliller de vardı

önlisansı bılemıyorum gırmedıgım icin ama lisansta vardı ve o kadar sacma sapan bır ıspatları vardı ki kopya vermedık demek ıcın
zaten hemen ustu kapatıldı.

nasıl oluyor bunlar anlamıyorum ki
kamu kurumlarında nasıl yapabiliyorlar
insanların emeklerini nasıl hiçe sayıyorlar?
o kadar çoklar ki bir de göğsünü gere gere söylüyorlar neredeyse
lise düzeyi kpssye girdim
sınav bitti arkamdaki bayan bana nasıl geçti ben matematik yapamadım ama 70 alsam yeter belli benim yerim dedi
şaşırdım kaldım ya bir de kendimi denemek için girmiştim hiç çalışmadan bilgisiz saf gibi sordum yetiyor mu o kadar puan iyi o zaman ben de alırım o kadar heralde dedim
yok sana yetmez dedi :( sonradan çaktım torpili

sınav bitti arkamdaki bayan bana nasıl geçti ben matematik yapamadım ama 70 alsam yeter belli benim yerim dedi
şaşırdım kaldım ya bir de kendimi denemek için girmiştim hiç çalışmadan bilgisiz saf gibi sordum yetiyor mu o kadar puan iyi o zaman ben de alırım o kadar heralde dedim

cok komik ya
benim bir arkadasımda yıne demıstı
sınava sen gir o sizin icin diye:51:

Adalet yok tabi. Sen allah'a dua et. Kul'un kula dua'sı geçmez. Hayırlı bir iş ve eş iste.

Bu insanlar Allahtan utanmazken kuldan neden utansınlar ki
Bir diğer arkadaşımda şu kadar yapsam barajı geçer miyim hakim torpilim var dedi
Düşünün biz 90 puan almak zorundayken onlar barajı geçememekten korkuyorlar
kim kimden daha verimli olur gerisi muamma:50:

en güzel yıllarım sınavlara girmekle geçti.hepsi de hüsran ve gözyaşları .onca emeğim gitti.

bana şimdi torpille hak verseler bende acımam.madem adaletsiz bir sistem var.bende kullanırım.belki ilerde bende birilerine torpil yapardım ama tanıdıklara değil gerçekten ihtiyacı olan ve hakkını verenlere.

Son düzenleme:
kazandığın para helal olmadıktan sonra dünya zengini olsan neye yarar...kimbilir kaç kişinin hakkını yiyecek..peki onun hesabını nasıl verecek..
boşver sıkma canını Allah bi kapı açar mutlaka..

Back
X